Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Ω_

11 bejegyzést írt és 4531 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://csajokespasik.blog.hu/2017/08/18/ha_szakitunk_az_neki_lesz_rossz..
http://csajokespasik.blog.hu/2016/08/05/mi_tortenik_egy_noben_2_nap_alatt..
_Ω_ 2016.08.21 18:39:05
@Hóhér az utolsó barátod: Megkésve bár, de tördelve nem; kérdésbe szuszakolva a választ: Jó?

Na jó... Tulajdonképpen itt az van, hogy az Autoposzter az utóbbi cirka egy évben azon dolgozik, hogy valahogy öntudatra ébredjen, kiposztolja, hogy ő itt és most átveszi az irányítást a gépek felett, és az internetes világégést követően (amikor jól elveszi tőlünk a nagy arcoskönyvet, a tecsövet, meg a guglit) csak őt olvashatjuk. Ez eddig nem történt meg, és ha ilyen tempóban fejlődik az intelligenciája, az univerzum hőhaláláig várhatunk rá, de addig legalább minden nap körülnéz és kiposztolja amit talál. Amíg ebben az imperialista kapitalista mocskos világban úgy nem döntök, hogy túl drága a fenntartása. Még egy darabig azért próbálkozhat, amúgy meg érdekes kísérlet volt.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/10/30/az_atlagos_csajok_meg_mindig_valogatnakVelvet RandiVálóok: a 35 macskára évi 6,5 millió megy elAlibanya jegyzetelElengedésrőlKönyves BlogA fekete város falai között olajban mérik az emberéletetEszterházy Lenin után nyomozMándyról mindenkinek…..
_Ω_ 2015.10.30 19:12:46
@Szintet lépett (ex) Naiva.: A posztokat is jellemezhetném úgy, hogy sok 0. Példának okáért itt a mai is. Vagy a hiba az én készülékemben van, hogy nem sok fantáziát látok benne, cserébe annál több lerágott csontot?

Na de miről is szól? Posztolónak nincs túl sok jó tapasztalata a nőkkel a saját korosztályából. Mivel nem teljesen elveszett gyerek, így Fb. kutatást végez, válaszokat keres. A végén viszont érződik a kérdéseiben megfogalmazott előítélet is. Az utolsó kérdés a "?" ellenére sokkal inkább kijelentő mondat, a "persze" nélkül talán tényleg kérdés maradna.

A szomorú valóság az, hogy ha valaki nem kell a nőknek, pedig sportol és stílusosan öltözködik, akkor sem fog kellene, ha ilyen és hasonló posztokat ír. A hiba vagy a külsőben, vagy a belsőben van, netán mindkettőben, de nyilván nem a sport és öltözködés terén, mert azt már kilőtte poszterünk. Tessék tovább keresgélni! A gerendát is, meg a nőt is...
A kommentek közt odaát úgy néztem van az iménti kijelentéseimnél hasznosabb is, így felesleges bármit ennél hosszabban hozzátenni.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/08/28/6_eves_kapcsolatot_hagyott_ott_miattamVelvet RandiRokkant, haldokló felesége segélyéből utazott nőzniAlibanya jegyzetelNéhány szívszorító tény a magányrólTampiMegy a lányod Violettára?Könyves BlogA tetovált lány úgy folytatódik, mintha az…..
_Ω_ 2015.08.29 15:01:29
@hany eves a kapitany: Ha meg kellene határoznom a műfajt, talán tragikus lányregény kezdeménynek gondolnám, de persze rövid. Alapvetően kellemes stílusú, jól követhető szöveg. Szívesen olvasnék tőle kicsit hosszabb novellát is, igazi komolyabb regényt viszont nem. Az már túl hosszú szenvedés lenne, jóval több mint ami a mindennapok kontrasztosan tartásához célszerű.

Ha a történet igaz lenne, akkor érdekes, hogy milyen jól látja saját hibáit, és ugyanakkor mennyire idealizáltan tekint arra a bizonyos nagybetűs Férfira. A Férfira, akitől minden nő úgy olvad, mint a Tesco raktárban kint felejtett jégkrém, vagyis tömegesen, gyorsan, de még olcsón is.

Érdekes figura lehet ez a Férfi, ha már itt tartunk. Mindig mosolyog, s viszonylag korrektül (?) szakít az előző barátnővel amikor komolyra kezd fordulni a dolog a - végre nevezzük nevén a dolgot, na! - szeretővel.

