Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Casaba

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a Borkai-ügy nem ejtett végzetes sebet a Nemzeti Együttműködés Rendszerén, arra mindenképpen jó volt, hogy rávilágítson az Orbán-rendszer leggyengébb pontjaira. Egyértelművé vált például, hogy az egyszemélyi vezetés komoly hátrány olyan helyzetekben, amikor gyors, ugyanakkor megfontolt döntést…..
Casaba 2019.10.17 14:23:38
@MAXVAL bircaman közíró: tehát Orbán segget csinál a szájából, hogy kapjon egy simikét Erdogantól? :)
ha szerinted Orbáncsak l'ar pour l'ar nyalja a janicsár seggét, akkor elég ferde az ízlése a vén kujonnak, ha viszont komolyan gondolja, akkor nettó muszlimsimogató. P.S. lehet, hogy Orbán egyik őse már a középkorban is Jumurdzsákék szekerét tolta?
en.wikipedia.org/wiki/Orban
Casaba 2019.10.17 18:59:19
@MAXVAL bircaman közíró:
Miért kell a csúti zsírdisznónak egyedül Európában támogatni a muszlim török törekvéseket?
Mi történt 2015 óta? Mit tudhat Putyin Orbánról, hogy Orbán mindig a szájába veszi Putykó hátsó felét? Vegyük észre, hogy ez a mini Napóleon mindig úgy cselekszik, hogy bontsa az EU egységét, és szopja Putykó f**át!!
444.hu/2019/10/17/orban-2015-ben-stabil-kurd-regio-nelkul-europaban-sem-lehet-stabilitast-teremteni
1865. A meggyilkolt Abraham Lincoln koporsóját szállító vasúti kocsi. Három évvel korábban ugyanezzel a kocsival szállították Lincoln harmadik fiának, a 12 évesen elhunyt William Wallace Lincoln holttestét is..
Casaba 2019.03.05 09:14:58
@MAXVAL bircaman közíró: te jó isten, nálad aztán nagy a baj. és te még közírónak nevezed magad?? persze Caligula is kozullá tette a lovát, emiatt legalább emlékszenek rád, neked is ez a célod?
Casaba 2019.03.05 13:00:57
@MAXVAL bircaman közíró: " tisztelt bíróság, ez a tény valóság" - ahogy az egyszeri cigány mondta a vádlottak padján
Európai utazás volt ez is, de ne legyünk rá büszkék! Magyarország, 2018. Egy kis bakonyi faluba utaztunk el egy nyári hétköznapon. Bár lehetőség lett volna, hogy busszal menjünk, mi inkább a vonatot választottuk, mert hát azon legalább van mosdó, meg hát kényelmesebb is. A Déliből indult…..
Casaba 2018.08.17 20:48:06
@Vasgepárd: ennyi marhaságot ilyen hosszan leírni teljesen fölösleges volt. Elég lett volna bemutatni a barna nyelvedet.
Hatékonyan fogja visszaszorítani a dohányzást, az biztos!..
Casaba 2018.08.17 10:46:04
@aptikjampó: mi van??

"Ez a poszt is mekkora hülyeség, ilyen alapon ugyanúgy feltételezhető hogy a multik bérelték fel a posztert mert elvesztették a monopóliumukat!"

Most akkor vitatod a posztban leírtak tényszerűségét? Ha igen, akkor azt mondd ki. Ha nem, akkor miről szól a hozzászólásod?

