Regisztráció Blogot indítok
Adatok
530d

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Nem kell mindig Csubakka 2011.11.01 07:57:00
Világautónak szánják, a nevét is úgy találták ki, hogy mindenhol jól hangozzon. A legjobban persze az Endor bolygón cseng. ..
530d 2011.11.01 10:13:01
@szmoker (Homo Trollicus): Aha te biztosan tudod. Nekem pontosan ez az autó a mgfelelő. Manapság egy normál személyautó annyira alacsony, hogy számottevő károsodás nélkül már nem lehet lemenni az aszfaltról vele. Így aki néha ki kell menjen az erdőbe/mezőre az kénytelen valami terepjáróhoz folyamodni. No de az meg esetlen aszfalton, betonkemény futómű kirázza a beled és 10 alatt nem fogyaszt és ha nem teszel rá legalább egy AT-s terepgumit akkor tudomány ide tudomány oda de az első tócsában megfenekszik, AT-s gumival meg már elég hangos a sztrádán.(tudom mert sokfélét használtam). Namármost akkor mit lehet tenni? Vagy veszel valami durv terepgépet és mellé egy utcai autót vagy veszel egy ilyesmi SUV-t. Nekem most van egy olcsó kis SUV(Dacia Duster) és egy drágább utcai autó. És el kell mondanom, hogy a kis Dacia meglepően jó. Meglehetősen kompromisszummentes mind országuton mind terepen. Persze azért néha egy kis séta nem árt. Ja és nagyon gondolkodom, hogy a következő gép az valami Kis Range vagy BMW X3 lesz mert azek nagyon sokat tudnak.
530d 2011.11.01 10:44:56
@h4z4rd: Nekem még nincs sok tapasztalatom a Dustival(kb 10000 km) de rendeltetésének megfelelően nagyrészt földuton és terepen ment. Elég jó kis gép bár a belsőt szokni kell annak ellenére, hogy az enyém a legdrágább változat és bőrön kivül az egész extralista benne van. Kicsit szokni kell a váltóját mert indulsz 2-essel majd hármas majd nagygáz majd 4-es majd nagygáz és amikor ránézel a km-órára még mindig 40 nél jársz. Ja és elég intenzív bár nem gyötrő használat mellett valami dörget a jobb hátsó futómőben és az első féltengely felől daciás hang jön. És azt aki kitalálta, hogy az ajtók gyujtás ráadásakor záródjanak na azt felkőttetni de gyorsan.