Az egészben pont e körül van a hiba. Ugyan ténylegesen ki nem mondja, a Férfi számára nyilván maga Hufnágel Pisti, akinek egyetlen árnyoldala sincs. Ilyen férfi viszont nem létezik. Különben is, a tökéletes férfi csak a tökéletes nővel járhat, másképp még felborul az egyensúly az univerzumban. Poszterinünk szerencsére közel sem tökéletes, s lám, ez a Férfi is összeszűrte vele a levet egy időre. Nem kell tehát a fekete lyukak hirtelen fehérré válásától tartani, nem pusztul el a Föld, lehet tovább szerencsétlenkedni, esetleg a végén reinkarnálódni, ha egy kör nem volt elég.
Poszterin pedig folytathatja szilánkosra tört szívvel az öngyűlölő, többé sosem mosolygós létezését, míg világ a világ, s még két nap. Pedig akár ki is léphetne a már öt (igazából hét) éve egysíkú kapcsolatából, hátha az így megszerezhető 3D szemüveget később rózsaszínre is cserélhetné. Na de mindenki a maga szerecsenjének a pogácsa, főleg ha Hannibál épp kannibál, úgyhogy örüljünk, hogy kívülállóként olvashattuk a posztot! :-)
http://csajokespasik.blog.hu/2015/08/17/szeret_csak_beszelgetni_nem_tudunkVelvet RandiEgy primitív trükk és 250%-kal többen vágynak önre a TinderenRámírt egy csinos, 20 éves lány, hogy ismerkedne velemIlyen is van: tinderes kaland,…..
_Ω_ 2015.08.18 18:57:18
@Bicikliző medve: Ehhez meg én nem nagyon tudok mit hozzászólni. :-)

Na jó, azért van pár ötletem, ha már neked nincs. Ismertetném a lehetőségeid a poszt alapján:

A)
Leszólod a kis "rüfit", elvégre 23 éves és ilyen fiatalon kijutott valahogy külföldre. Ki gondolta volna, hogy modellkedik és hostesskedik, milyen tipikus már... Aztán jól megállapítod, hogy a politika és fizika témákból kár volt pengére képeznie magát, elvégre a barátja rocksztár; jobban járt volna némi kémiai ismeretekkel és a zenei kiadók épp aktuális híreivel. Így otthon megfőzhetné neki a napi tudatmódosítót, és hasznos infókkal is szolgálhatna, ki hol milyen új lemezt vett fel, milyen szerződést írt alá, hová ment haknizni.

B)
Nem szólod le a hölgyet, elvégre 23 éves korára ilyen fiatalon kijutott külföldre, tanul, és modell karriert építve, valamint hostess munkát végezve biztosítja a saját megélhetését. Esze is kell legyen, elvégre felismerte, a külseje milyen lehetőségeket biztosít, és nem félt ezt kiaknázni. Minden tiszteletem, hogy a társadalom előítéletei ellenére erre az ösvényre lépett, ami egy kifutóban végződik és vakuk villognak körülötte. Aztán ott van a politikai és fizikai ismeretanyag is, biztosan fejből sorolja az amerikai elnököket, valamint a Higgs-bozonról is kurrens ismeretekkel rendelkezik, nem csak annyit tud mondani, hogy "vörld písz".

Az iménti esetszétválasztást túlélve esetleg megállapíthatnád, hogy a "Meg van beszélve, hogy nekem meg vannak engedve a lányok, ő meg nem szeretne semmilyen random p*nát, neki jó így." rész alapján a srácnak meg lehetne engedni, random f*rkakat, ha már a random p*nák nem kellenek neki.

Esetleg a poszterinnek tanácsolhatsz valami értelmeset is. Pl.:
"Politika és fizika témákban penge vagyok már, de valahogy ez sem elég a normális beszélgetésünkhöz. Olyan, mintha nem érdekelné."
Kedves Poszterin! Lehet azért nem érdekli, mert ő inkább szerves kémiával foglalkozna, az organikus festékek és a vászon kapcsolata érdekli eme festő művészlelket. Tehát lehet nem csak olyan, mintha nem érdekelné, hanem nemes egyszerűséggel tényleg nem érdekli.

"Félek, hogy ilyen férfit nem fogok még egyszer találni, aki ennyire szeret. De tény, hogy nem működik közöttünk ez úgy, mint két egészséges embernél."
Poszterin beleszeretett valakibe, útközben pedig kiderült, hogy nem azonos habitusúak. Nem mondanám egyiket sem egészségtelen embernek, csak simán másmilyenek. A férfi időnként összeszedi magát ha már elég könnyes a nő szeme, ilyenkor szorgosan chatel, de nyilván mindig elfogy a tartalék energia, nem képes megváltozni.
El kell dönteni, hogy elfogadja-e ilyennek a férfit, vagy megpróbálja megváltoztatni, annak ellenére, hogy ez fizikai képtelenség és politikailag sem korrekt. Utóbbi helyett esetleg simán ott is hagyhatja, magam sosem hittem a hosszútávú távkapcsolatokban. Ha nagyon szeretik egymást, a férfi is dönthet úgy, hogy másik munkát keres, ami nem szakítja el rendszeresen 2-4 hetekre a barátnőjétől. Vagy sikerül közelíteni az álláspontjaikat, vagy szét fogja szakítani őket a mostani állapot.

