Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Presence

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor már mindenki azt hitte volna, hogy így a gazdasági nehézségek, világválság idején a hazai politikai oldalak közötti kommunikáció teljes megszűnése, a mikrovilágokba zárkózás végképp beteszi a kaput az egész országnak, egyszer csak a nemzetközi filmszakma…..
A kormánypártokat úgy látszik nem tántorítja el a legutóbbi nemzeti spam mérsékelt sikere (eddig mindösszesen 368 ezer álkérdőív jött vissza a 8,2 millióból) a rá fordított 976 millióért cserébe, hiszen a hosszas vajúdást követően megtalált Hugh Grant címnek hála,…..
Még mindig a "hiteles polgári jobbközép erő", a JESZ (ex-MDF). A vérdemagóg és sunafaktoros plakátok után már kampányfilmjük is van. (Vajon honnan van pénzük kampányolni?) via Subba A megfejtéseket várjuk szeretettel! Mi a kampányfilm üzenete? Mit írna a srác a…..
Presence 2011.11.05 23:10:17
@zero: khm a jelenség eszkalálódik ezt nem fogod elhinni: www.facebook.com/joletesszabadsag/posts/216750135061136 "A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség plakát-paródia versenyt hirdet! Örömmel tapasztaltuk az elmúlt napokban, hogy az általunk készített plakátok nagy sikert arattak az interneten, és sorra készülnek a különböző plakát-paródiák. Ezért közösségünk lájkversenyt hirdet e munkák között! A verseny hétfőn indul, és a választást követő 24. órában zárul.
Aki alkotott, vagy talált az interneten rólunk készített plakátot az küldje el a kampany@jesz.hu-ra és mi kirakjuk közösségünk facebook oldalára. A plakátok mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amivel közösségünk nem feltétlenül ért egyet."