Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tunya vajaskifli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Villámmal cseszem agyon, aki szerint válság van. Ha kell, bika formában kényeztetem Angela Merkelt a népemért” – nyilatkozta Zeusz a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak egy sajtótájékoztatón. A görög istent az eseményre elkísérte Aphrodité, Pallasz Athéné és Kronosz is,…..
A köztársasági elnök ázsiai körútján Türkmenisztánba is betért, ahol különleges ceremóniával fogadták.A türkmén szokásoknak megfelelően a nemzeti gárda egyik századosa dekázással köszöntötte Schmitt Pált, miközben magát szurkálta egy tőrrel. Eközben az ország…..
tunya vajaskifli 2011.11.10 13:06:47
Révész Máriuszt látták megjelenni a lángokban a londoni diáktüntetés résztvevői. Az esetet sokan csodának tartják. „Hazaérve vettem csak észre, amikor előhívtam a képet, hogy a magyar szabadságharcos jelent meg az égő hordó tüzében” - nyilatkozta a fényképet…..
Csurka István az Új Színház leendő művészeti igazgatója egy elveszített fogadás miatt volt kénytelen egy LMP-rendezvényen fotózkodni."Én nem bírom, annyira röhögök, hogy már fáj" - mesélte a kamera másik oldalán álló Dörner György, a fogadás nyertese. Az LMP…..
tunya vajaskifli 2011.11.08 15:43:28
Útfelbontásokkal akar visszavágni a főpolgármester a szakszervezetek útlezárására. Először a szakszervezeti székházak előtt kezdődnek indokolatlan csatornázási munkálatok, majd a tagok otthonai előtt fektetnek víz-, gáz- és távfűtő-vezetéket. „Nekünk is megvannak az…..
A cím talán pontosabb lenne így: lehet más is a jobboldalon? Az előző bejegyzésben lehetőségként felvetettem új jobboldali szereplő(k) előbukkanását, és ez meglepő módon sokakat levélírásra ingerelt. Most kifejezetten találó a kaptam hideget és meleget is megfogalmazás; a…..
  Egészen elképesztő állapotokról és eseményekről számol be Kovács István riportja a hvg.hun. Ózd Somsály nevű városrészében komplett épületeket bontanak le a tolvajok, vagy legalábbis kilopják belőle mindazt, ami értékesíthető, vannak olyan utcák, amik gyakorlatilag…..
A magyar nemzetgazdasági minisztert kérték fel a görög válság kezelésére. „Egykulcsos adó, néhány jó nyilatkozat és azok a határozott dolgok, amiket csinálni kell, ahhoz, hogy elérjük, amit akarunk” – fejtette ki programját Matolcsy. „Már bizonyított a…..