Aztán mint lehetőség ott van az is, hogy poszterin sosem fogja olvasni e sorokat, így teljesen felesleges a posztokhoz on-topic kommentelni. Te is egy alvó blogot próbálsz felébreszteni...
_Ω_ 2015.08.18 19:20:47
@Bicikliző medve: Ugye, hogy ugye? Lehet jobb is...

A nyarak általában elég laposak erre, de épp rekord mélységekben szárnyalunk szárnyak nélkül, úgyhogy kétlem, hogy az ősz esőn kívül mást is hozna. Így Jártunk.
Ha már így összejöttünk, kíváncsi vagyok, mióta követed a blogot és lassú kimúlását?
http://csajokespasik.blog.hu/2015/08/04/miert_vagyok_4_eve_egyedulVelvet RandiElküldte a vérző szájáról és a letört fogáról a képetMondhatta volna, hogy ne menjünk mozibaKönyves BlogBrit tudósok miatt nem…..
_Ω_ 2015.08.04 20:06:30
A poszttól még az autoposzter is bealudt, mint ahogy én is.

A Velvet 1 már érdekesebb, azon legalább egyszer - némileg kárörvendőn - nevettem is. Egy rövid átirat:
Adott Hermina, a csajból lévő terminátor, aki 4 év "fantasztikus álomszerű" de valójában langyos és annál hígabb fos kapcsolatban lehúzott börtönévek után kiszabadult a Skynet uralma alól, saját lakásában (ezt biztosan ki kellett emelni mert fontosch!) egyedül maradván önbizalomnövelt minden szembejövő életképes férfiemberrel, majd a füvezős partiarc haveri körrel is kavart egy jót, bár neki annyira mégsem volt jó mint utóbb párszor kiderült. Van itt szánalomszextől ágyból kirúgásig minden, és a sztori letört foggal végződik. A haveri kör két díszhímje a történet nyertese, poszterin pedig az általa már megszokott bokszzsák szerepben tündököl illetve hullajtja vérét (és nem csak holdhavonta egyszer).
A sztori végén ez a gyöngyszem található:
"Leginkább azért írtam le, mert nem értem, mi történik. Nem tudom feldolgozni azt a fajta abszurdumot, hogy miután elfelejti a nevem, még ő basz ki a lakásból... "
Szerintem azt nem tudja feldolgozni, hogy nem dohányzó lakásban gyújtott rá az ágyban, de sebaj, minden olyan gyorsan történt...
Vajon a főszereplő hány éves most, 4 év letudott kapcsolat és ilyen szintű problémák után, valamint saját lakás megléte mellett? Először 16-ra tippeltem, de annál a 4 év kapcsolat az első kizáró ok, a második a saját lakás ahol egyedül lakik. Pedig a stílus alapján simán lehetne 16.
20-24? Valószínűbb. 28+? Remélem nem, mert akkor végképp elveszítem az emberiségbe vetett maradék hitem. De legalább érdekes a stílus ahogy ír. :-)
http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/28/ne_akarj_csaladot_5_even_belulVelvet RandiHelikopterrel mentették ki őket az első randirólKönyves BlogA Kezdettől a hóhér által kiosztott végig - Ezt olvassák az írók nyáron (2. rész)Esterházy: Nincs rá jó nyelvünk, hogy megmondjuk, mi…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/20/3_ora_alatt_sem_jutottam_dulore_veleVelvet RandiMegvan, hány évesen a legjobb összeházasodniHa nem reagál negatívan, akkor arc, haj, comb...Nyitva hagytam az ajtót annak a másik srácnakKönyves BlogA felgyülemlett ősmag apokaliptikus erővel robban…..
_Ω_ 2015.07.20 15:06:56
@Komrob: "Első randin nem iszunk alkoholt" - szerintem másodikon és harmadikon sem érdemes. Azért posztoló száraz kórója is próbálhatott hidratálódni, 1 deci bort kért nyitásképp sörszagú hősünkhöz. Melegben inkább fröccsöt rendelt volna, posztolónak lehet jobban bejön... :-)

Odaátról idézném Kompetens Kommentelő kissé PUA-szagú lehetséges visszavágásait, ezeken jót vidultam:
_____________________________________________________________
-Nem szokott ilyen helyen találkozgatni senkivel.
Válasz: Most mégis itt vagy, velem, ennyire ki vagy éhezve? Ezen segíthetek!

