Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BumperXA

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd számára is elég bizarr az alábbi történet, mindenesetre ezentúl messze elkerüli a motorkerékpározó tanoncokat.Tisztelt Zugügyvéd! A kategóriás jogosítványt készülök szerezni. A hétvégén gyakorlati oktatás közben kisebb balesetet okoztam, az anyagi kár kb.…..
BumperXA 2011.11.04 08:51:11
@gelsystem: @igazságos:

Baszki, ti melyik bolygóról jöttettek? Nem esik le, hogy a srác TANULÓ magyarul NEM TUD VEZETNI! Épp ezért, hogy a jó életbe lehetne már felelős az okozott kárért?

Egyértelmű, hogy mindenért amit egy jogosítvánnyal nem rendelkező tanuló okoz/elkövet, az oktató a felelős, illetve az ő felelősségbiztosítója. Azért oktató, könyörgöm...

Biztosításról amúgy hallottatok már? Autónál se úgy van ám, hogy az fizet aki kárt okoz, hanem annak a felelősségbiztosítója, akinek a nevén van az autó. Erre van a biztosítás, jó reggelt!

Eszem megáll, hogy milyen emberek vannak.

A pénzt semmiképp ne fizesd ki, helyette inkább lengesd be nekik, hogy jelzed ez esetet az NKH-nál és ha kell, Te teszel feljelentést ellenük. Teljesen értelmetlen, hogy az oktató miért fizette ki készpénzben a kárt, amikor a biztosítása fedezte volna, ha csak nincs valami susmus az biztosítása körül, mindenestre egy átfogó NKH ellenőrzésnek biztos örülni fognak.
BumperXA 2011.11.04 08:53:01
@igazságos:

HÜLYE VAGY OKOSKA, LEÜLHETSZ!