Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emptidiot

1 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év vége van, ilyenkor gyakoriak az értékelések, összegzések, az év legfontosabb eseményeinek összefoglalása. Ebbe a trendbe passzol egy olyan hír, melyre egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmet, mi pedig megosztjuk veletek. Szóval van ez a Kaukázus nevű zenekar, akik nagyon…..
dob A dobosok csak fiúk lehetnek? 2008.12.05 16:06:00
Szerencsére nem, bár kétségkívül ők vannak többségben. Vagy én vagyok túl sztereotíp? Meglehet. Azért kíváncsi lennék egy olyan reprezentatívnak korántsem minősülő kutatás eredményére, amit adott esetben ez a blog képes szolgáltatni: hány női dobost ismertek?Én…..
Új szabály: soha, DE SOHA ne engedd, hogy szexképeket készítsenek rólad. Kedves Szakítósok!   Lévén, hogy vad lánykorom baklövései a mai napig ellaposodni látszó baráti iszogatások kedvcsináló anekdotáiként szolgálnak, gondoltam, megosztok veletek néhány sztorit.…..
Így Irtotok Ti 2008.04.12 18:59:17
http://www.igyirtotokti.blogspot.com..
A minap kaptam meg a MIX magazin februári számát egy kedves újságírónőtől ajándékba. Interjút készített velem, rólam és az ügyről. Beszélt a „másik oldallal" is, teret adva így az olvasóknak az objektív látásra, vélemény hozatalra. Mellesleg ez az…..
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
István az igazságosztó! Így is hívhatnánk azt az utast, aki ma rendre teremtett egy nőt a 114-es buszon. Bár az eljárás menetével nem értek egyet, mégis becsülöm, hogy próbált segíteni az ellenőrnek. Kisebb vitaindító levél következik. Tisztelt BKV figyelő! Ma reggel,…..
Emptidiot 2008.04.02 15:57:29
Most 2008. február havában az alábbi hírt találtam és ledöbbentem a hasonlóságon ill. a két jogrendszer különbségén. Kamaszkorom óta mióta nem csak nézem a filmeket, hanem meg is értem, tetszett az angol-szász jogrendszer felépítése, hogy nem EGY BÍRÓ, hanem 12 ESKÜDT dönt…..
Magyar Alkotmány 70/I. §: Minden természetes személy, jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet köteles jövedelmi és vagyoni viszonyainak megfelelően a közterhekhez hozzájárulni. Nemrég felfigyeltem egy mondatra: a devecseri lomisok tüntetnek. Ez az igaz…..
Emptidiot 2008.02.19 01:54:43
1) Először is, köszi, Vastagbőr, hogy végre van egy olyan cikk erről, ami a lényeget ragadja meg! Nagyon tetszett az, hogy a közteherviseléses törvénycikkellyel indul az egész!

2) Nem sokat gondolok a tv2-ről, de mégis felteszem a kérdést, hogy ez a röhejes pöcsfej Azurák Csaba hogy az istenbe került oda? Válogatás a gyöngyszemekből:

- Nem tart attól, hogy romaellenesnek tartják majd a rendeletet?
- Polgármeseter úr, miért érdeke, hogy a városban most legyen egy csomó munkanélküli, MERT UGYE TUDJA, HOGY ENNEK AZ LESZ A VÉGE! (Stb.) Most akkor azt akarja, polgármester úr, hogy lopjanak??

> ez normális? Hogy munkanélküliek LESZNEK?
Aztán felteszi az i-re a pontot, ahol már majdnem lefordultam a székről De most komolyan, ennek hogyhogy nem volt sajtóvisszhangja? Azt mondja:

- És az nem lett volna megoldás, ha elfogadja az ajánlatukat, hogy egy havi fix összeget befizetnek?

>De tényleg, polgármester úr, miért nem fogadta el a nyilvánosan felajánlott kenőpénzt? Itt már a polgármesternél is elszakadt a cérna.

- Mi az, hogy „ha elfogadom”???? Az törvénytelenség!!!

És egy extra: amikor a polgármester azt mondja, hogy valótlant adtak a szájába.

- Engedje meg, hogy megvédjem a kollégáimat. Azért gondolom, nem írták csak úgy hasraütésszerűen.

