Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strucni

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhetedik nagylemez, 25. évforduló. Egyetlen tétel, 68 percben. Hivatalos / Fácse Turné..
Baljósló nagyzenekari ütemekkel nyitott, a Régi csibészekkel zárt az ország leghosszabb ideje létező rockegyüttese tegnapi telt házas koncertjén az Arénában. Kiderült, hogy a közönségnek továbbra is Presser kell az élvezethez, Kóbor János pedig egyre inkább…..
Egy manhattani fotó milliónyi részletet rejt. Több tízezer ablak, ezernyi járókelő és tucatnyi felhőkarcoló fér rá egyetlen fényképre. Egy jó masinának sem egyszerű visszaadni mindezt, nemhogy egy ceruzával és papírral felszerelt rajzolónak. Az európai városokkal…..
Az itt látható 5 videóban 5 ryanaires "problémára" kaphatunk választ DePassant jóvoltából:1. Hogyan váltsuk át euróra a forintban megadott jegyeket?2. Hogyan kerüljük el a Ryanair rossz árfolyamait?3. Hogyan foglaljunk adminisztrációs díj nélkül általában?4. Hogyan foglaljunk…..
Zsoltissimus alapos munkával készített egy áttekintést a bankkártyás tudnivalókról. Köszönjük a kiegészítéseket és a táblázatot.Régebben volt itt egy cikk arról, hogy melyik lókoszt légitársaságnál mely bankkártyákkal lehet megspórolni a fizetési költségnek, vagy…..
Erasure @ Studio, 2011.11.18.Két kisebb kitérőt leszámítva, a tegnapi volt a harmadik alkalom, hogy az Erasure Magyarországon járt. Ugyan Andy Bell és Vince Clarke kettőse már bőven túl van pályája csúcsán, de változatlan lelkesedéssel készítik átlagban 2-3 évente megjelenő…..
Quimby @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.11.12. Mindenek előtt a szakmának szeretnék válaszolni egy kérdésre, ami a legtöbb zenészt érdekel: telt ház volt? Igen, kis híján az. Nagyon sokan összegyűltek a magas jegyár ellenére is. Csak összehasonlításképpen hozom fel,…..