Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazd meg

0 bejegyzést írt és 603 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ egyik legdrágább focistája nem csak a pályán népszerű. Reklám és szponzori szerződéseivel elég pénze van ahhoz, hogy hódolhasson hobbijának, a luxusautó-gyűjtésnek. Megmutatjuk, mit tudott eddig összegyűjteni Cristiano Ronaldo. A portugál válogatott…..
bazd meg 2013.02.01 13:51:15
@...elmúlik...: Ha ennyire visszamenoleges olvasol es a tobbi cikkben nem latod azt az USA-utalatot amiben allandoan ekezik a " minek 3 furdoszoba ? " bunko paraszt videki valyoghazas magyar hozzaszolasokat es ha te az en hozzaszolasomba keresed a bibit akkor nalad is bajok vannak. De tudod mit ? Eljetek dagonyazzatok abban a biliben amiben eltek. Nevetsegesek vagytok ;^)
  Már 67-ben is ódivatúnak számított,  néhol hamisan énekelték és pontatlanul játszották fel dalait, a felvétel minősége pedig elmarad a kortársaitól. Mégis, ha akkortájt egy sajnálatos atomkatsztrófa eltörölte volna Angliát a föld színéről, a lemez alapján-kis…..
A huszadik század első felének végére New York a világ talán legdinamikusabb nagyvárosa lett. Amíg Európa a háború pusztításából lábadozott, addig egy óceánnal arrébb virágzott a kapitalizmus, és épült a jóléti állam. A fekete-fehér képeknek megvan a romantikája, de…..
bazd meg 2013.01.09 14:08:29
@bioLarzen: Na azt kepzeld el mennyi lenne a kulonbseg ha nem lenne mit kovetni es masolgatni, tudod ?? jo magyar szokas szerint. Szerinted ????????????
bazd meg 2013.01.09 19:55:58
@bioLarzen: A te neved sokkal jobb kar hogy le van foglalva, kulonben csak a velemenyemet mondtam el, akar a halal beszelgetni veled, szerintem nem vagyunk egy szinten.
Furdancs Blog Raklap fantáziák 2013.01.09 10:00:00
A raklapok valahogy körülvesznek bennünket mindennapi életünk során. Szürke eminenciásként szolgálnak bennünket, a hipermarkettől az autóalkatrész nagykereskedésig. Az EUR raklap pedig külön kincs. Ha végképp megadták magukat, akkor jöhet az újrahasznosítás. Az alábbi…..
Nagy idők tanúi vagyunk, Magyarok ezrei hagyják el Magyarországot minden hónapban, hogy jó hírünk és nyelvünk terjesszék, tanítsák a világban, de a Magyarországra látogató külföldiek sem ússzák meg, hogy titkok és összefüggések mentén megtudják: Magyarnak lenni a legjobb…..
New York egyes háztömbjeiről, felhőkarcolóiról közismert, hogy hetven-száz év alatt szinte semmit sem változtak, ám nem csak az épületek állják jól az idő múlását, s némely közterület is megtartotta a maga képét, hangulatát a hosszú évek alatt. Evan Joseph egyike New…..
bazd meg 2012.12.30 00:02:57
Poldi bácsi megmondója Arzén 2012.12.26 14:20:33
Az év talán legbotrányosabb hírével örvendeztette meg a nagyközönséget Karácsony első napján a Magyar Távirati Iroda. Ráadásul szinte sikerjelentésként tálalva az információt.A hír arról szól, hogy január 1-jétől a jövő év végéig honvédségi lajtos kocsikból kapja az…..
Az amerikai Fox televíziós adó úgy döntött, nem vetíti le a hétvégére tervezett Family Guy- és American Dad-epizódokat, helyettük ismétléseket adnak majd. Az ok a Sandy Hook általános iskolában történt tegnapi lövöldözés, amiben eddig 28-an vesztették életüket…..
bazd meg 2012.12.16 01:38:52
@dean23: Minden nezopont kerdese, MO-n nem ihat es cigizhet kiskoru de futyulnek a torvenyre, sot meg fuvet is vehetsz legalisan. Ihatsz fagyalo folyadekot, 12 eves korodra lehetsz alkoholista. Micsoda csodas egy orsza MO !
Egy saját történet következik. Tulajdonképpen mindennapos ebben a városban, de mégis felbosszantott.  Helyszín a budapesti Rákóczi út és Osvát utca találkozása. Az is megérdemel egy rövidke megjegyzést, hogy jó lenne már, ha megtanulnák itt az autósok, hogy ha van két…..