si tacuisses, philosophus mansisses
Péter egy huszonéves fiú. Magyarországon született, Magyarországon nőtt fel, jelenleg is itt él. Borostás, szemüveges. Utóbbi két tulajdonsága elég volt ahhoz, hogy a kormánypropagandában Soros György fiaként mutassák be. A kormánypárti Pesti Srácok egy szélsőjobboldali Youtube-csatornára…..
Casaba 2018.07.12 09:23:09
@arabok balrol: az ilyen beszédnek mindig Szegedi Csanád szaga van. Aztán majd jön a coming out.
"Nem veszi tudomásul a magyar választás eredményét és meg akarja büntetni Magyarországot Soros György" – kelti újra a hangulatot a Magyar Idők. A keddi szám címlapsztorija arról szól, hogy a kormány legnagyobb mumusa Brüsszelbe utazott, ahol minden bizonnyal a migránsok betelepítéséről tárgyalt (mi…..
Casaba 2018.04.17 12:48:12
@Dugó Boss: ezt az eszmefuttatást teljesen magadtól raktad össze? még szerencse, hogy vannak ilyen pallérozott elméjű éber őrszemek a vidéken, mert Németh Szilárd nem bírná a sok agytornával járó következtetést nélküled
A Fidesz által támogatott szegedi polgármesterjelölt vígan kampányolhatott a rektori hivatalban a felsőoktatási ipari együttműködésről szóló sajtótájékoztatón, noha jelenleg semmilyen választott tisztsége vagy olyan tevékenysége nincs, ami alapján lett volna ott…..
Az MTVA műsorkészítő alvállalkozóként látja el megbízásokkal a Dextramedia Kft. nevű céget, az atlatszo.hu adatai szerint tavaly 122 millió forint értékben rendeltek tévéműsorokat tőle. Az atv.hu értesülése szerint ez a cég gyártotta a nemzeti radikális N1 TV internettévé…..
Casaba 2013.03.30 07:51:09
@Negyvenértelmiségi: nem tudom, hogy sikerült párhuzamot vonnod Hitler és Che között. Javaslom, kicsit járj utána a témának, és fel fog tűnni, néhány apró különbség kettejük tetteiben:
-egyikük faji alapon különbséget kívánt tenni emberek között, melynek az eredménye a sok millió áldozat (csak mi magyarok lettünk e miatt 1 millióval kevesebben), másikuk népektől, nemzetektől függetlenül a társadalmi egyenlőtlenség ellen harcolt
-a cél érdekében egyikük sosem vállalt részvételt veszélyes akciókban, másikuk tudatosan vállalta személyes megsemmisülését Kubától Kongón keresztül Bolíviáig.

szólj, ha megvan a megoldás!
Ma egy hete feszítették keresztre Dorogi Gabit és a Napló stábját a Vastagbőrön a ceglédi Orbán-hakni riport „alulmúlhatatlan” színvonala miatt, amit az avatatlan szemek tényleg egy Obersovszky szintű vizuál-gulyásosztásnak tarthatnak a kereskedelmi nézők szegénysorán…..
Magyarország tekintélye napról napra zsugorodik. És most már nem is csak a baltás gyilkos kiadásáról van szó, hanem annak utózöngéiről, arról, hogy hisz-e még valaki egyetlen szót is abból, amit mértékadó magyar politikusok mondanak.A jereváni parlament minket elítélő…..
Casaba 2012.09.06 20:41:58
@Muad\\\'Dib: én csak azt látom, hogy mindenféle (vélt vagy valós) örmény tevékenységgel foglalkozol. mit érdekel téged az? nekem a következő jut eszembe erről: lehet, hogy mi belepiszkítunk a saját vackunkba, de ők meg is ennék!
mi a fenét érdekel engem, hogy milyenek az örmények, vagy az azeriek? nem kell neked ott igazságot tenni, nem vagy sem örmény, sem azeri. koncentrálj a jelen problémára, ne moss össze dolgokat, mert annak se vége-se hossza.
általánosításokkal (lásd 20:27-es válaszod) nem tudok mit kezdeni. jól hangzanak,de csak a probléma megkerülését jelentik: azt, hogy egy szavakban nagyívű személy (O.V.) tettekben milyen mélyre képes merülni.
amit te megtehetsz, hogy 4 évente a nevedet adod valamihez, vagy sem..
Casaba 2012.09.06 21:05:45
@Muad\\\'Dib: fogalmam sincs, honnan szűrted le ezt az aranyos örmények-gonosz azeriek tengelyt. megreszkírozom, senki nem ismer a jelen levő kommentelők közül sem örményt, sem azerit. lehet, hogy ha találkoznék velük, összekeverném őket. tudod, az egyiknek leírhatatlan, másiknak kiejthetetlen a neve. a baj itt, hogy 2, egymásnak könnyen összeugró (az ellentétetekre a politikusok szeretnek rájátszani, szerintem ezt Európa felénk eső részén nem kell magyarázni)nép közti esetről van szó, amit nemzetközi joggal esetleg szó szerinti értelemben alá lehet dúcolni, az elmúltnyócév (asszem 2004ben történt az eset) visszautasított kiadatási kérelmeit (amennyiben igaz - várom a kormány által napvilágra hozandó dokumentumokat ez ügyben, melyek vagy megerősítik, vagy cáfolják, és a fentieket tekintve aligha.
ez aligha 'hozzá nem értés' kérdése. feltételezem, hogy a közpénzből fizetett megannyi külpolitikai szakértő költségei sokszorosan múlják felül egy életfogytigos eltartási költségeit.
egyébiránt egyetértünk:sürgősen távozzanak a döntéshozók a közéletből.
A magyar kormány próbálja egyszerű diplomáciai konfliktussá silányítani az azeri baltás gyilkos kiadatását. Pedig a helyzet ennél sokkal súlyosabb. Nem tudjuk, miről tárgyaltak az elmúlt hetekben a magyar és azeri küldöttség tagjai. Azt sem tudjuk, Orbán Viktor vajon milyen…..
Casaba 2012.09.02 16:07:59
@Muad\\\'Dib: mégis, hogyan lehet egy immorális lépést szakmailag normálisan kivitelezni? nem gondolod, hogy minden szakmának van morálja? most már kiváncsi vagyok, neked mi a szakmád? bocsánat, most egy durva szó következik, 14 éven aluliak kapcsolják ki a monitort: kurva??
Casaba 2012.09.03 21:00:46
@Muad\\\'Dib: engedd meg, hogy utólag is bocsánatot kérjek tőled elhamarkodott, netán sértő kérdésemért. azt viszont nem hiszem, hogy be kell állni a sorba, azért, hogy ne lógj ki belőle. te hányszor hallottad Vityától a "becsület", "nemzet", "magyar", "keresztény" kifejezést (többek közt). ez az ember egy pojáca, egyik fenti megállapítás sem igaz rá, hogy tud ennyi embert hülyíteni? lehet, hogy optimista vagyok, de azért bízom benne, hogy ez nem megy a végtelenségig.
Timelord Villamosutazás 1943-ban 2012.08.26 08:23:00
1943-ban a Budapesti Székesfővárosi Közlekedési Rt. (Beszkárt) kalauzhiánnyal küszködött. A munkaerőhiány enyhítésére és a kalauzok munkájának gyorsítása céljából a vállalat átalakította a jegyrendszerét. 1943 augusztusában bevezették az ún. "előreváltási rendszert".  Ez azt jelentette, hogy az utas…..
Örömmel jelenthetem: A Mikor? Melyiket? blog mostantól megújul: nem csak szökőévenként fog egy-egy cikk kikerülni, az is kilométeres terjedelemben, hanem gyakrabban és röviden, tömören, összefoglalóan - végülis a blogolás műfaja is pont erről szól. Most viszont jöjjön még…..
A feltöltöttakkumulátorú Orbán Viktor beszédet szokatlanul tartalmas beszédet mondott a magyar külképviseletek vezetői előtt, szerdán. Onnan lehet tudni, hogy a miniszterelnök úr fel van töltve, hogy kezét egészen az arca elé emelve bőszen hadonászott abban a 10-15 másodperces…..
Casaba 2012.08.23 22:19:37
@magyar_newton: tökéletesen igazad van.

