Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bannergéza

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellopott ötletek, cégükből kiforgatott mérnökök, feltalálók. Rémtörténetek hosszú sorát sokan tudják fejből idézni. De van, hogy nemcsak a rosszul járt újítók akár egész életen át tartó sikertelensége okozhat rémálmokat. Van, hogy a siker is álmatlan éjszakákat okozhat.  Az egyre gyorsuló és egyre…..
  Iskola, diákok, tanár. Minek ül a gót ribancra sminkelt barna csaj sapkával a fejében a tanteremben? Ki hord farmermellény 2018-ban, és miért hiszi magáról a budapesti tinilány, hogy J-Lo örököse? Megannyi kérdés A tanár nyitójelenetében, és akkor Nagy Ervin zsámolyméretű fejéről (amit a kócosra…..
Gazdagisztán Bringa 3 millióért 2017.09.08 06:30:00
Piszok gyorsan repeszt a Pininfarina új, limitált kiadású, elektromos biciklije, amit tökéletes időzítéssel mutatott be a Diavelo a világ legnagyobb kerékpár-expóján (Eurobike cycling show) a németországi Friedrichshafenben...
Komolyan, mire van még szüksége a világnak és vezetőinek, hogy felfogjuk végre: baj van. Igen, a klíma emberi hatás nélküli is változik. Igen, a környezetünk alakul, változik, van egy természetes dinamikája. Igen, vannak természetes lehűlések és felmelegedések. De ezernyi kutató egybehangzó…..
bannergéza 2017.09.09 06:25:42
@Peetee: Jól van okostojás! most hogy így megnyugtattad magad ülj szépen vissza az ótódba, oszt pőfőgj tovább!
Visszautasították a kínai kormány házait, a nomád körülmények ellenére van kosárpálya, tv és víztározót is akarnak építeni. Zhongdong faluról először 2007-ben lehetett hallani, amikor a China Daily modern nomádokról számolt be, akik barlangban élnek egész évben. Akkor…..
Az engedéllyel tartott éles lőfegyver vajon csak kevesek kiváltsága? Hazánkban egyelőre úgy tűnik igen! Izraelben jelenleg 156 ezer állampolgárnak van hivatalos engedéllyel - míg becslések szerint  hatezer személynek illegálisan -  otthon lőfegyvere. Ezzel szemben hazánkban…..
„A Balaton-felvidék szőlészete és borászata” című kétes eredetű dolgozat 80%-át a borajánló fejezet teszi ki. Az olvasásától is megvakul az ember. Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának tetemes részét kitevő borajánló megcsillantja az egykori miniszterelnök borokról,…..
Az Országgyűlés sürgősséggel tárgyalja azt a  törvényjavaslatot, amely teljes egészében megszüntetné a törvényi általános korhatár alatti nyugdíjba vonulás lehetőségét.Ezzel számos, nemcsak a jogszabály által, hanem a valóságban is megterhelő és veszélyes…..