Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csanadvary

637 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
forrás:http://orszagcsavargo.fw.hu/ Németh Ferenc túraoldala. A bejegyzés teljes tartalma tőle származik :Dde annyira jó h muszály ide is kitenni :D   Az erdőben alvásról Több topiktárs kérlelésének engedve összefoglalom, hogyan szoktam vadkempingezni. Az…..
csanadvary 2016.10.27 23:26:21
R@Sutongi: Irj egy elerhetoseget
virtuális naplopó Június '15 2015.06.05 20:17:45
Péntek esete: 40 fok a padlásszobában. Befaltam egy egész tábla csokit egyedül. Önzés. Nem. Boldogtalanság. Várok, magam sem tudom mire. Várok valamire vagy valakire. Cél kell. A rajokkal együtt 17 lesz az idén a bogárszám eddig, ha összejön. De azért önző voltam. Adhattam volna…..
  Mindig is furcsálltam a Kukovecz Nana nevet. Titokzatos idegenként tekintettem rá, amivel nem tudtam mit kezdeni. Érdekessé vált. Egy lelőtt festőnő, akiről senki nem tud semmi bizonyosat. A szakdoga témaválasztásnál kérdezték meg: Ön szatymazi? Volna itt egy téma, ami egy kis…..
Egy hónapja felugrottam Pestre a kolis szobatársakkal találkozni, Antival és Obival. Pár pontban megemlékzenék erről a napról:   1.Ekkor beszéltem el az időt, az angolul tanuló jegypénztáros nénivel, s hamarabb indult a vonat, mint kellett volna. Felugrottam a vonatra. Na ez…..
Meglepő mára milyen feledésbe merült a blogolás. Ezelőtt 10 évvel tök nagy divat volt, s hogy őszinte legyek, csak a baj lesz vele. Nem győzöm majd rejtegetni ha esetleg egyszer majd tanár leszek a diákok elől. Le is szedtem most a FB-ról, nem kell a reklám. Ezt saját magamnak…..
virtuális naplopó hajajj 2014.05.14 17:11:40
Szóval pár rövid mondatban. Az van, hogy belezúgtam Emesébe, akinek barátja van. Tündér egy kis hölgy ő egyébként. Odamentem hozzá a könyvtárban. Jó nagy adag bátorság kellett hozzá, de megvolt. Azóta köszön. De ez nekem nem elég, nem bírom kiverni a fejemből. Csak…..
Apámról tudni kell, hogy iszonyat konzervatív. 18 évesen elé álltam, hogy feljöhet-e hozzánk a barátom, mire kiselőadást tartott arról, hogy ő csak azt a srácot hajlandó megismerni, aki engem elvesz feleségül ( ).Néztem nagy boci szemekkel, hogy de hát tél közepe van, nem egy…..
virtuális naplopó mostanság 2014.02.24 13:11:34
November óta a szakdolimat írom, lányokkal levelezem, és újjáéledt szociális életemet élem. Csütörtök-péntek délelőtt dúrok magamnak pár rongyot, délutánokat a tiken töltöm estig. Most a hétvégén összedobtam Marci szomszédnak pár bicajt, amiért cserébe kaptam egy ótvar…..
Karácsony van, tele van a helyi piac, minden kapható, ami szemnek, szájnak ingere. 70 éves öreg néni gusztusos sütiket árul, beállok a sorba, előttem egy kb. 50 éves fószer. Megvesz szépen bár kiló finomságot, az öreg néninek csillog a szeme a boldogságtól. Majd miután fizet a…..
virtuális naplopó viccek 2014.01.10 21:31:32
Odamegyek a pénztároshoz vásárlás után - Kérem, maga tegnap 2500 forinttal tévedett! A pénztárosnő megvonja a vállát. - Azt kérem tegnap kellett volna megmondania. Ma már késő! Széttártam a karom és erős fennhangon - Az más!... Akkor nyugodtan…..
Amikor a kezdeti szenvedély múlóban van, bizony tenni kell azért, hogy a közös élet továbbra is boldogságot okozzon mindkettőtök számára. Harriet Lerner család- és párterapeuta előállt néhány olyan egyszerű tanáccsal, amelyeket hosszú terápiás tapasztalata során dolgozott…..
