Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dustman

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
Dustman 2012.01.16 10:08:49
@STX Joe: Én idestova 6 éve vagyok lakosa Fideszes irányítású városnak. És 6 éve fizetem az ingatlanadót. Miről is beszélsz?
Lehullt a lepel. Kiderültek a titkok Bajnairól. A Magyar Hírlap oknyomozó újságírásról számol be. Kövessük a féltve őrzött titok feltárását három lépésben: 1. lépés Nézd meg a Haza és Haladás honlapján a Nemzetközi Partnereink c. részt! 2. lépés Kattints rá a…..
Dustman 2012.01.15 05:21:51
@maroz: Rosszindulatú vagy. Megemlítik a cikk végén, hogy azonos "alapanyagból" dolgoztak, és néha még meg is tárgyalták a résztémákat. (Bár zárójelben megjegyzem, hogy Nikolaj Georgiev lánya ügye nem is hallott még SkiccPaliról).
Ezért nem értem, hogy miért kell csodálkozni azon, hogy azonos következtetésekre jutottak.
Ha 180 oldalon, hát 180 oldalon. Mégsem érthet két ember mindenben 100%-ban egyet. :D
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..