Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lolló

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
lolló 2015.05.15 02:04:59
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
lolló 2014.10.14 23:11:46
Otthonunk stílusának megteremtése igen öszetett feladat, nemcsak azért mert rengeteg kiegészítő, szín és forma áll a rendelkezésünkre, hanem azért is, mert személyiségünk évről évre fejlődik és ehhez mérten választunk mi is bútorokat. A kiegészítők szerepe azért…..
A Toni&Guy márkát szerintem senkinek sem kell bemutatnom, az újdonságait és termékeit viszont annál inkább! Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy a a kedvenc két termékemet a saját bőrömön keresztül reklámozhatom és ebben a testvérem és a barátaim is a…..
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
Pezsgőpukkanás szólt a MannKind cég főhadiszállásán pénteken, mikor évek vérverejtékes bürokratikus küzdelme után az amerikai hivatalos hatóság (FDA) megadta a piaci engedélyt a cég belélegezhető inzulinjához, az Afrezza-hoz. Az FDA döntése szerint június 27-től kezdve…..
lolló 2014.07.27 01:08:37
@kiskatka: nekem nagyon érzékeny a bőröm, 2 naponta kanülcsere volt a pumpánál úgy begyulladt...mai napig hegek, görcsök vannak tőle a combjaimon...:) a pen okés...de én pl szivesen tesztelném is ezt a belélegzős megoldást. nekem ezek az indokaim.
Gyakorló Anyukaként, azt hiszem, hogy kijelenthetem, hogy a nők minden nap erejükön felül teljesítenek, nemcsak a gyereknevelésben, hanem az „erőfitogtatásban” is. Én a kezdetektől törekedtem arra, hogy a körülöttünk lévő kiegészítők praktikusak legyenek, mert rengeteg…..
Az Allee Bevásárlóközpontban sétálgattam, amikor megpillantottam, egy nagyon dizájnos és színes standot a Marcha Ballerina-t, ahol stílusosan sorakoztak a szebbnél szebb balerina cipők! Nem is tétlenkedtem sokat, gyorsan elkezdtem próbálgatni őket. Egyik szebb volt, mint a másik,…..
lolló 2014.07.16 17:19:26
@lolló: Barcelona <3
For English scroll down Ki hallott már arról, hogy az Esztergomi Bazilikában kávéház nyílt? Elsőre megdöbbentem, de biztos van rá valami ésszerű magyarázat. Nézzük változott-e még valami azóta, hogy a Bazilikában jártatok? Have you ever heard about the cafe which is operated…..
lolló 2014.07.06 14:16:04
Az Anyukák körében rendkívüli tempóban terjed a POCKET TRAILER hordozó pánt, amiről ha eddig még nem hallottál, akkor itt az ideje, hogy bemutassam Neked! Ugye ismerős az a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat és persze a kismotort is, esetenként pedig ezt még…..
A görögdinnye és a sárgabarack világszerte nagy favorit, ráadásul 2014-ben mindkét gyümölcs színe visszaköszön a színtrendekben is! Ha szeretnéd, hogy ajkaid mindig csókolnivalóan ápoltak legyenek, válassz a Labello Fruity Shine kollekciójából! A divatos színek, a csalogató…..
lolló 2014.06.19 02:53:57
Kedves Regisztrálók, Kommentelők! A Swarovski ékszer kristályokkal díszített ékszerének a nyertese: Teleki Diána (fb komment) a karkötőt választotta Az EXILIS feszesítő testkezelés szerencsé nyertese: Veronika Gróf (fb komment) Az Olivia Naturals kényeztető…..
lolló 2013.12.23 15:38:47
Rengeteg szuper ajándékcsomaggal találkozom és remélem Nektek is hasznos ötletekkel tudok szolgálni ezáltal!  Egy krémdezodor kapcsán ismerkedtem meg a z Olivia Natural termékeivel, melyet a mai napig használok és nagyon szeretem! A márkáról és a termékeiről érdemes…..
