Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csen.ge

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az örök kaméleon Rihanna az amerikai Elle májusi számának címlapján még szőke hajjal látható, azóta persze már ismét más színű haja és más frizurája van, de most a magazinban látható képsoron felidézhetjük, hogy milyen is volt szőkén. A hatvanas éveket idéző, poros…..
Update: megérkezett a nyolcadik címlap is Daphne Groenevelddel és a kilencedik Georgia May Jaggerrel.                                                      …..
csen.ge 2012.03.19 19:53:52
csen.ge 2012.03.25 21:20:53
@sorica123: aha, simán! az örök élet fiatalságának forrása az övék!! ..... nem. de nem gondoltam volna, hogy múmia!
A H&M egy estélyi és alkalmi ruha kollekcióval rukkolt elő a tavaszi időszakra, amelyek között akár vörös szőnyeg-kompatibilis darabokat is találhatunk.Persze ha jobban szemügyre vesszük a ruhákat, azért felfedezhetünk bennük például némi Versace, vagy Mary…..
Ritkán írunk az óra trendekről, de én most épp karórát keresek magamnak (nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz), és a keresgélés közben szembe találkoztam pár érdekes órával a tavaszi kollekciókból.Az első ez a Versace darab, amit minden blogon és oldalon istenítenek és én…..
Miranda Kerr-t Terry Richardson fotózta az amerikai Harper's Bazaar áprilisi számához.Remek kis időutazás - a képeket elnézegetve visszakerülhetünk az ötvenes évek Amerikájába. Igazán hangulatos fotók az örökké bájos Mirandával.Nektek hogy tetszik?..
Egy szuper kampány keretében népszerűsíti Fatima Siad és Ieva Laguna a Herve Leger tavaszi/nyári ruháit és kiegészítőit Camilla Akrans hangulatos képein.A divatfotók gyönyörűek, igazi vizuális élményt nyújtanak...
csen.ge 2012.02.28 17:37:49
Eddig egy szupermarket felett lakott, most már megengedheti magának ezt a hatalmas, erdő övezte házat, teniszpályával, fedett és szabadtéri úszómedencével, gyönyörű kerttel... ..
csen.ge 2012.02.16 18:42:13
Strange's fashion & gossip Blue Ivy 2012.02.14 16:45:00
Íme az első képek Blue Ivy Carterről, azaz Beyonce és Jay-Z közös pici hajasbabájáról :)                    via..
A Flaire magazin aktuális számában jelent meg a most következő fotósorozat a hülye, kitekert pózokat bemutató és a szájtátást mesteri szinten űző Coco Rocha-ról. Kedvelem Coco-t, de szörnyen idegesít, hogy mindig ilyen idióta képeket vág, csodálkozom, hogy még nem akadt ki az…..
Julianne Moore Fekete Chanel ruha zöld ékszerekkel párosítva. Remek, remek. És Julianne-nek még mindig sugárzó a mosolya.   Claire Danes J. Mendel fekete-fehér ruhájában. Igazán jól néz ki és Heidi Klum-nak üzenném, hogy így is lehet hátkivágású ruhát viselni.…..
csen.ge 2012.01.16 18:07:36
Nem is oly régen, a Vanity Fair-ben már láttuk meztelenül Lady Gaga-t (itt), ám most ismét közszemlére tette a mellét (ami most legalább egy kosármérettel nagyobbnak tűnik, de nincs miért csodálkozni, hiszen a photoshop korában élünk). A csöcsös képen túl van egy teljes…..
A Christian Dior 2012-es tavaszi/nyári táska-kollekcióját a gyönyörű Mila Kunis fogja népszerűsíteni. Véleményem szerint keresve sem találhattak volna nála szebb reklámarcot. A fotós Mikael Jansson volt. Szerintetek is jó választás volt Mila? ..
Miranda Kerr, Jessica Alba és Victoria Beckham - három nő, akik az idén szülték első/második/negyedik gyermeküket. Az outfitjük mindig kifogástalan, akár a repülőtéren kapták le őket lesifotósok, akár a játszótérre igyekezve, vagy éppen csak az utcán bandukolva. A stílusuk…..