Lám, ilyen az, amikor egy sajtóközleményben látjuk magunkat viszont. Tizenöt tonnás modern monstrum és egy egyedi, retro versenyautó a legújabb Totalcarban. Ismét formabontó járműveket tesztelt a DoQ autós magazinja a Totalcar. Egy hatalmas, páncélozott terepjáró mellett egy…..
A kommandós beszámolójaCsupán a véletlennek köszönhető, hogy közvetlenül az Act of Valor után egy újabb, témába vágó poszt következik, ezúttal könyves vonalon. Nagy örömömre ugyanis viharos gyorsassággal érkezett meg magyar nyelven is a tavalyi év nagy port kavart bevetésének története… Itt és…..
bazd meg 2012.11.19 13:21:07
@budai fellegvár: Mindig az a tortenet hiteles szamunkra, amiben hiszunk. Mellekes hogy igaz vagy nem. Akik utaljak a hoolywoodi filmeket azok az USA-t sem szeretik. Latsz e osszefuggest ebben ?
Az amerikai nagyvárost alaposan megviselte a Sandy nevű hurrikán (helyszíni beszámolónkat itt olvashatjátok el és nézhetitek meg), ám kutatók már 2009-ben arra figyelmeztettek, hogy az ilyen és ehhez hasonló természeti csapások egyre gyakoribbak lehetnek. A 2009-ben, a…..
bazd meg 2012.11.02 13:57:48
@Amusing: Te kis csacsi, olyan szamokrol beszelnek itt, hogy az a 4 ember nevetseges. Szerinted mi a lofaszt fognak itt csinalni ? Kulonben lattal naluk kajat, vagy az ittenit segitenek kiosztani ? te ember azt sem tudod mirol beszelsz, ez akkora vicc, mint amikor a 9/11-nel kiakartuk vinni a mancs kutyat es csodalkoztunk hogy nem fogadjak el, hihihiihihihih az nem baj hogy tobb ezer kereso kutya allt hadrenben itt ?? Arrol nem szol ta hiradas csak a mancsrol, azota fogom a hasam a rohogestol.
bazd meg 2012.11.02 15:09:05
@Túl Hosszú Captcha: Pontosan, oda kene menniuk, ez csak reklamnak jo, vagy meg annak sem ? Csak egy kis adat persze nem pontos de kb 25 repulo hoz New Jorkba valami 2000 nagyteljesitmenyu generatort. Valami egy millio adag kajat osztogatnak NAPONTA, tobb ezer villanyszerelo jott 15 allambol, persze felszerelesekkel, kocsikkal es akkor erkezik 4 agrolszakadt magyar akit meg iranyitani is kell. Birom amikor magunkat nezzuk meg az USA-t, kozte meg a nagy semmi ??
bazd meg 2012.11.02 22:35:41
@3dom'f'speech: Szerintem azt sem engednek hogy leszopd oket.
Újra beköszönt a hideg, ködös téli időjárás és annak velejárója, a rossz levegő is a Fővárosban. Idén viszont már igen jelentősen csökkent a szmogriadó esélye. No nem azért, mert olyan hatékony intézkedéseket hozott a Fővárosi Önkormányzat vagy a kormány az évi több…..
bazd meg 2012.11.02 22:30:59
A vihar elmúltával lassan magához tér New York (és az Egyesült Államok többi érintett része). Arra voltunk kíváncsiak (és kértünk meg Titeket), hogy milyen volt belülről megélni az elmúlt napokat. Rolf küldött is beszámolót New Yorkból, sok képpel és videóval. Az ő…..
Cigányvadászat-per 131.850 forint 2012.10.28 18:19:34
„Gyere – int a rendőr – semmi baj nem lesz”. Kissé riadt a finom vonású, fekete hajú copfos, kiskamasznak látszó tizennyolc éves lány. A rendőrség „előállította”, átadják a bíróságnak, a szünetben még a vécéhez is elkísérik, azután felszívódnak, nem várják…..
Sokan, sokféleképpen próbálták már megragadni annak a közhellyé fajult mondásnak a lényegét, miszerint New York az a város, amely sohasem alszik. Philip Stocktonig ez keveseknek sikerült. New York: Night and Day címmel került fel egy bő kétperces videó a napokban a vimeo.comra. Az…..
Belsőség Mert a V8... 2012.10.20 12:44:00
Remélem, mindenki tudja folytatni a mondatot. Ezt a remek (és helyenként farpofa-összeszorulós) videót Karotta Facebook-oldaláról loptam. Köszi! ..