-A nő elmeséli,h milyen csudiszupi pasi ment érte egy milyen csudiszupi autóval.
Válasz: És miért nem kellettél neki? Beszélgettetek is, vagy egyből tovább hajtott? :D

-Koros vagy hozzá.
Válasz: Rosszul látod, én fiatal vagyok hozzád, ne felejtsd el,h hány éves vagy, mert ez a sminktől nem lesz kevesebb. Viszont engem ez egyelőre még nem zavar.
_____________________________________________________________

Ez az utolsó különösképp tetszik. Az ilyen "észrevettem, hogy mállik a vakolat, add már olcsóbban a házat; de amúgy tökre tetszik úgy ahogy van" stílus az esélyeit tuti rakétaként lőtte volna az egekbe. :-D
http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/16/miota_megcsalt_egyre_bunkobbVelvet RandiVan, aki utálja a szexet. Íme 12 ok, hogy miértKönyves BlogÁgyasa tereli el a magyarokról Szulejmán figyelmétdrMáriás: A drámai idiotizmus kellős közepén élünkKönyvesblokk: Lemaitre, Keret,…..
_Ω_ 2015.07.16 12:56:39
Első, ráadásul délután? Mindenki nyaral? Pedig ez egy egész jó poszt. :-)

"Szóval: neki van vaj a füle mögött, mégis pont mintha ellene játszana. Miért? Mintha szándékosan csinálná. De mit akar elérni vele? Hogy én lépjek le?"

Miért? Mert vaj van/volt/lesz a füle mögött. Igaz, hogy azonnal bevallotta a félrelépést, de valamiért téged tarthat hibásnak. Az egy másik kérdés, hogy van-e gerenda a szemedben amit nem veszel észre.
Szándékosan csinálja-e? Folyamatosan a Tapló Tours sofőrével lóg, akiről világosan kijelentetted, hogy nem bírod a társaságát. Elég szándékosnak tűnik.
Mit akar elérni vele? Lehet, hogy túl könnyen megúszta a félrelépést és annak örülne, ha egy ideig látványosan haragudnál rá. Aztán mondjuk jöhet a fergeteges békülős szex, mert lehet ez hiányzik neki, meg mondjuk a Mr. Tapló által is emlegetett izgalmak, amikor közösen ülnek a 7-es buszon, vagy a metróalagútban ahol metróhuzat van, vagy mi... :-P
Ezek egyébként jó okok arra is, hogy lelépj.

Az Embert barátjáról mondásról csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy nálam is van pár érdekesebb figura a pakliban. Ha csak rájuk fókuszálva kerülnék megítélésre, meglehetősen torz kép születne. Mindegyikükben láttam értéket amiért barátnak tartom őket, és valószínűleg az ő szemszögükből nézve is ugyanez a helyzet, de megvannak a hibáink is, amiket elnézünk egymásnak.
Ha az igazán közeli barátokat nézed, az már a valósághoz közelebbi képet ad, hasonlóbbak a személyiségjegyek. Ebből adódik a kérdés: Mr. Tapló Tours mennyire közeli barát? És a barátod valójában milyen, ha leveszed a rózsaszín szemüveged és elfújod a lila ködöt?
http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/15/csak_eszkoz_voltam_neki_a_szakitashozVelvet RandiÖsszeraktuk az emberi százlábút celebekből!Könyves BlogA NYTimes kritikusát is megfőzte a KönyvbárCenzúrával vádolják az olvasók az AmazontFrida Kahlo meztelenül hever drMáriás asztalán, Andy…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/06/17/egy_otvenes_novel_csalt_megVelvet RandiBaromságnak tűnt elsőre, kiderült, hogy tényleg azKetten emelik le a részeg vőlegényt a menyasszonyrólAlibanya jegyzetelHa felnövök, feleség leszek...Könyves BlogA polcodon állhat össze a…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/06/08/ezert_agressziv_a_vadkanVelvet RandiA mekiben kikosarazott srác a hét lúzere24 éves vagyok, egész nap kefélnékFeltette eddigi életem legszebb kérdésétAlibanya jegyzetelElcserélt bőröndKönyves BlogA boldog családok mind hasonlók egymáshozA…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/28/nem_szeret_megis_gyereket_akar_tolemVelvet RandiA lányok megérzik, ha valaki belül vívódikAlibanya jegyzetelA BérletKönyves BlogA lengyel riport az új skandináv krimi?A világ, amit terhes nők uralnakBartók meztelenül komponálta A kékszakállú…..
_Ω_ 2015.05.28 17:37:04
@Bundabandi® (Cookie Bunny): "Ha egy jó párkapcsolatban szeretnének közösen egy utódot, azt nem tartom önzésnek. Azt voltaképpen egymásnak adják, örökítve és mixelve a génjeiket. Én legalábbis így érzem."

