Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meteor-25

50 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lélek tánca trip of mind 2010.08.27 13:40:56
http://www.youtube.com/watch?v=E5zVVCxvWnM&feature=relatedInterszexuális, mindenhová behatol! Az elme hálóján át, a véredet lüktetve tüzeli és dobol a szívedben. Korbácsolja fel a vágyat, hogy utazz a Tudatban! Utazz! REA..
A lélek tánca újjá-születés 2010.08.15 22:26:48
Mint ahogy a lepke ég a gyertyalángban,úgy ég ki belőlünk minden, ami nem szükséges!Most én égek ma éjjel valahol a szülőcsatornában,készülve a Nagy Bevetésre itt e gyönyörű Földön.Útravalóul testet és érzéseket kaptam.Kicsit kapcsolodj kérlek!Az Istennő áldása…..
A lélek tánca Mantrám 2010.07.29 22:46:18
Új utakon bátrán merj utani, drága Reám!Nyisd ki éledö rózsakelyhedet,bontsd ki szirmaid,hadd szippantson buja illatodból a Férfinéps fedezd fel női oldalad szépségeit!Új utadon bátran merj utazni Drága Reám!Új utadon áldás kísér!..
A lélek tánca változások 2010.07.15 18:55:00
MIT SZERETNÉK? ÉLNi!FORRÓ CSÓKOKAT SZERETNÉK, SZENVEDÉLYT, MÉLY PERCEKET, ÖLELÉST, EGYESÜLÉST, EXTÁZIST ÉS SZABAD ÁRAMLÁST! AZ ÉLET ÁRAMLÁSÁT, A SZERELEM TÜZES LÜKTETÉSÉT SZERETNÉM ÉREZNI A VÉREMBEN!  MEGTAPASZTALNI AZ EGYÜTTÁRAMLÁST A LÉTTEL!TE MIT…..
Bűntetés Egyedül! Kietlen! Kopár sziklák ormain a Semmi kavarog! Társtalan utamon a Senki, én vagyok! Öszzefogott a világ: merénylet ellenem. Mit jelent ez? Mit vétkeztem? Karma ez! Ha akarom, ha nem! A Magasságos Hatalma! Mély ez és fájdalmas, de tanít!Ma eszembe jutott egy…..
meteor-25 2010.05.17 10:59:15
@Balázs: köszönöm Balázs! Járj te is az utad s táncolj! :)
Féltem! Miért? Azt gondoltam nincsenek elvárásaim, feltételeim, igényeim. Közben az elmém kreálta az illuzókat, a jogtalan elvárást, a félelem feltételeit. Tegnap gondolkodtam és kértem az Istennő útmutatását; döntésre jutottam, felismerést kaptam. DÖNTÉS NÉLKÜL NINCS…..
A lélek tánca Oroszlán-Létem 2010.03.25 20:28:27
Szerteszét ég a Tűz!Sokasodik a lélegzet a parányi térben!Lüktetve, tüzelve inspirál!Féktelen Félelem!Mitől?A benned szunnyadó erőtől félsz?Megijedtél?A Végtelent kiáltja mindened,hogy ringasd a csípőd, kavard meg a Tered.Szeplőtelen Csoda vagy!Rácsok mögött süt…..
A lélek tánca Találkozás 2010.03.25 20:15:00
Emlékszem még a Fényre a szemedben,Emlékszem még a Lüktetésre szívedben,Emlékszem még Leleked Áramlására,csípőd ringására, tested vonaglására:az Egység közös Táncára. Bennünk élő Végtelen ... Rezgés ..
 A jelenlegi szakaszban (febr. 19. - márc. 21.) a Nap a Halak-jegyében jár, ami összekapcsol az érzelmek világával és víz elemmel. Március 21. után Villő, a Víz Istennője veszi kézbe az irányítást egészen május 1-ig.Ez az időszak erőteljesen támogatja az…..
A lélek tánca Lélek-gyermekem 2010.02.25 17:31:00
Él bennem üveg-palackba zárva: egy Lélek-Gyermek, aki oly rég…..
 REA on Board :)Most, hogy vége az Ősznek azt hiszem feltehetem egy korábbi írásomat! Hátha nektek is segít jövőre, hogy ilyen jól és szeretettel éljétek meg az őszi transzformációs folyamatokat, amelyek nem csak a természetben, hanem a lelkünkben is lezajlanak. Szépen…..
A lélek tánca Tiltott gyümölcs 2009.09.01 14:52:06
Titkon hajt vágyam,feladva józan eszem:meghalni benned.Nem törödve a következményekkel,élvezve minden együtt töltött, lopott percet:a távolból van aki szeret. Érzéseim nem tiszták,tétova félelem szövi át őket, néha erősek és bátran vállalják létüket, máskor riadtan…..
