Regisztráció Blogot indítok
Adatok
musicalrendezvények

90 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április elsején egy bolondos Musical Plusz lesz, amire vicces meglepetésekkel készülnek a fellépők. Azonban április után is lesz Musical Plusz. 2012. június 10-én 14:00-kor. A júniusi fellépők: Fejes Szandra Polyák Lilla Serbán Attila Tóth Attila Bot Gábor Pirgel…..
Egy különleges, két részes musical gálaműsorral zárja a 2011/2012-es színházi évadot a Bajai Fiatalok Színháza. Legendás musicalek legendás főhősei fognak életre kelni a Bácskai Kultúrpalota színháztermében. Olyan nagysikerű hazai és világhírű zenés előadások ismert…..
2012 május 5-én Tavaszi zsongás - "operett mindhalálig" koncertet adnak az Ady Endre Művelődési Központban Budapesten. A koncerten fellép Egyházi Géza, Boncsér gergely, Pásztor Ádám, Török Anna, Virágh József, Galambos Lilla, Csonka Zsuzsanna, Blaskó Bernadett és…..
2012.05.19 19:00-kor Dunaújvárosban a Dózsa Mozicentrumban lép fel Dolhai Attila és Polyák Lilla a Musical show című két felvonásos koncerten. Jegyek a Dózsa mozi jegypénztárában! Jegyinfó: 06306186989    Klikk a lájk gombra ha szeretnél hallani a friss musical…..
StarDust: A Musical Show, az egyedülálló produkció 2012. május 18-án a SYMA-ban.   Jegyek ide kattintva vásárolhatóak!  25 világhírű musical, 33 feledhetetlen dal, 70 művész a színpadon és egy 150 perces, nagyszabású, látványos előadás... Ez a StarDust: A Musical…..
2012. május 11-én Szombathelyen az AGORA Művelődési és Sportházban lesz látható az Anyáknapi fergeteges operett gála Oszvald Marikával és az operett csillagaival.  Jegyek az Anyáknapi Operett Gálára ide kattintva vásárolhatóak! A legnépszerűbb operettek,a legkedveltebb…..
Idén 2012 augusztus 2-án Budapesten a Vajdahunyadvárában tartják az Operett Csillagok Éjszakáját! A különleges operett rendezvényen a legnépszerűbb operett szerzők darabjaiból hallhatunk részleteket. Felcsendülnek dalok Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Fényes Szabolcs…..
Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra óriási sikert aratott a Musical Duett albumokkal, majd a sikert megismételték egy koncert DVD-vel és a Karácsony Duett CD-vel amiről az Ajándék című dal azóta is óriási sláger. Bereczki Zolit a Megasztárban is láthatjuk minden héten, hiszen…..
Töltsön el egy különleges péntek estét az Operett-és musicalvilág legkedveltebb hazai énekeseinek társaságában! Az Aquamarina Hajó fedélzetén hatvan percben ismert operett-musical slágerek, világhírű dallamok hangzanak el népszerű énekesek előadásában. Fellépnek többek…..
Két Operettissima koncert lesz a Rózsavölgyi Szalonban Budapesten 2012 nyarán. A koncerten operett slágereket és operaáriákat hallhat a közönség. A koncert két sztárja az operett világ két nagy tehetsége Vadász Dániel és Fischl Mónika, akiket rendszeresen láthatunk az…..
2012. április 14-én kerül megrendezésre a Stars of Musical - musical est a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyek a Stars Of Musical koncertre ide kattintva vásárolhatóak! A több mint 2 millió néző által látott musical esten részletek hangzanak el a legsikeresebb…..
Jótékonysági musical és operett Gála lesz 2012 április 10.-én a MOM Kulturális Központban! Fellépők: Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Egyházi Géza, Serbán Attila, Peller Károly, Oszvald Marika és Gregorovics Tamás A gálára jegyeket online…..
2012. március 31-én lesz a Színházak Éjszakája. A Színházak Éjszakája 2012-es programjában a Budapesti Operettszínház szervez musicales programokat. A színházak éjszakája programjai csak jeggyel vagy karszalaggal látogathatóak! A jegyárak: diák: 1000Ft felnőtt:…..