Ha sajnálod az erdőket és nem vagy hajlandó (valaha) élő fát venni és az áruházakból is kifogyott az összes műfenyő, de mégsem szeretnél karácsonyfa nélkül maradni, akkor itt van néhány ötlet, hogyan legyen gyorsan elkészíthető, igazán egyedi és nem mindennapi "jobb…..
csen.ge 2011.12.23 13:04:04
                    A Mikulással együtt december hatodikán megérkezett Cheryl Cole cipőkből álló kapszulakollekciója is, amely a stylistpick.com oldalon érhető el. A kollekció nyolc különféle, exkluzív cipőt tartalmaz, amelyek ára…..
Még nem szoktam meg, hogy Karlie Kloss-ról meztelen fotók jelennek meg, pedig ez már nem is az első alkalom. Ezúttal az olasz Vogue decemberi számában jelentek meg róla pucér képek "Body by Kloss" címmel. A fotókat Steven Meisel készítette. Ennek a számnak egyébként…..
A Vanity Fair 2012-es januári számában - amelynek címlapján is Gaga látható - a Lady felfedi bájait, igaz mindössze egy kép erejéig. Sebaj, akit érdekelt, az azért most alaposan szemügyre veheti az egyik mellét, a bordáit, a fél fenekét és a combjait. A többi képen felöltözve…..
 A jelenség nem új keletű. Az elmúlt időszakban rendkívül nagy felháborodást keltett az a tény, hogy mostanság idősebbek is birtokba vették a szórakozóhelyeket. A legnagyobb problémát a Lapos okozza, mivel korábban ez egyetemi vigadó néven is ismert volt, de annyira sok…..
csen.ge 2011.11.28 22:38:20
BME GT Times Welcome 2011.11.25 18:33:50
 Sziasztok!Először is, hurrá, sikerült, itt vagyunk mi is :) A ok, amiért szerettem volna, ha a GT Times-nak is legyen saját felülete, hogy milyen már, hogy nincs?! Aztán meg, mert a gtkhk oldalon kénytelenek vagytok letölteni mindent, meg már kezd káosz uralkodni, annyi a…..
Az utóbbi néhány hétben felerősödtek ellenérzéseim a csúszó-mászókkal és repkedő bogárszerű-lényekkel szemben, tekintve, hogy mostanában nagyon sok negatív élménnyel gazdagodtam "hála" ezeknek a gusztustalan kis állatoknak. A semmiből felbukkanó muslincák, kukacos…..
csen.ge 2011.11.23 16:50:38
1.) Out magazin, 2011 december Andrej Pejic minden korábbinál romantikusabb képen látható a címlapon. Ezúttal ugyanis virágkoszorúval és fehér fátyollal díszítették Marilyn Monroe-s frizuráját.                        …..
Beleértünk a díjátadószezonba, lassan heti rendszerességgel történnek olyan események, melyeken felvonulnak a sztárvilág fényesebb -vagy éppen B kategóriás- alakjai csodás ruhakölteményekben, szikrázó ékszerekkel.Az American Music Awards vörös szőnyegén sem volt ez…..
Tom Ford 2012-es tavaszi kollekciójának minden egyes darabja igazi mestermű. Nőiesek, csinosak és sejtelmesen szexik. Tom Ford gyönyörű színeket használt, a ruhák pedig változatos formájúak. Tökéletes ez a kollekció, amelynek minden darabját szívesen viselném. Győződjetek meg…..
 Tavasszal mutatták be a milánói divathéten a Fiat 500-as luxusautót, amely dizájnjának kialakításában a Gucci kreatív igazgatójának, Frida Giannini-nek is komoly szerep jutott.Korábban Natasha Poly népszerűsítette az autót (itt), őt azonban Melissa Tammerjin-re, Zuzanna…..
Chanel Iman: Alessandra Ambrosio:     Lindsay Ellingson:    Maryna Linchuk:   Behati Prinsloo:    Anais Mali:  Anja Rubik:..
csen.ge 2011.11.18 12:14:54
@sorica123: pötyögtetek, mert nem szeretek káromkodni, Te káromkodj, mondd ki, én élőszóban is így beszélek. Nem Amerikából jöttem, ennek ellenére szeretem belefűzni a mondandómba a szavaikat. Néha így, néha úgy. Ez a stílusom. Egy internetes felületen, ahol kommentként jelent ez meg, úgy érzem nincs jogod ezt bírálni. :) További Szép Napot!