Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sobchak

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghirdetsz egy előadást, meghívsz 3 ismert pszichológust... Szerinted hány fiatal megy el? Nos, egy múlt heti rendezvényen tolongtak a fiúk-lányok. A rendezvény egyik központi témája a férfi-nő kapcsolatok és a pornográfia férfiakra gyakorolt hatása volt...
A szakállnövesztés egy igen egyedi élmény. Ha felszínesen nézzük a dolgot, egész egyszerűnek is tűnhet. Leteszed a borotvát és hagyod, hogy az arcodból kibontakozhassanak a szépséges szőrszálak. Ennél azért egy kicsit többről van szó, és ha még az utazásod elején tartasz, nem árt tudnod egy pár…..
sobchak 2016.03.25 18:27:59
@Beardcity: kerestem nálatok azt a szakállszappant amit pár hónapja még lehetett kapni, de most nem találtam. Mi az oka?
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
sobchak 2015.09.18 18:22:23
... Az egyesült Európa felé tett első konkrét lépés a Páneurópai Unió létrehozása volt. Szellemi atyja, Coudenhove-Kalergi 1923-ban ezt írta: „A jövőbeni ember keverék faj lesz. Európa számára egy jövőbeni európai-ázsiai-negroid fajt kívánok, hogy biztosítva legyen a személyiség sokoldalúsága ... A…..
sobchak 2015.09.17 00:42:10
  Az általam felsorolt nevek nagyrésze egészen biztosan ismerősen cseng majd, azonban egészen biztos hogy akad közöttük olyan, akiről méltatlanul elfeledkeztünk, és olyan is akiről talán nem is tudtuk hogy neve hazánkhoz kötődik. Lássuk az első részt! Adolf Zukor - 1873-ban…..
sobchak 2015.03.30 16:52:36
A második Orbán-kormány utolsó teljes éve következik. Meg kell kezdeni a felkészülést a visszaszámlálásra. Ráadásul a visszaszámlálást olyan körülmények között kell az országnak megtennie, hogy már a mai szabályok szerint sem lesz szabad és demokratikus a választás. A…..
Liberatórium Polgári gyerekek 2012.12.25 10:00:00
Eredetileg nem akartam Karácsonykor ilyen dolgokkal foglalkozni, de nem tudom magamban tartani a véleményem. Az utóbbi napokban olyan mértékben dőlt a hülyeség a magyar (nem túl jogosan) jobboldalnak nevezett irányból, hogy gyomorfekélyt kapok, ha nem írom ki magamból. Amellett, hogy…..
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..