Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar emberevés közben nem beszél

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                 Üdv: El Visco Stello..
Magyar emberevés közben nem beszél 2011.11.03 11:56:37
@Gyengébb, aki kedvéért: Aztán igyál még egy kortyot és fogd rá a verébre, hogy nagyfejű!
Egyébként igasságod vagyon. A tojásport is ha összekevered vízzel, kész a tyúk.
Mondtam én, hogy Viskó még sokra viszi : Megfejtés lesz belőle.
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
A mai nap ünnep a világ sok országában. Sógorom szerint a pedig csupán idős emberek üdvözlése.-Helló vén!(a feleségem sikítozva nevetett) ..
Magyar emberevés közben nem beszél 2011.11.03 12:00:33
@Artie: Brutál németál.

Mondtam már, hogy mi lesz Justin Bieber vége? Hamutál.
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis blog!  …..
Magyar emberevés közben nem beszél 2011.11.01 21:27:11
@hulali: "Mondj egy okot,hogy szeressük,bár nincs ilyen formában igazad,csak nem szeretjük a bérleteseket"

Nem mondok okot, mert egyrészt felesleges, másrészt nem az a dolgotok, hogy szeressétek. Rajtatok kívül még sokan nem szeretik munkájuk tárgyát, de a munkát el kell végezni. Azért jár a fizetés. Ja, hogy kevés, meg nem vagytok megbecsülve, meg fárasztó, meg veszélyes? Vannak még ilyen munkák. Lehet válogatni. Ja, hogy nem nagyon lehet válogatni? Akkor ezt kell megbecsülni!
Magyar emberevés közben nem beszél 2011.11.02 13:51:04
@ReignOfdark: A modern világban azért hoztunk létre saját keresményünk egy jelentős részéből intézményrendszert, hogy megoldja nekünk - nem helyettünk - ezeket a problémákat. Azért, mert nekünk a munkánk miatt sem időnk, sem a befizetetteken felül pénzünk, sem szaktudásunk nincs erre több. Szép summát teszünk a döntéshozók magánzsebébe. Ők vannak a legjobban megsértődve, ha számon kérjük az elvégzetteket. Egyetlen válaszuk van: kevés a befizetett pénz. Tehát feleslegesen bűntudatot kelteni bennünk, legalábbis nem méltányos. A dolgozó és adózó ember nem keveset áldoz a probléma megoldására.
Az internetet órák alatt bejárt protest-dal énekesnője, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Mozgalom arca válaszolt a HírCsárda olvasóinak kérdéseire. Mi a kedvenc pozíciód? (Peti44) Amikor mindenki egyenlő:) Tudom, hogy lehetetlenül hangzik, de tényleg ez a legjobb. Ha…..
Magyar emberevés közben nem beszél 2011.11.01 14:06:10
@El Visco Stello: Azért az olyen sokáig nem tarthatott. Biztosan beültél ide-oda:)))
Ajándék csónak ne nézd a lapátOsek..
Magyar emberevés közben nem beszél 2011.11.01 13:05:14