Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fashionvictimhu

13 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptemberben érkezik hozzánk a külföldön már népszerű francia márka, a NUXE – tudtam meg néhány napja a prezentációjukon. A bőrápoló termékek a gyógyszertárakban lesznek elérhetőnek barátságos áron.A márka filozófiája a kifinomult nőies bőrápolás megalkotása,…..
Akit érdekel a divat, az látogasson el a www.fashionvictim.hu weboldalra. Facebookon is elérhető vagyok a következő címen: https://www.facebook.com/FashionVictimHU.  Most nyerni is lehet Anna Dello Russo x H&M ajándékokat, ha olvasod a blogot, helyes választ adsz…..
Schiffer Miklós stílustanácsadó (Fotó: Nánási Pál)   Ez az interjú eredetileg a múlt pénteken megjelent Toplista Stílus magazinba készített anyag hosszabb változata. A Toplista Stílus a tavalyi nagysikerű Luxus utódja, aminek elkészítésében jelentősen közreműködtünk.…..
fashionvictimhu 2012.01.10 22:01:33
@karnak: Miért, hol? :)
fashionvictimhu 2012.01.11 17:36:14
@karnak: Ha gondolod, írj itt: www.facebook.com/encototh
fashionvictimhu 2012.01.15 10:45:06
@karnak: Oké, akkor írj ide: eniko.toth@fashionvictim.hu
Fashion Victim Fashion Victim 2011.11.21 23:43:00
Akit érdekel a divat, az látogasson el a www.fashionvictim.hu weboldalra. Facebookon is elérhető vagyok a következő címen: https://www.facebook.com/FashionVictimHU.    Hamarosan játékot hirdetek itt, ezért is érdemes figyelni folyamatosan.   ..
 Mindig szeretek street style oldalakon nézelődni, ezért is születnek néha a Lookbook, Scott Schuman, Garance Doré vagy egyéb személyes blogok által inspirált, főleg az utcákon fotózott képekből álló bejegyzések. Tulajdonképpen ez is egy street style poszt, azonban ezúttal a…..
Nem mindennapi annyi bizonyos! Ruhák, ékszerek, egyéb kiegészítők és cipők tervezése köthető elsősorban a Gasoline-hoz. Ezúttal természetesen csak az utóbbira fókuszálok. Őszintén szólva, számomra a legkreatívabban megalkotott platformok, amiket valaha láttam, bár meg kell…..
fashionvictimhu 2011.11.10 16:21:36
Taylor Tomasi Hill az amerikai Marie Claire stílus és kiegészítő részlegének igazgatója, a Parabal Gurung múzsája Tetsuharu Kubota lencséi elé állt. A képek a The Block magazin őszi- téli összeállításához készültek. Nem szeretek fotósorozatokat bemutatni, mert aki akarja az…..
fashionvictimhu 2011.11.10 16:15:02
Bianka szenvedélye a lakberendezés. Tematikus bulikat rendez és csodásan feldíszíti a lakását a bármilyen ünnep közeleg, legyen az Halloween, Valentin nap vagy akár a Húsvét.Én imádom a csillogó partisminkeket, a flitteres ruhákat és az óriási fülbevalókat.Ráadásul mivel…..
Ez az egyik nagy-nagy kedvenc képem Daphne Guinnessről. A cipője nagyon kellene, ez a Hogan Mclaughlin tervezte csoda. A New York-i tervező több, számomra nagyon tetsző, és különleges darabokat tervez. Mindemelett a http://hoganmclaughlin.tumblr.com/-on meg lehet nézni a rajzait, amik…..
Fashion Victim Divatos harisnyák 2011.11.08 20:50:00
A http://tightsplease.co.uk/ oldalon lehet rendelni divatos harisnyákat, fehérneműket, zoknikat, leggingseket, stb. Itt van néhány közülük, amik a legjobban tetszenek nekem. Az első két Henry Holland harisnya merész, de nagyon ötletes, a másik kettő Wolford pedig klasszikus…..
Nemrég találtam egy belga oldalt, ahol gyönyörű ékszereket, és kiegészítőket találtam:    http://www.fashionvictim.hu/2011/11/heaven-tanudiredja-ekszerekkiegeszitok/   ..
Fashion Victim Balmain Rodeo 2 2011.11.06 10:40:00
Nemrég írtam a legújabb Balmain kollekció ruháiról, most itt vannak a kiegészítői, amelyek változatlanul  gyönyörűek:               http://www.fashionvictim.hu/2011/11/balmain-rodeo-2-2/   ..
Íme Delfina Delettrez jövő tavaszi/nyári kollekciójának legszebb darabjai:                                                        http://www.fashionvictim.hu/2011/11/delfina-delettrez-2012-es-tavaszinyari-kollekcioja/        ..
Nekem eddig nem igazán tetszettek Dolce&Gabbana ruhái, de a jövő tavaszi/nyári kollekció darabjai nagyon megtetszettek. Gyönyörűek a kövekkel, strasszokkal kirakott ruhák, kellene vagy két…..
Tegnap délután vettem ezt a sötétkék Lancôme, és ezt a rózsaszínű-lilás YSL körömlakkot: http://www.fashionvictim.hu/2011/10/lancome-es-ysl-koromlakkok/    ..
  Véletlenül találtam arra az oldalra, ahol Lady Gaga egyik hírhedt cipőjét tudják megrendelni az elvetemült rajongói. 2900 Fontba, azaz közel egymillió Forintba…..
Ha valaki feltűnő arany, ezüst, zöld, kék, fekete, sárga színű rúzst szeretne venni, itt megteheti: KAOIR lipstick                     És ha valaki még extrémebb külsőt szeretne magának, a rúzsra tehet fluoreszkáló pigmentet, amely világít az UV…..
Ha sellő szeretnél lenni, vagyis annak akarsz öltözni, itt vehetsz természetesen saját méretre szabott különböző színű, anyagú sellő-öltözéket, illetve hozzá való topot. Mindenféle méretet be kell írni, úgyhogy csalni nem érdemes. A Mertailor kliensei között nem…..