Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hortensia

2 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..mentségemre legyen, bedagadt az arcom, és befájdalomcsillapítózva töltöttem a tegnapi napomat. És gondoltam a blogra. Csak nem volt erőm elmenni az ágytól a laptopig. Hüp. Megesik. A tervek úgyis csak mankónak vannak, azt hiszem minimális eltérés nem okoz nagy gondot, ha…..
Zabkása heló világ 2014.04.09 15:58:05
Kitaláltam még decemberben, hogy blogolni fogok, mivel ez egy olyan dolog, amire időt kell szánni, esetleg meg kell tervezni, és viszonylag rendszeresen van csak értelme csinálni. Szóval csupa olyan dolog kapcsolódik hozzá, amit az életem más területein is szeretnék behozni (tudatosabb…..
Eltelt a 70. nap. Jól érzem magam. Pihentem pár napot :) a hétvége nagyon brutális volt étkeim szempontjábólcsak párat említek, amerikai palacsinta szombat 4 vasárnap 3, kesudió 3 marokkal is, a puncs szelet olyan finom volt :) tuti 1500 kcal is volt az egész :) és vasárnap reggel…..
Ezt most muszáj azonnal leírnom: lefutottam a Margitszigetet 30 perc 20 másodperc alatt! A korábbi legjobb eredményem 31:59 volt, néhány hónappal ezelőtt. Azóta csak a csajokkal voltam futni, egyedül nem, mert velük sokkal jobb, nem unalmas, nem akarok 100 méter után meghalni, és nem…..
Előbb az infók, aztán a benyomásaim: 15. Nemzetközi szupermaraton: Békéscsaba - Arad - Békéscsaba: 2012. május 19-20. (http://www.bcsac.hu/index.php?menu=versenynaptar). Részletes infók még nincsenek fenn, azt a tavalyiból (http://www.bcsac.hu/download/bcs-arad_programfuzet_2011.pdf)…..
Főztem vadast, majd teszek róla képeket, no cukor no liszt a vadas mártásba, de mivel nem akartam zsemle gombóccal enni, így rendeltem DW szarvacskát abból főztem 100 gr-ot és 250 gr-ra duzzadt... :) Szóval Ő lenne az ebédem 125 gr tészta és a csirkemell felesbe vágtam abból 1 és…..
Tartom magam a diétához már csak pár nap és vége a 70 napnak :)  Tegnap délután beszéltük az Adrival menni kéne futni, menni kéne... hátramentem kínomban gyakorlatokat csinálni hasazás pipa, bár jól bemérgesedtem, hogy a fenébe nem tudok megcsinálni 30-at abból a nyamvadék…..
Holnaptól indul az új, 90 napos program, a végén egy ajándék stúdiófotózással. Már az ajándékot én adom magamnak, a 35. születésnapom örömére. Mottónk: jobb későn mint soha :)))Mi lesz más, mint az első programnál? Először is, remélhetőleg ebbe a 3 hónapba nem fog…..
hortensia 2012.01.05 13:16:37
@Leningrad: nyugodtan :)
Mindenekelőtt: ha megkésve is, de boldog új évet mindenkinek! Nem akartam év elején írni, mert ez mégiscsak egy fogyókúrás blog, és az újév első napjának kajái ugyan hagyományosak voltak, de diétásak nem: lencsefőzelék füstölt hússal, bőrös malackaraj fokhagymával és…..
Számoltam, karácsonyra 62 szerettem volna lenni, nem sikerült az utolsó héten valahogy beállt az anyagcserém, viszont jókor jött a kari 24-én reggel 63,3 itt is látszik 1 hete nem voltam x helyen...25-én 63,2-vel indultam a napnak itt azért fogyott süti rendesen, adtam az érzésnek…..
B orongós napok tűnjetek tova, O kkal szomorú ne legyél soha. L épteid kísérje töretlen szerencse, D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre, O szoljanak el az óévnek sötét árnyai, G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai. Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő, J…..
Tegnapelőtt este visszajöttem Budapestre, és tegnaptól helyreállt a régi rend: diétás ételek, kalóriaszámolás és futás. Ja, és tegnap töltött káposztát vacsoráztam. Hol ebben a diéta? Ide nézzetek: Lemért összetevők…..
Ladycamp Felhívás 2011.12.13 23:46:00
Nos, felhívást intézek a semmibe bele, hátha valaki mégis meghallja halálsikolyom.Pszichológiai kutatáshoz keresek embereket, akik segítenének nekem elindítani egy nagyobb szabású kutatási folyamatot.A kutatás a szexuál-és sportpszichológia kapcsolatát vizsgálja. Az alapvető…..
Ha vannak olyan olvasóim, akik a motiváció miatt olvasnak, és esetleg követni akarnának valamit az általam alkalmazott módszerek közül, felejtsék el ezt a posztot, és el se olvassák, mert ez nem a diétáról, pláne nem a (jó irányba történő) életmódváltásról szól. Aki…..
Élek még, csak minek.Ma futottam 8 km-t az esőben, pulzuskontrollal, 150bpm-et engedélyeztem magamnak, háromlábú kutyák és járókeretes nénikék suhantak el mellettem, vagyis suhantak volna, ha ilyen ratyi időben lenne bárki is az utcán. Mondjuk úgy féltávnál jött szembe egy…..
    Pont akkor mértem magam mikor mentem a Tamáshoz szerdán. Hétfőn is megyek, de nem állok rá a mérlegre hisz már csak pár nap és 30. napos leszek. MÁR ALIG VÁROM!! Feszegetem a korlátaim és előkerült egy olyan szó a szótáramba, hogy ÉN.    ..
Ma reggel 7:40-kor mentem futni egy kedves ismerősömmel, korán keltem, már 6-kor ébren voltam, hogy a lányom hagyja nekem otthon a telóját és dokumentálni tudjam ezt az eseményt. A futás ugyan olyan volt mint a hétfői, bár én úgy éreztem többször sétáltam bele mint hétfőn,…..