2012. március 31-én lesz a Színházak Éjszakája. A Színházak Éjszakája 2012-es programjában a Budapesti Operettszínház szervez musicales programokat. A színházak éjszakája programjai csak jeggyel vagy karszalaggal látogathatóak! A jegyárak: diák: 1000Ft felnőtt:…..
Jótékonysági musical és operett Gála lesz 2012 április 10.-én a MOM Kulturális Központban! Fellépők: Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Egyházi Géza, Serbán Attila, Peller Károly, Oszvald Marika és Gregorovics Tamás A gálára jegyeket online…..
 Musical Élmény koncert lesz Nagykanizsa-Sormáson az István Hotelben 2012. március 11-én este. Jegyek a 06 30 618 6989 számon illetve az István Hotel recepcióján valamint a nagykanizsai Tourinform irodában  Klikk a lájk gombra ha szeretnél hallani a friss musical…..
 2012. április 22-én (vasárnap) 17 órától Győrben lesz látható Dolhai Attila és Peller Anna Musicalshowja a Bartók Béla Művelődési Központban. A gálán a legnépszerűbb musical slágereket hallhatjuk az Operettszínház két sztárjától! Az előadásra már árulják a…..
Hatalmas sikert aratott Oszvald Marika a Rába partján Győrben a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban az Újévi Operett Gálájával. Az előadáson Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Huszka Jenő operettjei mellett a külföldi szerzők műveiből is hallhattunk részleteket. 2012. május…..
 Nőnapi Musical Csokor VOKE József Attila Központ (Dunakeszi) 2012. március 11.-én! Fellépők: Serbán Attila és Tóth Attila A jegyek nem csak a helyszínen vásárolhatók meg, hanem a Marsi-Média Kft. irodájában is Budapesten, a VIII. kerület Kisfaludy utca 40.…..
Decemberben Mikulás MusicalPlusz volt, februárban pedig Valentin-napi műsor. A Valentin napot pedig egy szintén különleges alkalom követi majd. A MusicalPlusz szervezője évek óta várja,hogy hétvégére essen a Bolondok napja. Hát most eljött az idő. Készüljetek az év legviccesebb…..
2012. február 28. Budapest, Csili Művelődési Központ (1201 Budapest, Nagy Győry István u. 4-6. jegyinformáció: 06-1-283-0230) 18 h-tól Sláger Mix, sztárvendég: Mahó Andrea, Miller Zoltán 2012. március 5. Kecskemét, Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ (6000 Kecskemét,…..
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán "Hollywoodi Duettek" élő zenekaros nagykoncert lesz Dabason a Diego Sportcsarnokban (2370 Dabas, Iskola utca 5.) 2012. április 28. szombat 20:00 órakor. Jegyár: 3200,-Ft Jegyedet kezelési költség NÉLKÜL vásárolhatod meg ide…..
Tóth Attila Valentin napi estje Rock klasszikusok és musical számok is helyet kapnak. Helyszín: Székesfehérvár  Műhely Kávéház ( Székesfehérvár, Ady Endre u. 11.) Időpont: 2012. február 14-én 19 órakor. A jegyek 1.400 forintba kerülnek, és a belépő mellé egy pohár…..
Nőnapi műsor meglepetésekkel - nemcsak nőknek... Időpont:2012. március 11. 15h Helyszín:Hotel Flóra, Eger, Fürdő u. 5.  Egy Vámpírgróf és egy Fantom . EGYHÁZI GÉZA és CSENGERI ATTILA musical, operett és ez-meg-az műsora Jegyárak: 1-3.sor: 2900,. 4-8.sor:…..
 Borban a vigasz - Lovagrendi Operett Gála jegyek itt!   Nehéz év elé néz jövőre a Budapesti Operettszínház. A Marica grófnő premierje helyett egy a magyar borról szóló vigadalmi gálát mutat be februárban a Budapesti Operettszínház. A bemutatók cseréjére Kerényi…..