A mai nap poénja: Egy koncertsorozaton vettem részt, ahol többek közt a Misztrál együttes is fellépett, akik azért elég nívós helyen állnak a zenei ranglétrán, meg amúgy is nagyon-nagy kedvenceim. Az együttes egyik tagja leült az előttem lévő székek egyikébe. Kis…..
Edit, Ó drága Edit. Ha tudnád, mennyire értékellek itt! Edit. Kedves Edit! Őz-szemed rögvest el- kerekedik.   --------------------------------------------------------------  ..
Pozitív kisugárzás fejlesztése 4/05/2013  mosoly, pozitív gondolkodás, önbecsülés     Minden embernek van valamilyen kisugárzása, csak sokszor negatív, vagy nagyon gyenge. Pedig a belső kisugárzás sokat jelent, hogy vonzó személyiségünk legyen, és sikereket érjünk el. Az…..
virtuális naplopó hajótörött 2013.12.17 18:51:31
Három hajótörött úszik az óceán közepén és egyszer csak arra jön 1 hajó tele apácákkal. Mondják a hajótörötteknek: - Szívesen felveszünk benneteket, de csak úgy ha levágjuk a farkatokat. Az egyik már nagyon nem bírja felmászik. egyszer csak egy rövid fájdalmas kiáltás…..
Most találkoztam egy nagyon értékes lánnyal, s rengeteg dolog bennem maradt. Annyi mindent mondtam volna el neki, de erre idő kell, s nem is lehetséges mindent egyszerre közölni, hagyni kell következő alkalomra is. Idő kell a mély dolgok kimondásához. Tetszik az öltözködése, szép…..
 Dániel barátunk gondolta, hogy költséghatékony módszerrel széthoddogozza magát a jó öreg IKEA-ban természetesen egy 13 liter csípős kechup kíséretében.... BKF eseknek nem ismeretlen a helyzet gondolom:D Elindult haza de jelzett a poci, hogy ez hiba volt... Mindegy hazaig kibirom.…..
virtuális naplopó szívfájás 2013.12.05 23:25:53
Fáj a szívem. Fizikailag nem lelkileg :D Csak arra az esetre, ha kipurcannék az éjszaka xD Sose lehet tudni. De most tényleg komolyan. Igyekszem persze lebeszélni a halált, hogy még sok dolgom van az életben, várjon még velem egy keveset. Megalkottam egy új fogalmat is most hirtelen, a…..
virtuális naplopó kutyagumi I 2013.12.05 11:09:02
Pestről utaztam hazafelé, ekkor történt ez az eset. Egy szokásos péntek délután, amikor a szegedi gyorson egy tábla csokit nem lehet leejteni, hát persze hogy ekkor kellett benn ülnöm a fülkésben egy csivavás fiatal párral. Történt ugyanis, hogy a kutyának kakilni kellett.…..
virtuális naplopó vonatozás 2013.12.05 11:08:00
Egy táskás szemű, ápolt, 35 évesnek kinéző koravén fiatalember mesélte el kérdésemre élete legdurvább történetét. A srác amúgy 24 éves volt, de ez mondom nem látszott meg rajta, mindennapos éjszakai élet, alkohol, cigi stb. -Életem legdurvább élménye? Egy jó tanácsot…..
virtuális naplopó nyugati 2013.12.05 11:07:21
Nyugati pu- on történt, vonatindulás előtt 20 perccel. Jegyváltás után egy magas sötét hajú, szemű, pattanásos sebhelyes srác állt a pénztár utáni folyosó kijáratánál és egyértelműen jegyre gyűjtötte a pénzt. - Bocsi tudnál nekem segíteni? - Mi kéne? - Tegnap este…..
Az ismerőseimmel már megosztottam, mert ez tipikusan olyan történet, amit az ember egyedül nem bír feldolgozni. Október végén a metrón utaztam hazafelé, amikor egy utastársam kiejtett a zsebéből valamit.... nem egy telefont vagy egy pénztárcát, hanem egy szelet rántott húst. Nem…..
virtuális naplopó lopott szavak 2013.11.03 20:34:41
Olyan munka kell nekem, ami emberekkel kapcsolatos. Van benne újdonság, megismerésre váró tárgy, ember bármi. Új-új, új. Pezsgés kell, szervezés, formába töltés, majd kidöntés.  Kihívások, hogy kiéljem kreativitásom.  Minden egyes új ember egyenlő egy új…..