Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horsu bácsi

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este egy retek nap után hazatérve a következőkre lettem figyelmes vacsora közben: erdélyi kefirt fogyasztok salzburgi sajttal, dalmát sonkával és hazai kiflivel. Egyszerűen kiváló volt...
Azt már jó ideje tudjuk, hogy a magyar sajtótermékek okvetlenül húznak valamilyen mértékben balra vagy jobbra, de a rezsicsökkentés értelmezésében most kézzelfoghatóan kimutatható némi elfogultság pro avagy kontra. Lássuk, hogyan lesz 3400 átlagos érdeklődésből 3400…..
Kisvilágok milliói vonulnak, áramlanak egymás mellett. Néha összeütköznek, néha lepattannak egymásról, és olykor szoros közelségben együtt vándorolnak az idő igencsak egyszerű útvesztőjében. Elemzői, mérlegelő személyiségem okán mindig azt vallottam, hogy a „dolgoknak”…..
A hétvégét a családosok, kisgyerekesek körében állítólag Mekkaként tisztelt Alsópáhokon, avagy a Kolping Hotelben, vagyis Bobó-országban töltöttem. A hely tényleg remek, rendesen fel vannak készülve a gyerkőcökre: fedett játszótér, óvoda, bölcsi, gyerekszauna (40C),…..
A napokban a szemem és fülem ügyébe került a Radiohead „From the basement” című DVD-je. A Radiohead mindig is nagyon furcsa produkció volt számomra, egy olyan, amit jó szokásom szerint próbáltam valamilyen fiókba elhelyezni, de sosem sikerült. A legtöbb, amire ilyen…..
Rettenetesen nehéz időt szakítani az írásra, pedig sajnos bőven lenne téma, úgyhogy köztes megoldásként arra gondoltam, hogy megosztom azokat a dolgokat, amelyekhez a legjobban érZek, vagyis zenéket. A kotta szerint három-négy számot fogok összekapcsolni egy gondolat, egy hangulat,…..
Horsu bácsi agymenése Zavarban 2012.01.03 18:55:00
Teljesen hétköznapi, hogy az ember olykor zavarban érzi magát mások előtt, annak ellenére, hogy erre nehéz lenne bármilyen valós indokot találni azt követően, hogy kivétel nélkül mezítelenül és vérben ázva jöttünk e világra egy kisebb csoportosulás közepén, és ezt még…..
- Doktor úr, él még??- Nem… már nincsenek vágyai, nincs benne szenvedély.  ..
Horsu bácsi agymenése IKEAlove 2011.12.29 13:39:00
Nem mondom, hogy a szabadságom alatt hiányzik az írás, de mindenesetre fura ilyen sokáig nem leírni azokat a szavakat, hogy kapacitás, hatékonyság, ellátásbiztonság stb.. asszem ezen a téren még tovább pihenek (ergo továbbra is igyekszem kerülni a munkahelyi szókészletemet), és…..
Ezt valamikor múlt héten, egyik este sikerült monitorra vetnem.. „Tegnap isten tudja miért, de életemben először beleolvastam egy Müller Péter valamibe. Lehet, hogy egy könyvrészlet volt vagy csak egy cikk a tollából, nem tudom, de a „férfiakról” szólt. Az…..
Már megint a SPAR és kedves alkalmazottai akasztottak ki. Rendszeresen látogatom a SPAR Allee-ban található kirendeltségét:minden egy helyen ott van, ami kell a túléléshez, és sok esetben jobb áron, mint a környező kisközértekben, amelyek inkább hosszabb, munkaszüneti napokat sem…..