Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igary

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morbid: Csepelen a nyilasok által meggyilkolt Radnóti Miklósról elnevezett művelődési házban Németh Szilárd fideszes polgármester védnökségével rendeztek irodalmi estet pénteken, a nyilas parlament egykori tagjának, Nyirő Józsefnek az emlékére. A kulturális intézmény előtt…..
igary 2012.06.21 17:08:44
@spindoc: Kövérre, hogy belesz@rt a választásokba. Az igazi hülye.
Cikkünk nyomán történt V Á L T O Z Á S   Nem mese ez…(Arany János: Családi kör) Megdöbbentő tény: az idei, a 2012-es fővárosi lomtalanítási listán Csepel nincs rajta. Magyarán ez azt jelenti, hogy Csepelen nem terveznek az idén lomtalanítást. Erre egyik olvasónk, Nagy…..
Ebből botrány lehet – írja az ATV.HU egy ma délutáni csepeli demonstrációról. Félő, hogy ha ez a polgármesteren múlik, akkor igaza lehet a cikkírónak. A tüntetés (ma még) minden magyar állampolgár alkotmányos joga. A csepelieké is! Ezt a legjobban Németh Szilárd XXI.…..
Magáért beszél, kommentár nélkül:  ..
igary 2012.05.18 10:54:26
A Csepeli Önkormányzat honlapján, a csepel.hu-n  hosszabb ideje vannak szigorúan titkos dokumentumok.  Így például nem tekinthetők meg a testületi előterjesztések, határozatok, jegyzőkönyvek, rendeletek, a tisztségviselői és képviselői vagyonnyilatkozatok. Szavazzon!Ön…..
igary 2012.05.18 09:17:27
@csú:
Nincs mit! :-)
A video első része:
indavideo.hu/video/Kerteszeti_hulladek_Csepelen_nem_keves

Lesz még egy 3. is.
Ez most az az éles történelmi helyzet, amikor nem lehet nem összefogni, nem lehet középen állni, nem lehet semlegesnek maradni. Itt állni kell valahova, és sokat mond, hogy ki hova áll. Tegnap az a helyzet volt, hogy a demokrata pártok politikusainak a börtönben volt a helye.…..
  Friss hír, hogy a Wikileaks által kiszivárogtatott telefonbeszélgetés szerint, amikor anno Gyurcsány Ferenc Facebook oldalán arról számolt be, hogy hogyan főz otthon madártejet, és erről a Piroslap be is számolt, akkor Vona Gábor erre nemes (?!) egyszerűséggel úgy…..
Tegnap demonstráltunk. Sokan voltunk, kurva sokan. Aki ott volt, az pontosan tudja, hogy nem pár száz, nem pár ezer, hanem valahol a tízen-ezrek vége százan-ezrek eleje körül lehetünk. Igazából tök mindegy… piti számháború.De vannak dolgok ami a piti kategória alatt, valahol…..
Azt hiszem, nem kell hosszas bevezetőt írnom, hogy mi történt a Zöld Pardonnal. Ezt már mások, máshol és többször is megtették. Született egy döntés Újbuda fideszes önkormányzatában: november elsejétől nem lehet a Goldman György téren a ZP. A kérdés az, hogy lesz-e Zöld…..