Regisztráció Blogot indítok
Adatok
husky_blue

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentem, hogy a 2012/2013-as tanév I. (őszi) szemeszterét elvégeztem. A félév során 14 különböző tárgyam volt, összesen 37 kreditért. A félév végi korrigált kreditindexem 4,40. Ez nem rossz, ellenben nem is jó. A következő félévben kevesebb tárgy, nagyságrendileg is…..
ápolt, aranyos, bátor, becsületes, boldog, céltudatos, életerős, energikus, érzékeny, ésszerű, felelősségteljes, felnőttes, férfias, határozott, helyes, humoros, igényes, játékos, jólelkű, kiegyensúlyozott, kitartó, komoly, kreatív, megbízható, megfontolt, művelt,…..
A tanítás és a tanulás is nehéz, gyakran embert próbáló. Amíg törékenyek és picik vagyunk, különösen az a fontos, hogy minden olyan alapkészséget elsajátítsunk, amelyeket később, amikor már tudatosan, céllal, konkrét elhatározással törekszünk megszerezni a tudást,…..
Igen, tényleg sok módja létezik a meghalásnak. Igen sok hülye módja... Az alábbi videó a melbournei metró figyelemfelhívó rövidfilmje. A vállalat így szeretné az utazóközönség figyelmét felhívni a metró- és vasúti közlekedés balesetforrásaira. Bár szerintem kissé…..
husky_blue 2013.01.10 09:12:33
@zold.fulu: ha úgy érzed így a legjobb :)
Ma 2012. december 24., Ádám és Éva napja van. Isten éltesse a név viselőit! Ma Szenteste napja van. A keresztény-katolikus kultúrkörben a mai nap Jézus Krisztus születésének napja. Sokan, köztük én is, megkopott emlékeket őrzünk a történetről, amely elmeséli nekünk a…..
husky_blue 2012.12.24 21:06:41