Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NetPincér

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burger Blog Foodpanda 2013.04.20 06:00:00
Pár hete indult útjára Magyarországon a Foodpanda ételrendelős oldal, amelyről így előzetesen annyit tudtam, hogy Távol-Keleten nagy népszerűségnek örvend, ellenben itthon még semmit sem hallottam róla - noha, teszteljük hát le! Ahogy elérünk a főoldalra, láthatjuk az…..
NetPincér 2013.05.29 13:07:59
@Flasztimill: Kedves Flasztimill!

Szeretnénk kérni, hogy probléma esetén keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal. Amennyiben úgy találja, hogy kérését nem megfelelően kezelik kollégáink, természetesen vezető segítségét is kérheti.
A konkrét problémákra privát üzenetben válaszolunk.

Üdvözlettel: NetPincér.hu
NetPincér 2013.04.22 14:25:27
@Flasztimill: Kedves Flasztimill! Minden szolgáltatónál van olyan, hogy valaki szereti azt és van, aki valamiért nem. A leírásodból sajnos egyáltalán nem derül ki, mi a problémád, így segítségképpen csak visszakérdezni tudunk: mi a problémád velünk? Fontos, hogy szinte minden általunk ismert jelentős piaci szereplő köt kizárólagos szerződéseket az éttermekkel, mi soha nem tettünk ilyet. Ennyi talán jól mutatja, hogy miképpen álltunk vagy állunk hozzá az új versenytársakhoz! Nemcsak azért lettünk nagyok, mert 1999 óta tisztességgel építjük a magyar e-ker piacot, hanem azért is, ahogy az ételrendeléshez és az emberekhez hozzáállunk.
NetPincér 2013.04.22 14:26:34
@fingerbangs: Kedves Fingerbangs!
Eddigi pályafutásunk során 27 versenytárs halt ki mellőlünk, az évente 2-3 darabnak felel meg. Lehet, hogy úgy látszik, hogy nincs verseny, de a tények nem ezt mutatják. A versenyt kezdetektől fogva ösztönző tényezőnek tartottuk, várjuk az igazi versenytársat...
Ma a metróban futottam össze a Samsung egyik hirdetésével. A cég új telefonját, a Montét reklámozza. A pontos reklámszövegre már nem emlékszem, de a lényeg, hogy a gyártó szerint a telefon fő erőssége, hogy segítségével nagyon kényelmes és egyszerű használni a közösségi…..
NetPincér 2010.05.08 07:15:43
@Asszem: mi éppen azért nem fektettünk energiát az appba, mert a funkciók 90%-át tökéletesen meg lehetett oldani telefonra optimalizált felületekkel. Nézzétek meg az iphone.netpincer.hu-t is akár egy androiddal. Már az is előrelépés lenne, ha a nevesebb oldalaknak alapban lenne mobil verziója. Mi felhasználóként már ezzel is elégedettek lennénk.
KTamas' blog Hacking netpincér 2010.02.19 19:24:00
Van ehhez hosszabb háttérsztori is, de a lényeg az hogy kellett volna valami ami berendezi a netpincéren a szállítókat szállítási idő szerint. Ebből lett egy bookmarklet. Egyelőre nem tudom, hogy lehet megcsinálni úgy, hogy ide is beilleszthessem, úgyhogy elkészíteni a…..
Jó egy hónapja a Netpincér megkeresett három magyar blogot (doransky, plastik, webisztán), hogy kipróbálja, mennyi hirdetési potenciál van ebben a szegmensben. A webisztános akció úgy szólt, hogy mindenki, aki igényel bónt, kártyás fizetés esetén egyszer 500 forintot megspórolhat…..
NetPincér 2009.08.07 10:16:51
@fingerbangs: Örülnénk ha egyszerűsíteni tudnánk a bónosztás folyamatát, így minden épkézláb javaslatot szívesen fogadunk! Mi volt a mostaniban bonyi? (ui: a kártyás fizetést nem lehet kikerülni, ez adottság)
Amint tegnap már jeleztem, ebben a hónapban a Webisztán csatlakozik a NetPincér affiliate programjához. Ennek eredményeként minden geek, aki a netpincer.hu/hh keresztül rendeli bankkártyával a napi adag pizzáját, 300 forint kedvezményt kap.[frissítve] A NetPincérnek hála, hamarosan…..
RE-rendezés 7lyuk 2009.06.10 16:30:00
Tegnap mégsem az ismert földalatti csodavilágban kalandoztunk, hanem az ismeretlen felszinire esett a vállasztásunk! Tűző napon kerekeztünk keresztül fővároskánkon, az 5 órai csúcsban, de a NYÁR ban az a jó hogy még délutánra is ki lehet találni ilyen programokat, feltéve ha…..
Számos egyszerűbb megoldással segíthetünk online szolgáltatásunk népszerűsítésében. Sokszor a kínálkozó lehetőségek pofonegyszerűek, kézenfekvők, valahogy mégsem sikerül megugrani őket. Vegyünk egy példát. A Netpincér.hu az egyik legsikeresebb online szolgáltatás…..
Legutóbb akkor hallatott magáról a Netpincér (mindenki jól főző anyukája), mikor Netvibes-modult fejlesztettek szolgáltatásukhoz. Már önmagában ebből is érződik, hogy a Netpincérnél figyelnek is a webre, nem csak élnek belőle. Nos, a Netpincér most megint újított. Kicsit…..