Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Licskai Timi

19 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gyengénlátók Általános Iskolája, EGYMI és Kollégiuma ad otthont a LÁRESZ Egyesülettel közösen szervezett a „Nanó csínytevései Magyarországra készül” névre hallgató workshopnak 2019. február 21-én. A workshop keretében bemutatkozik a Csehországból induló projekt kapcsán a Romana Chalupová és David…..
Interjú a Mongooz And The Magnet zenekarral...
Mongooz and the Magnet (The Luckies, Lóci játszik) @ Kobuci Kert 08.05. 18:30..
Július 8-án, pénteken szerkesztőségünk két tagja ellátogatott az Intim Torna Illegál legutóbbi budapesti koncertjére, amely a Kobuci Kertben került megrendezésre...
Ők lesznek a hazai sztárfellépők az idei Strand Fesztiválon...
Red Hot Chili Peppers rajongók figyelem, a zenekar 20 év után végre újra látható lesz Magyarországon is!..
Április tizenhatodikán az A38 hajón mutatta be negyedik lemezét az egyik legegyedibb hazai rockzenekar, az Esti Kornél. Szerkesztőségünk tagja a koncert előtti, nyárias hangulatú délutánon tudta szóra bírni a zenekar két oszlopos tagját, Bodor Áront és Veres Imrét...
Avagy az Esti Kornél zenekar Éjszaka van lemezbemutató koncertje..
Február 13-án a Fran Palermo érkezik a Király utca 46-ba...
Az idén 5 éves Intim Torna Illegál szülinapi turnézárókoncertjére készül és szerkesztőségünk egyik tagja eközben tudta szóra bírni Kiss Sanyit, a zenekar basszusgitárosát. A november 14-ei koncertnek is helyszínéül szolgáló Akvárium Klubban kérdezte a kezdetekről,…..
November 18-án érkezik Slash és Miles Kennedy a Papp László Sportarénába. Ha valaki nem ismerné Slash nevét, címszavakban annyit róla: Grammy-díjas, legendás gitáros-dalszerző-filmproducer, több mint 100 millió eladott albummal, a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja és…..
November 14-én szükség lesz a tornafelszerelésre, mert kedvenc rockzenekarunk mindenkit átmozgat az Akváriumban! A zenekar, ami; a top listák állandó vendége. a fesztiválok és nagyszínpadok elengedhetetlen fellépője. a 2013-as Fonogram díjon jelölt volt az év dala és az…..
Bár a nyárnak vége, szerencsére sem az időjárás, sem a programok nem erről árulkodnak. Akinek ideje engedi és kedve is van, az szabadon válogathat a színesebbnél színesebb programok, rendezvények, koncertek és egyéb elfoglaltságok…..
Bár a nyárnak vége, szerencsére sem az időjárás, sem a programok nem erről árulkodnak. Akinek ideje engedi és kedve is van, az szabadon válogathat a színesebbnél színesebb programok, rendezvények, koncertek és egyéb elfoglaltságok…..
    Csak annyi a teendőtök, hogy lájkoljátok a facebook oldalunkat, illetve vagy ide kommenteljetek, vagy a facebook bejegyzés alá hozzászólásban írjátok meg a két együttestől a kedvenc dalotokat. Ha csak az egyik csomagot szeretnétek megnyerni, akkor értelemszerűen csak az…..
Licskai Timi 2015.07.09 20:37:57
Billnek közben ezek a gondolatok fogalmazódtak meg..ott miközben testérével ültek...egy magyar dal amit még egykori kicsi szerelme mutatott neki...Keserű ízű ébredés, hideg az ágyam, éget és úgy bánt, hogy nem ölelhetlek már át.Még keresi néha két kezed a szerelem és a…..
Reggel arra keltem,hogy Detti bejön  aszobámba...-Mi az?-keltem vel kómásan-Bocsi,nem akartalak felkelteni csak a piros felsőmet kerestem,tudod amelyiken a hímzés van...-Azthiszem ott láttam a széken.-mutattam az asztal felé.-Oh kösszi!ÉS amúgy most mi lessz Billel meg…..
Licskai Timi 2007.10.19 20:23:10
Másnap reggel évnyitó.Álmosan keltem,de most talán még jobban mint azt általában.7:45 volt!-Bakkeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!-kiáltottam rémülten.Felpattantam,felvettem egy ünneplőt,megfésülködtem,sminkeltem és mindent csináltam.De mikor belenéztem a tükörbe eszembe jutott Bill és a…..