Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stitch

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dukai Regina 32 éves magyar modell, énekesnő és divattervező. Egyedi, stílusos, felnőtt nőknek tervezett ruhadarabjain rendszeresen a Disney kedvencek köszönnek vissza! Vajon miért van ez?..
Ez a saláta egy igazi gasztronómiai csoda :) A sós és édes ízek harmóniája különleges kényeztetés az ízlelőbimbóinknak, és ahogy a pörkölt mogyoró feldobja az egészet, arra már szavakat sem találok :) Kiváló vasárnapi reggeli, méltó felvezetése a rántott húsnak, már…..
Annak idején nagy gamer voltam, igaz még az internet előtt, és leginkább stratégiai játékokkal toltam, mert azok valahogy mindig jobban érdekeltek, amikben az agyunkat, és nem az ügyességünket kellett használni. De hébe-hóba azért én is behódoltam a kor bűnös szenvedélyeinek,…..
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..