Lelki bajok? Stressz? Év végi kimerülés? Baráti koccintás? Csajos vacsi? Ereszd el a hajam a munkatársaiddal? Oldódás a vizsgák után? Spontán buli? Budapest belvárosának új, sajátos hangulatú gasztrokocsmája mindenkit sok szeretettel vár! A Rendelő resto&bár-ban…..
lolló 2013.12.19 22:35:50
Én még az Anyukámtól azt hallgattam, hogy ne egyek annyi rágógumit, mert nem tesz jót a ogaimnak, ma pedig egyre több reklám utal arra, hogy igenis szükségünk van a cukormentes rágógumik fogyasztására! Hogy eloszlassam a tévhiteket egy igazán stílusos formában szeretném Neked…..
lolló 2013.12.06 13:44:13
Helyzet van. És a helyzet az, hogy elegem van. Tudom, hogy a diabétesz kitartó "állatfajta", amolyan ragaszkodó típus (hogy a fene egye meg), és hogy éppen ezért vannak a fentek, meg a lentek, rossz napok, aztán jó napok, amik elmúlnak, de most akkor is: elegem van. Hirtelen erős lett…..
lolló 2013.03.13 17:53:06
Nos, új év, új tervek, új lendület  .... és mivel a Mozaikvilág Blog 2012.01. 21-én lett 1 , azaz egy éves :))) , úgy terveztem, hogy mostanában megünnepeljük ezt néhány villám játékkal, rendszeresen havi pályázatokkal és mindenféle meglepivel. Tehát vágjunk is bele,…..
lolló 2012.02.12 22:56:17
Egy lelkes alkotó anyukát szeretnék most nektek bemutatni, aki csodaszép akril képeket fest.   "Sziasztok! Örülök, hogy a képeim felkeltették az érdeklődéseteket. Képeimet akril festékkel festem, feszített vászonra. Szeretek színekkel játszani, a modern stílus és…..
Még karácsony előtt gyorsan feldúsíthatod a saját magadnak vagy másoknak szánt ajándéklistát. A játék azonnal indul is, és kedd (20.) éjfélig lehet részt venni benne, sorsolás másnap reggel. A nyeremény: Voucher 3 x 5000 forint értékben, ami beváltható a Baldaszti's-ban…..
Nagyjából ezzel a fenti címmel hozott le tegnap egy listát a BuzzFeed, amiben egy tucat olyan popzenei tényre hívják fel a figyelmet, ami sokakat bosszanthat vagy elszomoríthat. Az alábbiakban sorra vesszük a teljes listát, és nagyokat ámulunk az olyan képtelen hülyeségeken, mint…..
lolló 2011.12.07 18:02:55
Janicsák Veca Papp László Sportarénában tartott fellépése hírére többen is felkapták a fejüket. Na nem azért, mert akkora tábora lenne a tavalyi X-Faktorban feltűnt énekesnőnek, épp ellenkezőleg: teljesen elképzelhetetlennek tűnt, hogy az egyetlen lemezzel rendelkező…..
A like-ért és kommentért értékes francia és magyar bort nyerhetsz a lacuisine.blog.hu-n! Nem kell semmi mást tenned, csak a lacuisine.blog.hu oldalt Likeolni* vagy kommentálni** a bejegyzéseinket. A lehetőség 2011. december 4-ig él. A random.org segítségével kisorsoljuk azt a…..
lolló 2011.11.06 12:14:07
A canelé története hosszú, és hosszasan, több oldalon át olvasható is Paula Wolfert részletgazdag szakácskönyvében (The Slow Mediterranean Kitchen), de ez a könyv sajnos nem került a kezembe mielőtt Bordeaux-ban jártam volna. Amit nem is bánok, mert így a borvárosban ért a…..
lolló 2011.11.06 12:12:56
A nálunk gesztenyepüréként emlegetett francia desszertcsoda szülőhazájában a legmagasabb alpesi hegycsúcsról, a Mont Blanc-ról kapta nevét. Francia berkekben a tálalás művészetét a nálunk szokásostól eltérő módon művelik. A hegyként felpúpozott, kevés tejszínhab…..
lolló 2011.11.06 12:10:59