örömmel látom, hogy a kommentelők nagy része reálisan látja a dolgokat, reméljük ez 2014 tavaszán is látszódni fog. számomra 2 rejtély van: 1. ki a faxom szavazta őket 2/3 fölé???
2. hogy a faxomban nincsenek utcán az emberek, akik 2 éve reálbércsökkenést (van, hogy nominál) szenvednek el a 2 kulcsos adó megszüntetése okán?nem hinném, hogy kevesen lennének. vityát be kell tolni egy gyárba havi 96 ezerért, ott sem állná meg a helyét.
Richard Wilkinson, a Nottinghami Egyetem Társadalmi Epidemiológiai Tanszékének nyugalmazott professzora egy a TED szervezte ülésszakon elmagyarázta, hogy a szociális egyenlőtlenség hogyan rombolja az emberi társadalmat, mennyire károsan hat nemcsak a leszakadó rétegekre, de a…..
Casaba 2011.11.04 22:02:12
@VonS: nem értelek. honnan jön ide hirtelen bármilyen oldal is? mit jelent neked az, hogy baloldal? ha pl. az államosítás, központosítás baloldali tevékenység, akkor jelenleg baloldali kormányunk van. szerintem ne menjünk bele ilyenekbe, a problémák messze túlmutattak már ezen a kétpólusú világon.. gyakorlatilag mindenhol a világon piacgazdaság van, és sok helyen probléma a társadalmi egyenlőtlenség. nincs már értelme ilyenfajta megkülönböztetésnek..
Casaba 2011.11.04 22:20:37
@VonS: hogy Európát mi taszítja erősen a bukásba, azt nem tudom megmondani, valószínűleg sok tényező összetett hatása. Mondjuk az a fajta életstílus, színvonal -gazdasági értelemben, nem szellemi :) - amit évszázadok alatt megszoktak, és az elmúlt évtizedekben tovább erősödött: többet fogyasztok, mint amit megtermelek (ha úgy tetsztik, több, mint a hozzáadott értékem). A felhalmozott tőkének hála (hogy hogyan halmozták fel - gyarmati idők, stb..az megint megérne egy misét) jobban bírják, mint mi..De annak a "jóléti társadalomnak", amiből ott nagyjából mindenki részesült, valszeg vége lesz..