Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ACDC

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki nem fiatalodik, még Brian Johnson sem. Az AC/DC énekesével orvosai lemondatták tíz állomásos amerikai turnéját, mivel sürgősen meg kell műteni a csuklóját. Johnson nem az AC/DC-vel, hanem szólóban utazott volna, amivel a nemrég megjelent Rockers And Rollers: A…..
A legtökösebb amerikaifutball-rajongók Detroitban élnek, az mostantól tuti, és ugyan nem ismerem egyiküket sem, de megkockáztatom, hogy az ízlésükkel sincsen semmi baj, sőt. Történt ugyanis, hogy az egyetlen számot vagy dallammenetet kínos együgyűséggel évek óta folyamatosan…..
ACDC 2011.11.06 20:42:37
@crowland: NEKÜNK SAJNOS VIKIDÁL??? Hallod ember te nemtudom mennyire lehetsz tisztába azokkal a zenékkel amiket hallgatsz de a Magyar zenei életnek az egyik alapítója ugyanúgy mint Deák Bill és sorolhatnám szerinted nélkülük lenne Tankcsapda emg egyéb Magyar Rock zenekarok? Ők ezeken nőttek fel és itt nem is ezen van a hangsúly de ez a "sajnos" eléggé lekicsinyítő volt ahhoz képest hogy az ország egyik leghíresebb Rockoperájában játszik... na mind1 énis szidom az AFC-t emg az egyéb többi szart de őket azért mert nem zenét csinálnak hanem csörömpölést és mivel zenészeknek vallják magukat így lekicsinyítik a Magyar zenei megítélést. Meg alapból szerinted a szeretett Nickelbacked lenne pink floyd, Doors, Black Sabbath nélkül? csak hogy egy kicsit külföldre is nézzünk szóval csak annyira kérlek hogy legalább ne kicsinyitsd le egy "sajnos" jelzővel....
ACDC 2011.11.06 20:48:57
@crowland: ja és mielőtt azért lenne beszólás mert kicsit eltértem a témától... ha nem értenéd esetleg mit akartam ebből kihozni: a régieket nem szabad szidni mert ha ők nem lennének a rock világa még sehol sem tartana....
Az AC/DC legutóbbi lemezének turnéján már szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy az ausztrál csapat valószínűleg nem készít több lemezt és koncertezni sem nagyon akar már a jövőben. A pletykákat erősítendő Brian Johnson énekes sem fogalmazott egyértelműen. Hol azt mondta…..
ACDC 2011.11.02 12:20:21
@Sonia Braga: ilyen hullafehéren is olyan koncertet adnak mint az új nyál"rockzenekarok" (azért tettem idézőjelbe mert szerintem nem zenészek) közül senki még. A Black Ice turnén is olyan koncerteket toltak le pedig már 60 fölött vannak és ez a színpadon nem látszik csak az a baj hogy mint pl.: az ACDC Pink floyd stb... ilyen zenekarok elfognak tűnni és átfogják venni a helyüket a Green Day Blink182 meg a többi nyál ****** zenekar akik csak csörömpölnek és vernyákolnak a mikrofonba szóval szerintem még kell turnét adniuk hogy minél több maradjon meg belőlük az emberek emlékezetében hogy igenis ők zenészek voltak nem a viván feltolt h*lyegyerekek őket még 100év mulva is hallgatni fogják:)