Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kfrozsa

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia! Hallottál már a kávé legendáról?Nem? Akkor most elmesélem . Azt ajánlom, tölts magadnak egy finom kávét, és amíg kortyolgatod a kedvenc kávédat elmesélem a történetet, és hogy mi köze a kecskének a kávéhoz. Az Arabica legendája Etiópia ősi fennsíkján Katon egy ifjú pásztor történetével…..
Kávézik a világ, mert a kávét mindenki szereti(vagy legalábbis többségünk). Kávézunk reggel ébredés után, hogy felébredjünk, ebéd után, társaságban,család-baráti összejöveteleken(elmaradhatatlan), vagy csak egyszerűen azért, mert jól esik. :)   Szia! Kripnerné Felföldi Rózsa vagyok szenvedélyes…..
Internetmelo Folytatás 2011.10.30 18:00:00
 Sziasztok! Amikor elkezdtem az MLM ben dolgozni nem igazán hitem hogy ebben ekkora lehetőség van úgy mint pénzkeresés és úgy mint személyiség fejlődés. Ha pár honnapa ezelőtt valaki azt mondja nekem hogy gyere dolgoz MLM be és fél év múlva én fogok másokat megtanítani…..
Horváth Lajos Skype: horvath.lajos111 Email: ifjhorvath.lajos@gmail.com   Sziasztok! Ezt a blogot azért hoztam létre hogy segítsek azoknak akik interneten szeretnének pénzt keresni. Amikor nekikezdünk az Interneten keresgélni nagyon sokféle munkával találkozunk, aminek a nagy része…..