Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janka Janka

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Az utóbbi hónapokban mélyponton voltam olvasás terén. Kedvetlenül rágtam át magam a könyveken, amiket a kezembe vettem, annak ellenére, hogy a legtöbbnek lelkesen álltam neki. Ez két okból kifolyólag is szörnyen megrémített. Az egyik ok természtesen a blog maga, hiszen komoly céllal indítottam…..
     André Aciman könyvének főszereplője Elio, egy 17 éves olasz értelmiségi családból származó, művelt fiú, akinek professzor apja minden nyári szünetben befogad olasz vidéki villájukba egy tehetséges diákot, hogy pártfogolja őt. Így találkozik a főszereplő Oliverrel, a 24 éves, mozisztárokat…..
     Gárdonyi Géza és én jó viszonyt ápolunk, A láthatatlan embert és az Ida regényét bátran ajánlom mindenkinek nemtől és kortól függetlenül. Ennek függvényében nagy reményekkel vágtam bele az Isten rabjaiba, de nem voltam felkészülve arra, ami várt rám. Sajnálom, hogy nincs lehetőségem leülni az…..
Gyönyörű színű, hatalmas masnival díszített Valentino cipellő gyilkos tűsarkakkal. Remekül mutatna a vitrinben, mert nagyon valószínű, hogy gyors bokatöréssel vagy ficammal jutalmazná a sors, ha ebben próbálnék útnak indulni. Pedig szívesen viselném :) Sarok: 12,5 cm,…..
Janka Janka 2012.07.10 22:08:12