Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pantomimló

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínát is elérte egy újabb nyugati métely: a társkeresős tévéműsoroké. Meghökkentő a hír, amit a Time magazin tett közzé, de valahol érthető: nagy az ország, sok benne a magányos fiatal, a piac tehát megvolt rá, már csak a cenzor elvtársaknál kellett átverni a formátumot,…..
pantomimló 2010.07.02 09:59:05
@Noname Cowboy: Attól hogy "bevállalod a frankót" még nem vagy rendes ember, ha valaki bevallja hogy kissrácokat szeretne segberakni attól még ugyanolyan szardarab marad, mit ez a csaj is ecsak egy közönséges ribanc, megérdemli, hogy jól átb@sszák, remélem egy bmw-s csávó (akit szeretne)felhúzza párszor aztán simán leppattintja mikor megunta, végül is ez a csaj szerint is üzlet és hát ha meguntál valamit akkor kidobod nem?
Hogy mi a legújabb hype a You Tube-on? Létezik egy viszonylag nem túl régi amerikai sokk-szájt, a "Két csaj, egy pohár dotkom" (még csak nem is japán). A következőkben bemutatott kedvcsináló videók története: gyanútlan embereket ültetnek le egy laptop elé és megnézetik…..
Subba Szopatás a Mekiben 2007.10.08 19:48:00
Hogy mennyire nem vicces gyorsétteremben diákmunkásnak lenni, azt kiválóan érzékelteti az alábbi történet: Kentucky egyik McDonaldsában történt az eset még még 2004-ben, hogy egy álrendőrségi magát rendőrnek kiadó személy telefonhívása nyomán egy ropogós, 18 éves…..