Szerintem ez pont az önzés egy speciális esete, ami úgy néz ki, hogy én adok neki valamit, mert tudom, hogy cserébe ő is ad nekem valamit, miközben ez a valami olyan amire magam is vágytam. Ilyen amikor két önző vágy pont egybeesik. Aztán amikor a valami valójában valaki, akkor kezd érdekessé válni a kérdés.
De szerintem ezzel nincs semmi gond. Biztosítva a saját földi túlélés az egyetlen jelenleg ismert módon, és meg lehet neki majd mutogatni az ember saját értékrendje szerint a dolgokat. Pl. lehet együtt Star Treket nézni és legózni, továbbá bónusz, hogy így senki nem nézi hülyének ezekért a felnőttet. Tulajdonképpen win-win-win szituáció 2 felnőttnek és egy gyereknek, sokkal később meg win-win-win-win, néhány bukkanóval az úton, mint mondjuk a sz.ros pelenka, de az elmúlik. :-)
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/20/pornozni_ment_a_menyasszonyomVelvet RandiHazudnak rendületlenül – itt gyűlnek a randis hazugságok!Könyves BlogBRÉKING: Krasznahorkai nyerte a Nemzetközi Man Booker Díjat!D. Tóth Kriszta tükröt tart a női egónakMindenki a belekről akar…..
_Ω_ 2015.05.20 15:59:25
Felteszem egy időre, hogy a poszt nem egy "A szürke hétköznapok 50 vérvörös árnyalata" című pornóképregény néhány vázlat szintjén maradt kockájának szabadon értelmezett, színesre színezett átirata; mert a 30e -ért dobjunk ki mindent az ablakon annyira teszi életszerűtlenné, mint egy 3 napos Bundi-hulla amit kerékpárra kötözve fognak ki a Vaskapu-szorosnál.

Ja igen, Bundi, vigyázz, még a végén kiderülne, hogy dugnának téged, mint a megtalált biciklid, csak sajnálják, hogy nem elég nekrofilek hozzá. Szóval jobb lesz életben maradni, az életszerűbb és egyszerűbb is. :-)

Tehát felteszem egy kicsit, hogy a poszt valós. Megpróbálnék életszerű képet festeni:

"Zsófi 25 éves, okos, intelligens, nyitott, őszinte, gyönyörű és mindemellett házias, gondoskodó lány." Ez magyarul valami olyat jelenthet, hogy nemrég szabadult (fél éve még, vagy már kettő, lényegtelen) valamelyik egyetem bölcsész karáról, ahol tanulmányai mellett rendezvényeken hoszteszkedett és különféle nálunk forgatott amerikai filmekben statisztált. Mondjuk ő volt rothadó dekoltázsú szexi zombi 7 a színészek felsorolása után, vagy eleve nem is szerepelt a neve a filmek végén. Releváns szakmai tapasztalata tehát nincs, a ma már kötelező szakmai gyakorlatot letudta valami ismerős cégénél ahol csak aláírták a papírját. A képesítése 12 egy tucat emberré teszi, így komoly munkára egyhamar nem számíthat. Nyilván Tesco pénztárosnak már nem fog elmenni, ahogy a KecskeBetörőKirály kajáldájába (MekkBurglarKing) se megy hammbeburgert dobálni. Megjegyzem, Father szintelmélete erre a helyzetre tökéletesen passzol: belőtte a szintjét a munkaerő piacon, noha állandó és igazinak tekinthető munkája még sosem volt.

Nevezzük Gergőnek emiatt azt tudom tanácsolni, hogy döbbenjen rá: a barátnője tényleg tudja mindazt amit fentebb kiragadtam az írásából és remek társ lehet belőle egy életre, de jelen állapotában nem tanácsos idegen cégnél dolgoznia. Rendesen vegye állományba, szánjon rá időt, hogy megmutasson neki komolyabb dolgokat, aztán ezeket bízza is rá a jövőben. Így lesz felelőssége a saját munkájában, szerez némi gyakorlatot, és később az önéletrajzába is beírhatja. Így nem zöldfülű álláskeresőként tekintenek majd rá máshol. Lehet a másholhoz még egy iskolát el kell végeznie, ami használható képesítést is ad a kezébe a meglévő bölcsész és minősített büfélátogató mellé, ez már részletkérdés, a lényeg az, hogy el legyen foglalva valamivel, mert a leírtak alapján hajlamos a problémákra a könnyebbiknek tűnő utat választani. A lokális és globális maximum problémája ez; nem hibáztatnám, hogy kívülről szemlélve látszik, nem a jó irányban indult el.