Szeretem magam és elfogadom testem minden porcikáját. Élvezem, hogy gyönyörű nő vagyok. Így vagyok tökéletes, ahogy vagyok. Imádom a Nagy Anyát, az Ősnőt és az ősi szentélyt magamban. Büszke vagyok, hogy teremthetek és életet…..
A lélek tánca Áldás 2009.09.01 14:41:34
Minden rendben van, a Nagyanya gyermeke vagyok.Imádom, áldom e hatalmas Szent Nevet, melynek eszköze:a Béke és Szeretet. REA..
A lélek tánca NYÁRI ÉRZETEK 2009.08.21 20:49:00
Már elég régen írtam, s most is mindig akkor ülök le írni, ha nem vagyok túl jó passzban. Sok jó dolog történt velem a nyáron. Sokat utaztam legtöbbször gyógyító helyekre, s felettébb élveztem a Nagyanya vendégszeretetét. Találtam egy fantasztikus helyet, Szentbékkálon, ahol…..
A lélek tánca Én ebben hiszek: 2009.04.06 15:00:00
 Egy Törvény jő el és súlyt le ránk, ott ahol a legjobban fáj, s visszaveszi azt ami az övé! Az ember ennek nem irányítója, hanem eszköze és áldozata lesz. Aki pedig emberként élt és tisztelte a esőt, az erdőt, a földet, a fát, a szelet s szeretett napot, növényt,…..
Ismét sikerült túlénem majd 2 hónapot számítógép nélkül! Bár az elmúlt időszakban nem is ez volt a legroszzabb, hanem a karácsony! Szörnyű volt! Hömpölygő, agreszív embertömeg mindenhol!Most nem írok többet mert rettenetesen fáj a torkom! legközelebb új írással rukkolok…..
Nem vagyok túl jól mostanában! Az iskola miatt stesszben élek, s a diploma nem ér ennyit! A közgazdaság tanárom -aki szerintem nem normális-( ez nem minősítés, hanem statusz) hétről-hétre mérgez minket a pesszimizmusával! Gyomorideggel várjuk, hogy ma éppen hülyék vagyunk, nincs…..
A lélek tánca Ima az Istennőhöz 2008.11.13 22:13:22
 Kétségek közt őrlődöm, nem tudom mi történik velem! Oh! Hatalmas Anyaistennő áldj meg engem! Esdve lábaid előtt hódol teljes lényem!   Kezedbe teszem kezem, hogy vezess az Úton! Hatalmad s fényes szépséged előtt lehajtom fejem, hódolok teljességednek! Szeretlek…..
A lélek tánca hmm... 2008.11.13 21:55:08
Pörög az élet! Végre el kezdtem tisztességesen tanulni, persze ez érdekel is! :) Ha ez a boldogság egyik kulcs...? A másik kulcs pedig, hogy elkezdtem tiszteségessen jógázni! az oktatóm nagyon szimpatikus Férfi! Nagyon örülök, hogy férfi! A jógás csapat is jó, bár még nem…..
A lélek tánca Őszi életek 2008.10.17 15:38:55
Pörög az élet! Végre el kezdtem tisztességesen tanulni, persze ez érdekel is! :) Ha ez a boldogság egyik kulcs...? A másik kulcs pedig, hogy elkezdtem tiszteségessen jógázni! az oktatóm nagyon szimpatikus Férfi! Nagyon örülök, hogy férfi! A jógás csapat is jó, bár még nem…..
A lélek tánca változás 2008.09.03 12:47:54
Az ember életében történnek gyökeres változások! Most egy ilyen korszak előtt állok éppen! Lassan és nehezen megy bele az ember, mert minden olyan bizonytalan. Bizonytalan, de várokazással teli és ez szép! Valami véget ér és ez mindig magában hordozza a kezdet bimbóit!…..
A lélek tánca nyaralás:) 2008.08.22 14:16:00
megint elég régen ültem le írni, mert most nyár van és sokkal kevesebb a kihasználatlan időm! most sincs sok! irány nyaralni egy hétvégére!..
Szeretek Kecskeméten élni! Ez a közepes dél-alföldi város újra és újra bebizonyítja, hogy egy igazi európai város! A legjobb példa erre a hétvégén lezárult Csiperó Találkozó! Azt hiszem minden gyermek, aki itt töltött egy hetet kedves emlékekkel térhetett haza! Szeretem ezt a…..
Azt hiszem, minden jó, úgy ahogy van! Már nem aggódom semmiért! Minden tökéletes a maga tökéletlenségében! Ezt elfogadtam és az életem ne küzdelem ma már, hanem áradás! Erőm teljében vagyok, abszolút termékeny, mint nő; mint szerető és mint alkotó ember! Ledolgoztam a…..