Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kierkegaard Akciócsoport

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem akarok utálatoskodni, nem mondhatom, hogy szakítson vele. Felnőtt nő” – kevés anya ábrándozik arról, hogy a lánya udvarlója majd egyidős lesz vele. Az anyuka fellélegezhetett, amikor 3 hétre szakítottak, de utána minden visszaállt az eredeti formációba. Egy…..
A január elsején bevezetett hideg ételek vásárlására fordítható Erzsébet-utalványt csak az idén meleg étel vásárlására is el lehet költeni, járulék mentesen, havi 5 ezer forintért, a kormányzat azért döntött így, hogy zökkenőmentes legyen az új cafeteria-rendszerre való…..
Háromhúsz felett észre sem veszed, és eléred a valóságot,Háromhúsz felett átértékeled, magadban a világot.Háromhúsz felett senki nincs veled, közelbe kerül a távol,Háromhúsz felett valóság lehet, a borítékolt bukásból.A fekete szerda ébresztőt trombitált a gazdasági…..
Kérésünkre Rufus bővebben kifejtette tegnapi kommentjét. "A Magyar Közlönyben kiadott 2011. évi CXCIII. törvény (A befektetési alapkezelőkről és a kollektív befektetési formákról) 162.§ mintegy mellékesen "kicsit" belenyúl az Adózás rendjéről szóló törvénybe is, az (1)…..
Kierkegaard Akciócsoport 2012.01.05 21:51:34
@Őrült kutya (KaraKum): Meg Lenin is hasonlót használt az elején :)
Kierkegaard Akciócsoport 2012.01.05 21:53:24
@zrobasé: "minden a magyar családok érdekét fogja szolgálni"
Kíváncsi vagyok erre :) Lassan 22 éve nem hoztak egy olyan törvényt se, ami a magyar családokat szolgálná :D
Tanulságos újraolvasni azt a sok különböző nyilatkozatot, ami mondjuk csak az elmúlt egy hónapban az IMF-tárgyalásokkal kapcsolatban a magyar kormánypárt politikusaitól elhangzott. Tárgyalástechnika – mondják erre baráti értelmezők. Totális káosz – vélik mások.…..
Kierkegaard Akciócsoport 2012.01.05 16:55:16
@vontod75: "A kormánynak kegyetlenül beszűkült mozgástéren belül kellene a számára elfogadható megoldást produkálnia."

Az a baj, hogy ők is ezt hiszik. Meg még sokan mások rajtuk kívül.
Az idézett mondatod helyesen: A kormánynak kegyetlenül beszűkült mozgástéren belül kellene a SZÁMUNKRA elfogadható megoldást produkálnia.

Lefosom, hogy a Viki, a Szíjjártó Petike, vagy akár a Fletó nem kapja meg a prémiumot, vagy nem lesz meg a Párt által előirányzott ötéves terv, de nekik az (lenne) a munkájuk, hogy nekünk, az állampolgároknak, az itt élőknek (az országnak, a népnek, a nemzettestnek, stb. mindenki illessze be a számára PC kifejezést) elfogadható megoldást találjanak, nem pedig maguknak.
  Nagy igazság ez, Majtényi úr, s hálából adok én is egyet cserébe: sokkal jobb tüntetéseken hazugságokat ordibálni a mikrofonba, mint megdögleni egy polgárháborúban. (Bayer Zsolt, ma)        Ceausescu kutyái voltak ilyen magabiztosak 89-ben.…..
Kierkegaard Akciócsoport 2012.01.04 19:22:18
@Balt: Kik azok a ti? :) Egyébként sietnetek kell, ha el akartok kapni "minket", mert márciusban "kezdünk" Kanadában az új "cégünknél" :)
Kierkegaard Akciócsoport 2012.01.05 08:33:30
@Balt: Ne aggódj, nem fogok :D De nem is hinném, hogy kitoloncolnának, dolgozó, GDP-t termelő embert csak Magyarországról szokás kiutálni :) Elég hülye szokás, mit ne mondjak :P
Boldog új évet, jó estét, jó reggelt, jó szurkolást, jó tüntetést, kedves olvasóink! Furán éreztük magunkat a hétfői tüntetésen, az Operaház és a tüntetők közé szorulva – mármint gondolatilag. Pedig a tüntetők egy része a Balettintézetnél olyannyira megijedt a…..
Tegnap egész délutánig nem hittem, hogy történhet olyan ami a Kedves Vezetőnket az alkotmányáért ért kokicunamit elhomályosíthatja. De tévedtem. Az egymással marakodó kormánypárti prominensek fénye minden mást elopálosít, mert eddig nem volt NERdivatban, hogy egymáshoz…..
Kierkegaard Akciócsoport 2012.01.04 17:38:22
Varánusz Fuss, Viktor, fuss! 2012.01.03 05:15:48
"Életem legkínosabb másnapja: fölébredek és nem találom a köztársaságomat."Ez a transzparens felirat fejezte ki legfrappánsabban azt, amit tegnap az Andrássyn fagyoskodva éreztünk. Mennyien voltunk? Fogalmam sincs, és őszintén szólva a pontos szám nem is…..
 Egy éve ilyenkor, embernek aligha nevezhető ragadozók csaptak le a nagyszüleim házára. A rablótámadás következményeibe belehalt az anyai nagyapám, majd nem sokkal később a nagymamám is. Azóta megkerültek a tettesek (hogy miként, azt most nem részletezem) és most a…..
Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor 2007. március 15-én Gyurcsány Ferenc a Művészetek Palotájában szónokolt, miközben a rendőrök éppen oszlattak az Andrássy úton. A kormányfő akkor de facto már bukott politikus volt: sem a közvélemény-kutatásokban, sem az utcán nem volt…..
Praxis Hová lesz a magyar vér? 2012.01.02 09:46:00
Most már OVSZ-es pólót meg szaloncukrot is osztanak, ezért aztán "éredemes" rohanni és vért adni! Meg van a miértje, amiért ezt írtam, nemsokára feltöltöm. Azért írom részletekben, mert egyben nem engedi a gép, ezért türelmeteket és megértéseteket…..
Kierkegaard Akciócsoport 2012.01.02 15:58:57
@Gábor a Jobbszélső: Kb. 30szoros, rendszeres véradó vagyok, és szerintem a posztoló egy egoista seggfej.
„Ha elhagyom, szemét vagyok? Szeretem őt, de nem tudom ezt a skizofrén helyzetet tolerálni” – érdekes sztorival indítjuk a 2012-es évet. Van egy párunk, a férfihez pedig tartozik egy genetikailag agresszív família. Menne az a szekér, de főszereplőnk leugrik róla,…..
Kierkegaard Akciócsoport 2012.01.02 14:50:46
0. "Maradjunk barátok" - www.youtube.com/watch?v=nTRXRpKVe4M
1. Nem változott meg. Visszafogja magát. Egy ideig.
2. Exekkel nem kavarunk.
A Magyar Hírlap erkölcsi magaslatának tényszerű problémájáról már korábban értekeztünk. Ma ismét nehéz ügyben kellett kormánypárti véleményt nyilvánítani az Orbánt Kossuth reinkarnációjának tartó Széles Gábor lapjának.Nehéz a híreket továbbra is folyamatosan…..
Kierkegaard Akciócsoport 2011.12.28 23:34:15
@engem gyíkká változtatott:
"beszervezés alapja: anyagi érdekeltség"