Hú, de megvédte! Ez igen!
Kedves Azurákocskám, szeretnél a kollágájuk lenni nagyon, mi? Elhiszem. Csak ők, tudod, nem Blikk-olvasó zombik. Ahogy Csortos Gyuláról mesélték; egy kezdő színésznő egyszer megszólította a színház kávézójában: „kolléga úr!”. Mire Csortos: „kolléga? Mióta vagyok én kurva?”
Emptidiot 2008.02.20 00:09:26
Még valamit…
3) Senki ne szidja se kicsit, se nagyon a cigányokat. Már miért ne tennék meg, ha azt látták, hogy megtehetik? Ha senki nem magyarázta el nekik, hogy ez lopás, saját országuk meglopása.* A cigányok az iskolázottságuknak megfelelően kisgyerekek szintjén vannak. Ahhoz képest nagyon is ügyesek, és megvan a magukhoz való eszük. Szerintem abszurd a cigányokat szidni csak azért, mert megteszik, amire lehetőséget biztosítottak nekik. Csak mert elfogadják az ajándéklovat, és nem nézik a fogát. Csak mert nem mondják, hogy kösz, nem, ha adnak nekik egy csomó pénzt, csak úgy. Ha jól értem, a tisztelt huhogók valahogy úgy gondolják el, hogy a cigány a könyvtárban jogi szakkönyveket olvasgat, majd este hazamegy, és elmeséli a többieknek, hogy gyerekek, ez nem törvényes így, én holnaptól adózni fogok, és ti is cselekedjetek így, tesók! …

Megértem azt is, hogy most nagyon felháborodtak. Mert, ugye mit fognak fel az egészből (a videók tanúsága szerint is): eddig lehetett, most betiltják.

4) Elkövetett a városháza itt egy orbitális hibát.
Arra gondolok, hogy a kitelepítésnek talán megvan a maga értelme, de miért kellett egyszerre zúditani a két csapást a lomisokra? Most már persze eső után köpönyeg, de elmagyarázom, hogy lett volna ez ésszerű.
Első lépés. Semmi intézkedés, kapcsolatba lépni a romákkal (közgyűlésen, és személyesen), türelmesen elmagyarázni nekik, hogy ez feketegazdaság, és hogy az miért nem jó senkinek. Meggőződni róla, hogy megértették. (Nem arról, hogy elfogadják, lejárna a naptár.)
Utána megindítani a képzéseket, amiről beszéltek. Nem a rendelet után indítani meg, előtte!! Utána meghozni a rendeletet, legalizálni az egész banzájt, még ott, helyben. És csak aztán kitelepíteni. Még egy fél évig nyilván kibíta volna mindenki, ha eddig gond nélkül kibírták.
Akkor mindenki számára (devecseri cigányok, tv2 nézők) érthető lett volna, hogy ez két külön dolog, és nem bizonyos embercsoport ellehetetlenítéséről szól.

Akkor most már mindenki érti, hogy kiket kell szidni, ugye? Remélem.

