Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jurij.es.a.szakkor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Percussa az Eurorack-világot rendezheti át ezzel a modullal, a Super Signal Processorral. A Kickstarteren bemutatott, pillanatok alatt túljegyzett holmi egy brutálisan erős, négymagos ARM Cortex A17 processzorra épül, amin Linux kernel fut - és persze az ő DSP moduljaik, melyek a köüvetkezők:…..
A Cymatic nevű holland cég eddig nem volt a hazai felhasználások fókuszában, mostantól viszont ez megváltozik: az Audioworks elkezdett foglalkozni velük. A cégnek egész arzenálja van soksávos rögzítőhardverekből, százezer forint alatti, tehát nagyon kedvező belépő ártól. A cuccokhoz iPades, Maces és…..
jurij.es.a.szakkor 2017.03.01 13:40:42
> A cégnek egész arzenálja van soksávos rögzítőhardverekből, százezer forint alatti, tehát nagyon kedvező belépő ártól

Cymatic Audio árlista:
audioworks.hu/arlista/cymatic-audio.pdf

Hogy tényleg 100e Ft alatti legyen: Cymatic Audio LP-16/LR-16 rendeléskor hivatkozz a midi.blog.hu-ra és 109.855 Ft helyett 99.060 Ft (78.000 Ft + Áfa) áron kapod a készüléket.
Red 4Pre a neve, összesen 58 bemenete és 64 kimenete (melyekből négy előerősítős, digitálisan vezérelt analóg bemenet) van a Focusrite új csúcsinterfészének. Thunderbolt 2-vel csatlakoztatható számítógéphez, 24/192 a legjobb felbontása, ára pedig 2700 euró. Újdonság, hogy két Ethernet csatlakozója…..
midi.blog.hu Megjelent a Bitwig 2014.03.29 07:34:40
A Bitwig, az Abletonból kivált fejlesztőcsapat új szekvenszere teljesen négyesmetró-szerűen működött: évekig teaselték, most pedig, a héten őt is felavattuk. A forradalminak szánt újításokat már ismerjük belőle a korábbi videókból, most azt ünnepelhetjük, hogy minden…..
jurij.es.a.szakkor 2014.04.04 13:38:08
@dismay22: Ez egyéni preferencia és munkamódszer függvénye. Töltsd le a Demo változatot és ismerkedj meg a teljeskörű modulációs, automatizációs lehetőségekkel. Én úgy tekintek a Bitwig Studio-ra, mint a következő generációs Live.
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..