Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laurinny

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a történet régi, de talán nem idejétmúlt!Kicsit a csoda, de sokkal inkább Pezse segítségével eljutottam a biológia oktv döntőjéig. A döntő szintén írásbeli volt, de biztos ami biztos megkérdeztem ofőm, hogy szerinte kiöltözzek e. Azt válaszolta, hogy…..
Egyperces Az élet szép 2011.11.04 14:00:00
bár ez nem az én írásom, mégis nagyon megérintett:Egy csodálatos kis történet,hogy emlékezzünk arra, az élet valóban szép. Nem tudni, ki válaszolt, de az biztos, hogy van egy csodálatos lélek az amerikai levélposta hivatalnál.…..
Egyperces Csobbanás 2011.11.03 09:57:00
Mikor vízbe merülsz semmit sem érzel. Tompa üresség taglózza testedet. A fejed felett összecsobbannak a hullámok. Te közülük valónak érzed magad. Úgy érzed megért téged és azt hiszed megtaláltad a legjobb barátod. Könnyen sodródsz az árral, mint valami könnyű faág.…..
Egyperces Bevezető 2011.11.03 09:37:00
Sokat gondolkodtam azon érdemes lenne-e létrehozni ezt a blogot. Ki tudja, szerencsét próbálok...Itt nem az a lényeg, hogy akkor most mindenki kattintson rá, mert hűdeszupi amit olvasni fog. Sőt, elég amatőr szinten írogatok éppen arról, ami eszembe jut, vagy ami történik velem. És…..