Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roit

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bácsi, akivel összevesztem a parkolóban ma, tulajdonképpen évek óta bosszant. Nem csak engem, másokat is.Áll a sorok között, rendkívül koszosan, szakadtan, nem túl bizalomgerjesztő képpel és körülbelül két foggal - idáig persze simán kiválthatná az együttérzést is, hiszen hajléktalan, de sajnos…..
Felkelés után hezitáltam kicsit, mi legyen a program, csöndesnek kell lennie, mert a család többi része még alszik. Versenyben volt a FLOW magazinom, amit szépen lassan, oldalról-oldalra fogyasztok, jól megnézve minden képet, kiélvezve minden apróságot, a tegnapi félbehagyott…..
- Hát te meg hova viszed azt a batyut? - Összeszedtük a fölös ruhát és elvisszük a Vöröskeresztnek. - Hova? - A kedvenc szupermarketünk mellett van a konténerük, abba dobáljuk bele és a Vöröskereszt kiosztja a rászorulóknak. - Honnan vetted, hogy a Vöröskereszté a konténer? - Rá van írva!   Mi is…..
roit 2012.03.19 04:12:48
@Bird: az általad idézett kormányrendelet 1. §-a szerint a "hatálya kiterjed a civil szervezetekre (az alapítványokra és az egyesületekre, kivéve a pártot), ide nem értve a civil társaságot."

Rád, mint magánszemélyre ez a jogszably nem vonatkozik!
Belsőség Ég veled cimbora! 2012.02.07 20:20:00
Meleg, nyári estén ültünk nálad az udvaron az olajos nadrágoktól megfestett kempingszékeken és röhögtünk Tie-on, azon a címeres ökrön, hogy micsoda trójai falovat kapott ajándékba, amikor a Velvet hasonmás versenyén megnyerte Jáksó ezüst Range Roverét, amit a kétállú még…..
roit 2012.02.08 17:55:32
@waffen55: a gonoszok azért élnek sokáig, mert új és új lehetőséget kapnak a megváltozásra. Kár, hogy nemigen élnek vele. A jóknak nincs erre szükségük.

Nyugodjék békében.