Ez az igazi elvhűség, nem a párttagsági.
Policity Kedves Munkatárs! 2011.12.28 15:29:00
A család levelet kapott Orbán Viktortól, Magyarország munkatársától. Mindent tud rólunk, ehhez nem fér kétség. Segíteni akar – nyilvánvaló –, ezért küldött a szüleimnek levelet, de azért van pár érdekesen orbánviktoros a levélben. A levelet, amit csak…..
Kierkegaard Akciócsoport 2011.12.28 23:21:03
@Mesterlövész: Sajnos annyit kapnál érte, mint egy homo sapiens sapiens-ért. Vagy még többet.
A Ferencvárosnál elég volt betenni a december 23-i Magyar Közlönyt a karácsonyfa alá: "A Kormány 1. az állami vagyon gyarapításával kapcsolatos célkitűzésekkel összhangban felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert és az egyes kiemelt jelentőségű budapesti…..
Kierkegaard Akciócsoport 2011.12.28 16:09:44
@Kandeláber: "Tudod, volt egy Nietzsche nevű ember valamikor..."

Nietzsche még szifilisztől szétzabált aggyal is tudott (többé-kevésbé) logikusan érvelni, te még (feltételezhetően) normális elmeállapotban sem :)

Az a helyzet, hogy a fradit egyetlen ok miatt államosítják: jelen pillanatban az FTC labdarúgócsapata az egyik legnagyobb, és legsikeresebben működő pénzmosoda az országban.
  Vicces kis sztoriba keveredtek a Másnaposok film készítői a második résszel. Egy bizonyos jelenetben ugyanis az egyik hős azt mondja a másiknak: vigyázz a táskámra, az egy Louis Vuitton! (Alan Stu-nak) Csak közben hamisítvány az, amit mutat a kamera. Az LV ezért…..
  Történetének talán legabszurdabb napján van túl a modern magyar demokrácia. Annyi hajmeresztő dolog fért bele a magyar közélet egyetlen napjába, mint máskor egész decemberébe sem. Az igazság az, hogy nem gondoltuk volna, hogy az LMP új ellenállásából a…..
Ha nem fenyeget a bérkommandó, béremelés helyett irány a cafeteria! Ha egy cégnek nem áll szándékában közbeszerzésen indulni, vagy EU forrást igényelni, akkor nem kell foglalkoznia a bérkompenzáció követelményével sem, így rámozdulhat a béremelés helyett…..
„Nem akarom húzni a barátnőm idejét. Túlságosan szeretem ahhoz, hogy olcsó hazugságokkal szédítsem” – 9 év után a pasi hajlandó lenne elhagyni a barátnőjét, mivel ő képtelen teljesíteni a nő gyerektervezéssel kapcsolatos vágyait. Döntését még egy dühös…..
Kierkegaard Akciócsoport 2011.12.21 12:34:21
@ST83: "Ti mind tudjatok a jovot?! "

Nem, csak felhasználjuk saját és mások múltbéli tapasztalatait, megfigyeléseit :) Párkapcsolatban lévő emberek viselkedése közép-hosszú távokon nagy pontossággal megbecsülhető :)
Sorsdöntő napok jöhetnek. Barroso levele után nem tűnik légből kapott feltételezésnek, hogy az ország minden bizonnyal nem kap pénzügyi segítséget, ha a rohamtempóra kapcsolt parlamenti többség megszavazza azt a két törvényjavaslatot, amelynek visszavonását az EU a…..
Kierkegaard Akciócsoport 2011.12.21 11:03:32
@jjulie: Azt nem tudom, hogy az általad említett emberek mit gondolnak "magyar érdek" alatt, de én kb. 15 éve ezeket gondolom, ha meghallom:
-a hatalmon lévők, és haveri körük érdeke;
-már megint adót emelnek;
-már megint elcsesztek valamit, és magyarázzák a bizonyítványt;
-végül, de nem utolsósorban: már megint nem a becsületesen melózó emberek érdeke.