Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mobiltelefonos

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap az egyik ismerősömnek segítettem. A problémája az volt, hogy vásárolt egy Huawei 3G (vagy inkább 4G) wifi routert-t (R206) és csak a padláson volt neki minimum 3G térerő. Ezért vásárolt hozzá usb hosszabbító kábelt azt hiszem 4,5 méterest (talán 5 m a max ami még használható erősítés nélkül)…..
mobiltelefonos 2020.09.10 10:33:59
@bonifac: szia, már nagyon rég nem foglalkozom vele, talán máshol ha rákeresel vagy akik ezzel foglalkoznak segítenek üzletben vagy online, sok sikert!
Sok embernek gondot okoz az okostelefon függetlenítés is. A legtöbben azonnal akarják és a lehető legolcsóbban. Ez sok esetben nem igazán megoldható, hiszen vagy valahol ott kell hagyni a telefont és esetleg másnapra, harmadnapra megoldják vagy ha beviszik a márkaboltba ill. a telefon…..
A neten keresgéltem az ismerősömnek olyan céget, ami megbízható és amivel probléma mentesen megoldható pl. az iphone 3g/3gs, 4g/4gs sőt már az iphone 5 telefon függetlenítés is. Így találtam rá egy angliai magyar cégre, hosszas keresgélés után. Londoni idő szerint de. 10-5-ig nyitva vannak, lehet…..
Kaptam egy okostelefont amire már jó ideje vágytam és a nagy örömöm mellett az is plusz örömre adott okot, hogy a telefon függetlenítés dolgával nem kell foglalkoznom, mivel a telefon kártya független. :) Hát amiket tudnak ezek a mobilok az már komolyan mondom aggodalomra adhat okot a számítógép…..
Lássuk, többek között milyen főbb okok miatt lehet előny a telefon függetlenítés. MAGAS ROAMING KÖLTSÉGEK ELKERÜLÉSE Hát igen, velem már előfordult, hogy pl. elutaztunk a tengerpartra Horvátországba és utazás előtt jó alaposan feltöltöttem a kártyám egyenlegét. Gondoltam ez biztosan elég lesz, még…..
Régebben többször is cseréltem a telefonokat, úgy értem gyakrabban mint manapság, és bizony előfordult, hogy a telefon függetlenítés volt a megoldás a problémámra. Az első telefonom egy nokia 3210-es volt, ami ha jól emlékszem csak a westel hálozatot, azaz sim kártyát tudta elfogadni, de egyre…..