Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antika & Jancsika antidemokratakszovetsege

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
Antika & Jancsika antidemokratakszovetsege 2011.11.05 14:57:14
@Crabtree: Maffia v cosa nostra
Antika & Jancsika antidemokratakszovetsege 2011.11.05 15:01:31
@gftamas: Nem kapja meg a Madonna , nem utalnak ! Eltunik a penz valahol feluton! Mondom hogy maffia , birosagon is tuti vesztes vagy mint az allam ellen , mindegy kinek van igaza! Fuggetlen a magyar birosag allitolag ! Szerintem egyaltalan nem az tapasztalatbol tudom! Regen rossz ha a birosagra mesz mert radobbensz hol elsz!
Antika & Jancsika antidemokratakszovetsege 2011.11.05 15:06:41
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: Senki nem kapja meg a penzt ez a vicc csak elveszik toled! Radionak kell fizetni nem jogdijat mert lejatssza! Artisjust fel kene szamoltatni a sok kinem fizetet jogdij miatt a kulfoldi eloadoknak ! Eszmeletlen ami penzt beszednek a semmire , mint egy bankjegy nyomda ! Mi is csinalhatunk jodij beszedesre szakosodott kft-t?
Nívó Matolcsy védelmében... 2011.11.02 18:01:00
Manapság nagyon divatba jött Matolcsy ekézése; sokan tartják úgy, hogy az „unortodox gazdaságpolitika” megbukott, a magyar gazdaság csődben, magyarul Matolcsy úgy hülye, ahogy van. Sok igazság van a bírálatokban, de javaslom, vizsgáljuk meg a témát egy kicsit más…..