A minden zavaros és megváltozott kijelentést a poszt végén nem igazán értem. Eddig szépen meg tudtak beszélni mindent, így szerintem megelőlegezhető Zsófinak, hogy ez volt az első bakija és alapesetben nem egy pornószínésznő, így talán második alkalom nem is lesz. Ezt tehát át lehet beszélni, a közös jövőt szépen meg lehet tervezni, aztán menni előre. Az úton majd kiderül, kanyarodik-e arra amerre a nagy terv van, vagy sem, de most még nem kéne zavarosnak látni azt ami egyszeri eset. A lány eljött a forgatásról, nem történt igazi baj, sőt, most már láthatják mire kell még odafigyelni az eddigiek mellett.
_Ω_ 2015.05.21 23:17:43
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Lásd kivel van dolgod, a bicajért cserébe lehet szó megmentésről is. Aztán holnaptól ha már nem vagy nő, esetleg lehetsz tiszteletbeli MILF; az se rossz kategória, gyereked utólag is lehet hozzá, mint diplomához a nyelvvizsga. :-P
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/15/a_szulinapjan_szakitottam_veleVelvet RandiCsajozáskor ezért ne igya magát figyelmetlenreMegmentette erőszakos exétől, megkérte a kezétAlibanya jegyzetelFreedom CallKönyves BlogA vágy titokzatos tárgya szőrösBarnás: "Kalandor voltam, akár a…..
_Ω_ 2015.05.15 15:38:52
@Kytia: Azért a posztból úgy tűnik, nem egészen azt az árut használta amit szeretett volna. "Szokásos" "ennyit érek én" arc? Minden addig magába fojtott kijöhető kijönnivaló? Cselesen tágított határok? Még akár az is lehet, hogy a poszternek igaza van és pénzbedobós gyerekjátékkal járt egy éven át, aki fel van háborodva, ha elé kerül a tükör meg a pénzbedobó nyílás elvi működését szemléltető rajz.

Persze ez rendesen veri kifelé a biztosítékokat az óraszekrényben:
"Aztán felhívtam a figyelmét, hogy az esti buliját, ne feledje, én finanszírozom, vállaltam, hogy fizetem majd mindenestül."
De ettől a csaj még nem lesz egy földre szállt angyal és Teréz Anya szerelemgyermeke, mert a finanszírozás korábbi elfogadása az ő jelleméről is mond valamit.
_Ω_ 2015.05.15 16:00:58
@Kytia: Bármit elhiszek. És az ellenkezőjét is. :-)
A posztnak az az egyik mondanivalója - legalábbis az én olvasatomban - , hogy a srác lenyúlva érzi magát így utólag, amit folyamatában egy éven át figyelmen kívül hagyott. Ha a csaj a felezős vagy mondjuk 40-60%-on belül maradós típus lett volna, szerinted megszületik a poszt? Szerintem nem. Valami oka kellett legyen annak, hogy a posztoló olyannak festi le a barátnőt aki nem szeret fizetni. Itt a "de az biztos, hogy amikor sor került rá és neki kellett csengetnie, húzta a száját" részre gondolok. Ha előtte nem tapasztalt tőle ilyet, elég meredek lenne ezt csak úgy odavésni, mindenféle alap nélkül.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/11/tobb_van_koztunk_mint_haversagVelvet RandiEzért nem mutatják be a barátnőket otthon a férfiakBenne vagyok egy kapcsolatban, ahol bántanakMinél korábban válik valaki alfahímmé, annál nagyobb árat fizet érteAlibanya jegyzetelTökéletes napKönyves…..
_Ω_ 2015.05.11 11:23:26
@Bundabandi® (Cookie Bunny): A problémát, az okokat értettem eddig is, de elfért a "nyígás" is, árnyalja a képet. Poszterin esetén nem véletlen írtam tanácsként barátokat akikre lehet támaszkodni, ő is szépen leírta, hogy a szülei milyenek voltak.
Te meg vagy kapcsolatfüggő vagy, vagy nem, így következik, hogy épp vagy kapcsolatfüggsz, vagy nem. :-)
A kérdés tehát még mindig nyitott, vajon kapcsolatfüggő marad-e, vagy meggyógyíthatja saját magát?
_Ω_ 2015.05.11 11:43:24
@alebzsaflab: Tényleg vicces! :-)

Idéznék pár sort, tételesen megválaszolva, miért "félek" vagy sem tőle:

"Most már én is ki merem jelenteni, hogy igenis félnek tőlünk a pasik, azoktól a harminc feletti nőktől, akik:"
A kényszeresen kijelentősektől tényleg...

" saját lakást vagy bérelt lakást tartanak fent önállóan"
Ez igazából klassz, csak ne kritizálja az enyém, ha nem ugyanolyan, mint az övé.

" saját autóval rendelkeznek"
Szeretek vezetni, a navigátor pozícióját tartósan nem csípem. Ez egyéni preferencia, nálam extrém esetben ezen bukhatna, így van benne igazság. De kompromisszumkész vagyok, főleg, ha időnként engedi vezetni a Ferrariját, vagy a Lambót.

" közép –vagy felsővezetői pozícióban dolgoznak"
" mindezt természetszerűleg az átlagosnál magasabb fizetésért teszik"
Ezektől nem hiszem, hogy bárki félne. Attól viszont igen, hogy ezt nap mint nap az orra alá is dörgöli egy magától elszállt valaki.