2010.február 18-án írtunk arról, hogy 2009. december 25-ig sem sikerült megoldani az arzénos ivóvíz problémáját Magyarországon, és több százezer ember ilyen vizet iszik, ezzel főz. Akkor még MSZP-kormány volt, azóta jött a Fidesz. A probléma azonban szinte változatlan…..
bazd meg 2012.10.16 15:26:10
@molaris: Neked ha az orrodat beleverik a szarba, te akkor is azt mondod hogy ez csak csoki. Barom ;^) Meg hogy vizzilagnagyhatalomvilagelso, ja almotokban es hol vannak azok a vilaghiru, kulfoldon a magyar mar tisztitja a vizet a pocsojabol szolo duma ?? Vagy az mar nem tema ??
3 hónappal ezelőtt felvettem a kapcsolatot egy ismerősöm által ajánlott Külföldi Munkaerő közvetítő cég fejvadászával. Mint ahogy az ilyenkor szokott történni elküldtem neki az önéletrajzom a kért adatokat és az ehhez szükséges dolgokat. Napi kapcsolatba voltunk a…..
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
Mostanában népszerű téma az online sajtóban a fiatalok tömeges távozása Magyarországról. De mi a helyzet New Yorkkal, vajon oda is sokan mennek? A mai sajtó főleg az elmúlt pár évben világgá indult magyarokról ír, első körben 2004 után, amióta az EU-ban vagyunk, majd 2008…..
bazd meg 2012.10.05 14:09:10
@okosallah: Figyelj ember, en nem akarok vitatkozni veled, nem tudom hogy fiatalabb korodban mit csinalhattal es miert nem volt biztositasod. Eleg soher lehettel, gondolom nem vetett fel a penz soha, de azt nem ertem hogy, hogy lettel 65 eves korodra kozeposztaly mint ahogy irod. Ezt szeretem a magyarban, lenezik a szegenyeket, holott ok maguk is azok. Nem a szegenyseg a szegyen hanem ha mast mondunk. Na udv, valaszt nem fontos irnod mert nem vagyok ra kivancsi.
bazd meg 2012.10.05 19:38:14
@A csótány is ember: Varjal meg eszembe jutott egy ket dolog. Nem tudom el e gondolkodtal mar azon hogy a feketek hol is lakhatnak errefel ? Section 8 -ben, ez olyan mint otthon az onkormi, majdnem ingyen adjak nekik ki. Megnezik a fizetesuket es ha mondjuk 500 $ keresnek akkor fizetnek ennek megfeleloen havi dijat, mondjuk 50 $-art, vagy jo esetben ingyen. Amugy remelem tudod hogy a gazhozzajarulas meg a villanyszamla hozzajarulas nem magyar talalmany. Ugyan ugy itt is van ilyen. Ha pl egyedul elo anyuka gyerekkel a kervenyezo, nem kell fizetni semmit, na hirtelen ennyi. Nincs szocialis halo amerikaban, hihiihih azota rohogok.
bazd meg 2012.10.08 02:06:10
@hagyma: a hataratkelon nem tudok hozzaszolni, igy itt teszem meg, ha erdekel. Az angol kiejtesrol, erdekesen a magyar allandoan a' - val mond minden olyan szot amit a-val kene mondani, majd figyeld meg ;^)
Meglepő felvételeket készített egy amerikai fotós, Timothy Little, a Cape Night Photography-tól. Tim egy kaliforniai roncstelepen három New York-i metrókocsira bukkant. Azt, hogy a járművek teljesen épek, túlzás lenne állítani, lévén, hogy mind félbe van vágva, de meglepően…..
bazd meg 2012.10.07 03:01:56
@sanyix: Azon csodalkozom itt nagyban, hogy tanulhattal meg irni es meg el is tudtad kuldeni ezt a szosszenetet ide.
86x54 milliméter – ekkora egy New York-i metrókártya. Néhány művésznek ez a felület maga a vászon, amit megfest. New Yorkban eddig két alkalommal rendezték meg a Single Fare nevű kiállítást. Ez gyűjtötte össze a város metrókártya-művészetével, vagyis a – már…..
bazd meg 2012.10.07 02:54:54
@Rocko-: Retrorol nem hallottal meg ? Vagy ez is csak MO lehetseges ? Nem, elmeselem neked hogy meg ezt is masoltuk, marmint a retrot ;^)
A hétvégét Tokajban töltöttem, ami jó alkalmat kínált arra is, hogy néhány korábbi bejegyzésemben felvetett gondolatot és meglátást élesben tesztelhessek. Régóta, több mint tizenöt éve járok vissza erre a számomra oly kedves és különleges tájára Magyarországnak, veszek…..