*Ugye, Azurák? Ő meg a nézőknek nem magyarázta el, holott ez lett volna a dolga, csak ő se ért egy kukkot se, a szerencsétlen.
    Jó nagy, az bizonyos. Hétfő este, Swung, MTV, Nagy Sanyi vs. Kiszel Tünde. A felkonfról lemaradtam, ám abban volt a kulcskifejezés, amivel Sándorunk illette a magyar szennymédia koronázatlan királynőjét: bulvárdíszpinty.    No, ezen a nemzet Tündéje…..
    Igeeeen, megint zene, és természetesen megint egy gyöngyszem. Mágikus érzékem van ahhoz, hogy a befutásuk után egy-két-kilenc hónappal én is "felfedezzem" ezeket az új gyerekeket.     Szóval, ők már megit kurvajók, mint a Vad Fruttik, és…..
ESTE KILENCKOR TALÁLKOZUNK A CORVINTETŐNA JELSZÓ: ÉRTÉKELLEK MINT EMBERTA ma délutáni rövid annyira nem rövid, inkább durva. Nekem a "huszas vagy párizsi" is vadonatúj volt, most meg spánielfül? Milyen ilyen szavak vannak még?Éppen egy hosszabb magányos időszakomban…..
petiBlog Nem kapsz levegőt? 2008.02.14 17:41:00
 Nem csoda.  Budapesten idén januárban pl. már 23 napon haladta meg az egészségügyi határértéket a levegő szennyezettsége. 31 napból. Szmogriadó persze nem volt. Mint ahogy azóta sem. Ugye, hogy nonszensz?  Pedig a levegő továbbra is minősíthetetlenül…..
Szegény élőlényt megviselte a tesco akvárium. Nesze neked Yetyponty, 970Ft. Hozzáértők jelentkezését várom, akik megtudják mondani, hogy mi a baja a pontynak! Kösz Kippkopp! Jahh, és egy kérdés: nem nézted meg hogy értékcsökkentett volt e? Ui.: Ennek a halnak baja van TUTI, de…..
Nem is tudom mit mondjak, nálam az év híre annyira beteg. Történt ugyanis, hogy Borneo kicsiny szigetén egy helyi falu lakói fogva tartottak egy orángutár nőstényt csak azért, hogy kúrogassák. Egy jóérzésű ember szólt az állatvédőknek akiket első körben elkergettek a…..
hivbosszu Megítélve 2008.01.10 19:54:00
Ki a vesztes? Mégis, kinek az élete?! Kinek az életéről van itt szó? Kit védenek a törvények, és mit engednek meg? Teszem fel a kérdést saját sorsomra utalva egy régi színdarab címe után szabadon. Ami velem az utóbbi napokban történt, azt nem kívánom senkinek, mert…..
Krampusz klasszikus dillemától gyötrődik. Megbüntették a biztonsági öv be nem kapcsolásáért, miközben ő állítja, hogy be volt kapcsolva. Higgyünk a gonoszrendőr-teóriában vagy mondjuk ki hogy Krampusz csak mosakszik? Lehetséges-e bizonyítani, hogy be volt-e kapcsolva. Nyilván…..
A Blikk és a Viasat3 már gerjeszti és az állatvédők már rá is kaptak. Szerintük ugyanis mindenki bűnrészes, aki részt vett Sofőrök című valóságshow forgatásán, ahol az egyik szereplő, mondjuk ki, Béla úr elütött egy birkát. Persze ezt a dörgedelmet csak a Blikknek…..
Nem olyan rossz ám nyitott szellemiségű kisnyugdíjasnak, GYED-en sínylődő háztartásbelinek vagy influenzásnak lenni, már csak azért sem, mert a délutáni műsorsáv igenis tartogat meglepetéseket: nem csupa brazil szappanopera és tv shop minden, jut ide miniszterelnöki interjú is,…..
Az elégedetlenkedő kommentelőknek küldjük a mai rejtvényünket. Az izgalmasan induló sztoriban ugyanis hiányzik az igazi csattanó. 120 km távolság vagy nem távolság? Lányok küldjetek sok történetet, mert csak szakadt szívű fiúk írnak.Tetszik a blog nagyon :D Ez a történet kb.…..
Dosszié Blicc Krieg 2007.11.17 21:18:00
A hírekben megint a BKV. Blicc Over akció, ha most fizeti "tartozását", kap 20% kedvezményt. Hát ez remek. A cikk szerint "a BKV-n átlagosan félpercenként büntetnek meg utasokat, mert nincs jegyük vagy bérletük." Vajon a BKV-nál miért nem gondolkoznak el azon, hogy…..
Emptidiot 2007.11.18 06:23:45
Teljesen egyetértek, nagyon jó összefoglalás! Két éve volt olyan szerencsém, hogy Angliában jártam. Mindenhol azt láttam, hogy náluk az ilyen alapdolgok le vannak fektetve, nem szaroznak semmivel úgy, mint Magyarországon. Akár a sorbanállást vesszük a bevásárlóközpontokban (nem fejtem ki), akár azt hogy mindenki jobbra áll a mozgólépcsőn (apróság?), akár az egész tömegközlekedést... Egy automatából megveszed a mágnesszalagos jegyet, azzal enged be és ki. Vonatokon volt egy-egy ellenőr LKV-n ;) viszont nem láttam egyet se. MERT NINCS SZÜKSÉG RÁ, KÖNYÖRGÖM! Egyetlen férfi vagy nő van egy peronon aki pl. segít ha nehéz a bőröndöd, átvinni, meg ilyenek. És jé, nézzük csak meg ezt a fényképet:

gportal.hu/picview.php?prt=260311&gid=1396369&index=32

Jééé! Valaha még nálunk is így volt. Aztán miért szüntették meg?
Kb. egy éve megjelent a hír, hogy a nagyokos BKV egy napra kipróbálta, hogy a metróban nem a feljövő utasokat basszák meg, hanem a lemenőket eleve nem is engedik le jegy/bérlet néllkül. És jééé: valami 2 millió forinttal több volt a BKV napi bevétele. AZTÁN MÁSNAP MEGINT CSINÁLTÁK UGYANÚGY, MINT ADDIG. (Röhögjek? Sírjak?)

Kisdubos! Menj már a fenébe, bazmeg! Mi az, hogy „ránevelni”? Mint egy kutyát, mi? Meg kell alapozni a dolgokat, élhető körülményeket teremteni, és ahhoz hozzászokni. Ami már nem nehéz. Gondolom az angoloknak se volt az.
Peronzár, buszra első ajtón felszállni, jegyellenőröket az utolsó emberig elbocsátani!!! Ez csak egy nevetséges szarozás, amire kurvára nincs szükség. ÉS MINDKÉT FÉLNEK MEGALÁZÓ.

VALÓBAN: NEM PÉZNKÉRDÉS! GONDOLKODÁS KÉRDÉSE. De ha gondolkodni nem megy – komolyan mondom – akkor tessék egy az egybe lekoppintani Londont, Párizst. Náluk működik. Ezt tessék lekoppintani ne csak a Big Brother-t, meg a Pókerarcot.
Emptidiot 2007.11.18 06:24:51