Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fantom Germannix

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
Fantom Germannix 2012.01.10 20:20:23
@istván9: A leghatározottabban visszautasítom, hogy az én felelősségem lenne ez a helyzet. Már nagyon unom, hogy állandóan a magyar melósokat szidalmazzák, hogy keveset dolgozik. Ez egyszerűen hazugság. Az állami szektorban talán, de a versenyszektorban nincs ilyen luxus. Sok munka van kevés pénzért és pofabefogásért. Ki lehet próbálni! Mi nem kerüljük az adót, mert nem tudjuk, ellenben a cég tulajdonosa ezt teszi, és rajta kívül a vállalkozói réteg jelentős része! Talán rajtuk kéne számonkérni, ahelyett, hogy még adókkal is támogatják őket! Micsoda luxus egyébként!
A rendszerváltást sem szeretném a nyakamba venni, nem én árusítottam ki az országot és nem én gazdagodtam meg rajta. Viszont én tartok el egy csomó megélhetési politikust, és az az igazság, hogy már nagyon vágyon egy SZAKÉRTŐI kormányra, ahol nem a pártállás számít, hanem a szakmai tudás.
Írásod sok igazságot is tartalmaz, de ennek semmi köze a gazdasági helyzethez. Ezek közül sok minden következménye és nem oka a helyzetnek. Nem lehet az embereket szisztematikusan szegénysorban tartani! Gondoltad volna, hogy a rendszerváltás óta a bérek 20%-kal emelkedtek? Évente kevesebb mint 1%-kal. Számomra az jön le, hogy az ember, a munka nem érték. Majd ha mindenki boldogan mehet dolgozni, mert önmagát, a munkáját megbecsülik és megfizetik, akkor majd lehet arról beszélni, hogy változzanak a dolgok. Fognak is, mert a történelem azt mutatja, hogy a jólét után jön a fejlődés. Gazdasági, erkölcsi, érzelmi, művészeti, bármilyen.
Fantom Blog Bakugan 2011.11.06 16:08:40
Na jó, tudom, tisztában vagyok vele, hogy kissé talán gyerekes téma.Nekem mégis felkeltette szunnyadó érdeklődésemet! Nem is húznám az időt, azt hiszem erre specializálódom.Feltehetőleg a szereplőket, a sztorit, meg hasonlókat fogok ismertetni, természetesen képekkel, sőt ha a…..
Fantom Blog Megnyitottunk 2011.11.06 15:40:00
Nos, nyilvánvaló, hogy egy hajó felavatása, esetleg egy új épület megnyitása ennél fényesebb, de én bízom benne, hogy az esemény komolysága megfelel az alkalomhoz majd.Nem is szaporítom tovább a szót! Még annyit, hogy első témám egy olyan sorozat lesz, mely nemrég keltette fel…..