Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a.c.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő állapotok uralkodnak az Örs vezér téri trolltemetőben. Naiv ügyél egyszercsak azon kapta magát, hogy egy békávés állja útját, aki a felé mutatott bérletet két kézzel meggyűrögette! A kézrátételes rontást sikerült agyhullámokkal visszaverni, de a…..
a.c. 2011.11.03 14:29:46
@Amarájter:
Figyelj, a 160 centis nőről annyit, hogy meg tudom érteni a cikk íróját, mert nem egyszer fordult elő velem, hogy felmutattam a bérletem, nem sietve, nem kapkodva, hogy biztosan jól lássák és utánam szólt a mélyen tisztelt ellenőr úr, hogy "hé jöjjön csak vissza" és mikor mosolyogva újra felmutattam a bérletem nem a számot nézte hanem a seggem, pedig nem oda írtam a számokat. Ezen rossz tapasztalatok tömkelegével mikor siet az ember és "urambocsá" nem fordul vissza mert tudja, hogy mutatta a bérletét és elege van a tapló ellenőrökből, had ne én legyek már a fontos emberasszony aki piros szőnyeget vár és ő a jófiú.
Meg mikor a sofőr a babakocsiban lévő gyerekre csukja az ajtót és hasonlók...és ők vannak felháborodva....a roma vemhes anyakocáktól mért nem kér senki bérletet?