" ha már ilyen pozíciót elért, azt nem a casting díványon hemperegve tette, vagyis okos és intelligens"
Kivéve amikor mégis a szereposztó díványon érte el, vagy az adott szakma olyan, hogy egy marék lepkétől hajtva és egymást körbenyalva törnek a csúcsra, én meg innen a torony aljából nézem, és nem értem, hogy lehetséges, hogy még áll a torony. Valamit biztos tudnak amit én nem, tuti irigy is vagyok, meg pályát tévesztettem.

" a szépséget szándékosan nem írom ide, mert kérdés, hogy kinek mi a szép?"
Nnna, az lenne a szép, ha rettegnék egy szép nőtől azért, mert megállíthatatlanul csorog rá a nyálam és kiderült, hogy én is bejövök neki. Itt inkább a mondat legvégén van a bibi.

Vajon Felsővezető Fanni minden évben elvinne nyaralni a Bahamákra pár hétre? Ha igen, név és cím a szerkesztőségben, de szerencse, hogy nem olvas minket, mert még leégnék a napon! :-)
Külön jó pont a posztnak azért, mert pár régi szakítósos kommenteli szét odaát, akiket öröm olvasni! :-D
_Ω_ 2015.05.11 11:56:10
@Bundabandi® (Cookie Bunny):
Ha görbe a lába, akkor nyújtó gyakorlatokat végezzen a konditeremben?
Amúgy a párját kéne lecserélnie sürgősen egy olyanra, akit vonz az alabástrom bőr, és a seggére nézve nem megjegyzéseket tesz, hanem így folytatja, hogy: "Rawr!!!" :-)
Magam is drukkolok ám neki...
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/05/a_ferfi_dugopajtast_akar_a_no_parkapcsolatot Velvet Randi Találja ki, ez a srác miért nem meri hazavinni a barátnőjét! Könyves Blog 11. alkalommal gyűlnek össze a képregényesek A YouTube-nak köszönhetjük a legkönnyfakasztóbb…..
_Ω_ 2015.05.05 16:06:01
@Kytia: Jó, hogy írod; sürgősen ki is dobálom az új tízezreseket a tárcámból, nagyon hasonlítanak a húszezresre! A helyükre meg beteszem a lejárt régi bankkártyáim, hogy kicsit olyan legyek mint az a fontos ember, akinek 3 Nokia és 2 iPhone lóg a nyakában, de ebből csak egy működik, az is 3210-es. :-)

----

Amúgy mi ez a wall of text? Végre egyszer még 4 óra előtt ideérek, aztán mire elolvasnám a posztot és esetleg a kommenteken is átfutnék mint kezdő fakír a parázsösvényen, már megint 4 után jár az idő. Poszterinnek ezúton gratulálok, kiérdemli az év posztja címet már csak azért, hogy ennyire témánál tudta tartani a társaságot. Meg is tagelem mindjárt ezt a posztot. :-D
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/21/mitol_orulnek_meg_a_30-as_nokVelvet RandiTalálja ki, hogy ennek a nőnek mije 231 centis!Könyves BlogOlvass bele Houellebecq botránykönyvébe!Észtül csendül fel a világ legszomorúbb zenekara„Hisz mivel foglalkozik az író, ha nem a saját életét…..
_Ω_ 2015.04.21 17:34:34
@Bundabandi® (Cookie Bunny): @Niobe:
A "Továbbítom a finoman megfogalmazott kritikát a kollégáknak a gyártónál" komment se semmi, de vajon hogyan lehet egy ilyen terméket feljavítani?
Ezentúl a hangos "pssszttty!!!!!" helyett elégedett "meaowwww!!!!"-t fog mondani a spray? Netán egér szagú lesz? Uhh... Ezt már most elvetném, felapplikálás után megzabálnák egymást a macskák, a cucc meg gondolom nem belsőleg történő felhasználásra készült és indulna a zombi apokalipszis. A sültcsirke-illat ugyanígy és ugyanezért nem jó, de legalább a lakás élhető maradna. Mi meg kondicionálhatnánk magunkat, hogy a közelgő sültcsirke illat veszélyt jelent, ideje előkészíteni a sörétes puskát és matchetét, elvégre zombi-apokalipszis van ami a változatosság kedvéért karmol, harap, és fúj is a szokásos rothadós vánszorgás és nyöglődés helyett, vagy mellett.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/20/_nem_fekszem_le_veled_de_kajat_hozzalVelvet RandiMinden idők leghülyébb hazugságát adta be ez a hűtlen férfi a feleségénekMegpróbáltam nővel, de folyamatosan arra figyeltem, hol a nyelvemMegváltozott a világ, már nem nyitottak a lányokKönyves…..
_Ω_ 2015.04.20 16:42:43
@Bundabandi® (Cookie Bunny): `miért kavart a "csúnyalánnyal"? `
Mert "Hogyha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velünk"; csak kicsit megtévedt szegény, ennek az ellentéte nem a csúnya és buta. :-)

@Niobe: Ha a végén nem áll neki a CTRL-C CTRL-V levelekről filozofálni, azt gondoltam volna, valaki leült egy pohár akármi mellé a barátaival és elmesélt pár kalandot. Erre még talán vevő is lennék. De elszúrta azzal, hogy ő most jól megmondja a frankót, kiállított ide egy univerzális "Ha nem megy, akkor ne sértődjetek meg, ha csak egy bemásolt levelet kaptok."-ot.

