Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Athinias

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor 2002 március 24-án este tíz körül Laura Ziskin, a 74. Oscar-gála producere leállította stopperóráját, a kijelzőn ez állt: 4 óra 23 perc. Ennyi ideig tartott az Amerikai Filmakadémia díjainak átadása. Ez volt a leghosszabb gála a díjátadók történetében, és…..
Athinias 2012.02.26 20:00:35
@Roc-K.O.: Kifejezetten az abc-t hogyan lehetne nézni online? 2 éve sikerült megoldanom, de az még a régi gépen volt, és most tippem sincs.
Athinias 2012.02.26 20:49:13
@sanya64: Köszi!!!
A design kidolgozása lassan elkezdődik, az oldal technikai részét ennek megfelelően átdolgozzuk, és nemsokára indulunk! Kiképzés trailer 720p HD..
Athinias blogoldája Erőszakik 2010.06.04 05:21:00
Mint a cím is mutatja, megint egy film miatt írok. Baromi jó film, alapmű.  Először megnézed, és végig szakadsz a röhögéstől. Aztán belegondolsz, h van mondanivalója is, megnézed mégegyszer, és rájösz, h a Tottenham a legjobb hasonlat :D Ezt végiggondolva nézek ki az…..
Athinias blogoldája Szoptam? 2010.03.12 01:46:00
Az utolsó bejegyzésem kissé pesszimistának tűnhetett, lássuk mit változott azóta a helyzet. Haverokkal minden rendben, sőt, lassan 20 éves leszek, nincs 24 óra se hátra, jipeee! :D Ha összegeznem kéne, h milyen 20 év áll mögöttem, akkor nincs okom panaszra, leszámítva 1 évet.…..
Athinias blogoldája Fuck 2010.01.25 08:04:00
Bizony, ez egy Hank Moody féle baszki, megdöbbentően hasonló háttérrel. Nem kis szarból kell kimászni, pöcegödrök akadnak dögivel. Van egyszer egy remélhetőleg kevésbé mély, cserbenhagytam valakit anélkül, h tudtam volna róla, vagy ő a tudtomra adta volna, és kezdett annyira…..
Hmmm szval egy kicsit felbontom, hogy tartogathasd másnapokra is a topicot:DTehát eljött az 1. nap, végre beindult az egész Sziget, szinte mindig dugó volt az utakon, akkora nagy ember tömeg volt, főleg az esti nagyszínpad koncerteken. Nagyon vártam már az esti Snow Patrol koncertet, nem…..
 Remélem nem rémített meg senkit a cím, azért választottam ezt, mert a mondanivalója 87 éve ugyanaz, de én csak most értettem meg. Mégsem erről fogok most írni, inkább csak mint kulcsot adom meg, illetve akkor már legyen mégegy: Serendipity. A legszebb angol szó, sőt, talán a…..
Üdv mindenkinek, igen a blog megy tovább! :) Illetve az url maradt, a tartalom némileg új lesz. Mióta utoljára írtam ide, történt egy, s más, a legjoban így lehetne jellemezni: nyár volt. :P Remélhetőleg senki nem hagyta ki a vízparti hülyülést a haverokkal, h5n1-ből is jutott…..
Újra itt volnék, vagy még mindíg, nézőpont kérdése :P Ha már ilyen szépen kezd körvonalazódni a blog stílusa, gyorsan váltsunk rajta, a változatosság sohasem megy ki a divatból :) Szóval ma nincs semmi társadalmi-politikai bejegyzés, próbálkozzunk "művészibb"…..
Eredetileg Velvet Revolveres postot akartam ma írni, most találkoztam először a Contraband c. lemezükkel, és erősen odabaszós lett, majd írok róla :D Viszont az msn miatt ismét más témáról írnék :P Gondolom mindenkihez eljutott a következő körüzenet:"Hacsak csöppet…..
Ismét én volnék. Előszöris szeretném megköszönni a visszajelzéseket a bloggal kapcsolatban, amket az elmúlt napokban kaptam, örülök, hogy tetszett valamenyire a bemutatkozás, és az új design. Lehet, hogy tényleg lesz értelme felírogatni ide :) Ja, igen, optipesszimizmust írtam be…..
Athinias blogoldája Magamról 2009.01.31 20:11:00
Elég régen hoztam létre ezt a blogot, de csak egyetlen este szerkesztettem, azóta fel se néztem rá, nem volt hozzá affinitásom :D Viszont most az egyik haverom elindította a saját blogját, így kötelességemnek érzem, hogy én is elmondjam a véleményemet hasonló témákban :P Az…..