Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orchan

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti is szeretitek,amikor két óra felvétel után azzal szembesültök,hogy a Fraps abszolút nem vett fel hangot?Megint geci mérges vagyok. ..
Sziasztok! Budapest,a Betondzsungel! Végre végeztem a költözéssel és a vele járó összes munkával,így végre van időm írni Nektek! A videózásról sem feledkeztem meg,már most sok jó ötlet jár a fejemben,hogy mi legyen a következő videó (az Amnesia végigjátszás folytatásán…..
Sziasztok! Egy nagyon fontos bejelentésem van a számotokra! 2012.06.2-án és 3-án elköltözöm itthonról. Önálló életet fogok kezdeni és ehhez kell egy kis idő,amíg az új lakhelyemen mindent elintézek. Az,hogy videó mikor lesz nem tudom megmondani,mert az tuti,hogy határozatlan…..
orchan 2012.06.02 10:51:36
Sziasztok! A jövő hét folyamán (és természetesen,ha minden jól alakul technikai fronton is) kész lesznek az új végigjátszás videóim.Egy kis ütemtervet hoztam össze a közeljövőre nézve: 1. Penumbra Requiem végigjátszás folytatása 2. Amnesia The Dark Descent végigjátszás…..
Sziasztok! Miután csináltam egy írásos bemutatót a The Darkness nevezetű csodás FPS játék első részéből,szerintem itt az ideje,hogy írjak pár sort a második részéről is! Aki esetleg nem olvasta az első részről szóló bemutatómat,az ITT megteheti. Ellentétben az…..
Sziasztok! Általam az év egyik legjobban várt játéka végre ma megjelent! >:D A játék első részéről készítettem egy írásos bemutatót,amit ITT olvashattok el. De most,nézzük mi is jelent ma meg!   ..
Sziasztok! Hamarosan elkészül a következő fejezet!Addig egy kis előétel.   ..
orchan 2012.02.02 20:21:12
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek,aki gondolt rám!Íme az én ajándékom nektek! :D ..
orchan 2012.01.29 19:08:52
576 KByte PlayIt..
orchan 2011.12.18 06:31:13
@Dark White: És ha könnyezel?