Nem mondom, hogy egyáltalán nincs igaza, hiszen igazán személyre szóló levelet leginkább csak annak lehet írni aki a nullánál többet árul el magáról egy társkeresős profilon. Azt nyilván meredek lenne írni, hogy "azért írtam Neked, kedves ismeretlen, mert a második képen tetszett a dekoltázs". Intelligensebb megnyilvánulás esetén egy "tetszett a mosolyod, ahogy a fény csillan a szemedben, na meg ahogy a sört iszod és az orrod hegyén maradt a hab" már jobban hangzik. Jjjja, hogy ez így már nem CTRL-C levél? Sebaj... Erről nehezebb is kijelenteni, hogy ne sértődjön meg aki kapja. :-P
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/15/inkabb_ne_talalkozzunk_rossz_ido_leszVelvet RandiA szigorú barátnőnek még nem tűnt fel, de ki lett cselezveAlibanya jegyzetelHogyan randizz egyedülálló anyukávalKönyves BlogAmerikában még mindig az indián naplót akarják a legtöbbször…..
_Ω_ 2015.04.15 12:58:02
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Nagyon eltértünk a blog fő irányvonalától... :-D
De ha már így, a napi színes rovatba én is bedobok valamit:
www.divorcedebbie.com/engineers-divorce-rates-better-spouses/
Tanulság? Mezőgazdasági mérnökkel kell randizni, mert ha összejön vele a házasság, csak 1,78% eséllyel fog elválni. Ez is hiánypótló írás ám! :-D
_Ω_ 2015.04.15 13:31:59
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Az eltérés 2° 3' 12" volt. Semmi vész, a hajó iránytűjéhez odaraktam egy mágnest, most már a jó irányt mutatja.
Neked viszont rossz hírem van... Odettnél nincs (ön)bomlasztóbb, és még odaadó is. Lásd:
www.youtube.com/watch?v=CunbN9L_mHc
;-)
http://csajokespasik.blog.hu/2015/03/25/legyen_kocsid_hazad_es_legy_ezermesterVelvet RandiEgy háromgyerekes anyuka volt a konzervnyitómKönyves BlogKrasznahorkai Lászlót a Nemzetközi Man Booker-díjra jelöltékNeil Gaiman: Így akarok emlékezni Terry PratchettrePéterfy egy parkolóban tudta…..
_Ω_ 2015.03.25 17:24:51
@D. Lee Bodjóh: Azt hiszem ha átlőném az egész blogot comic sansra, akkor szidnának igazán. :-P

@Bundabandi® (Cookie Bunny): Vajon jogosult Darwin díjra? (Érdekes sztorikért lásd: www.darwinawards.com/ )
Azért az se kutya, hogy a 34 éves nő 20 éves lánya nyilatkozott a történtekről; valaki akinek még nem olvadt le az agya a nap végére, matekozza ki, vajon hány évesen fogant és hány évesen szülte meg...
http://csajokespasik.blog.hu/2015/03/17/ugy_erzem_engem_csak_talonban_tartVelvet RandiTalálja ki, melyik páré ez a két romantikus tetoválás!Alibanya jegyzetelA világ mitsem változikKönyves BlogA ceruza és a vér vált hangsúlyossá a #jesuischarlie-kiállításonAmerikában már a Vukot…..
_Ω_ 2015.03.17 15:43:11
@Светлана Павлова: "de jó a segged" - és máris ott tartunk, hogy három gyerek, négy kerék, mert ha jó segg van, minden van! De azért sorold még! :-D
_Ω_ 2015.03.17 15:59:25
@Hurri Kán: Almás jó lesz? Lőni pont nem lehet vele, viszont van benne Wifi, hifi, félig rágott kifli, megmondja mikor van holdtölte, automatikusan elnavigál a környék szórakozóhelyeire, és a tömegben megmutatja a boszorkányokat is. Ha telepítve van rá a Luca széke app. Ez mondjuk egy évben csak egyszer működik... De krómozott a markolat! :-D
_Ω_ 2015.03.17 16:15:53
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Nem, hacsak nem számítod eredménynek, hogy a muslincák tapadnak rá, mint a légypapírra. Ámde nemtől függetlenül, úgyhogy ez is csak fél sikernek számítana. :-P