Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dandusz88

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
iPhonemania Játék I. 2012.02.02 11:04:00
 Most írok néhány játékról. Figyelem függőséget okozhatnak!!!:DWhere is my waterAdott egy krokodil, aki a kádban áll a föld alatt. Sajna a vízvezeték eltört és így nem jut el hozzá a víz. Nekünk az a feladatunk, hogy a talajvizet ejuttassuk a krokihoz úgy, hogy 3…..
iPhonemania A védelem 2012.02.02 00:31:00
Nyugi nem a sex lesz a téma:D Számomra az első és leges legfontosabb a védelem. Amikor megvettem a 3gsemet, akkor a legelső egy fólia volt és egy tok amit rárakattam azonnal.a tok egy kemény műanyag volt. Bírt is majdnem egy évet. Egy átmulatott éjszaka után ejtettem el a betonon. A…..
iPhonemania A kezdet 2012.02.01 23:52:00
 Sziasztok!Üdvözlök mindenkit az iPhonemanián. 1,5 éve vagyok iPhone tulajdonos. Ez alatt az idő alatt sokat foglalkoztam az Apple cuccaival és nagyon sokat olvastam az iPhoneról. Képeztem magam folyamatosan, olvasgattam az oldalakat, blogokat. Talán mostmár mondhatom azt, hogy…..
Tavaly januárban rábukkantam egy blogra, ahol egy, a számomra ismeretlen karórát, helyesebben óracsaládot a sárga földig lehúzott a blogger. Néhány fotó is volt mellékelve a bejegyzéshez. Nézegettem, s mivel magam is tag vagyok ott, ahol ezek az órák vásárolhatók, hát…..