Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrlaca

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis érdekes, de mindenképpen átgondolatlan módosító javaslatot nyújtottak be kereszténydemokrata és fideszes képviselők. Az indítvány egyáltalán nem titkolt célja, hogy ha már az idő erre képtelen volt, akkor a kormánytöbbség cserélje le végre az utolsó Lenin, Marx…..
Rendkívül tanulságos videó, hogy miként működik a jetski maffia, amely Thaiföldön főleg Phuketen és Pattayán gyűjti az áldozatait a turisták közül. A képlet rendkívül egyszerű: a homokon heverő nyaralóhoz odalépnek a jetskis bérlést kínáló thaiok, megegyeznek…..
mrlaca 2011.11.01 08:30:30
@Bangkok Charlie: Nyeszlett 40kg-os az általános iskolában thai box a tesi.Kint tartózkodásom 1éve alatt egyszer sem kerültem ilyen helyzetbe.Igaz az első dolog amit megtanultam,még a repcsin az ő nyelvükön minimális szinten kommunikálni,majd később is megfigyelni a szokásaikat és aszerint élni.Így aztán nagy buli volt az egész.Én a magyart kerültem és a helyiekkel barátkoztam.Talán kevesebb agresszivitással és több alkalmazkodó készséggel a világ bármely pontján elkerülhető mindenféle konfliktus.
Az ember már ki sem mer lépni Bangkokban az utcára. Kezdve ugye azzal, hogy Bangkok belvárosát hetek óta két méteres víz borítja. Aztán itt éheznek, jegyre adják már a tojást és az alapvető élelmiszereket. Az elárasztott utcákon pedig veszedelmes kígyók és hatalmas krokodilok…..