Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoran2

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon hálás (vagy hálátlan?) témával szeretnék ma foglalkozni, méghozzá a különböző főiskolai és egyetemi szakok szükségességéről, illetve szükségtelenségéről. Már előre félek attól, hogy milyen háború lesz a kommentek között ahol a virtuális bitófán én…..
A történelem hasznos dolog. Az egyén számára – amennyiben általános tanulságokat von le belőle – cselekvési útmutatóul szolgálhat. A közös múlt által eggyé kovácsolt népeknél pedig identitásuk sarokkövét jelenti. Tudvalevő, hogy kulturális hagyatékunk sikeres…..
Egy orvos ismerősöm – egyébként nem tűnik aberráltnak, sőt gondos családapaként ismeri mindenki – szabatos szado-pornó szinopszissal lepett meg úgy másfél hónapja, melyben valamely egészségügyi miniszterasszony a nagyvilágból a főszereplő. A vázolt forgatókönyvben…..
  Megszűnik a Corvinus. Felnégyelik. Vagy mégsem. Diákok az utcán, Ferenc a Fácsén, Szanyi kapitány a barikádokon.   Az Origo által közzétett felsőoktatási koncepció szerint tizenkét egyetem maradna, s ezek között nem szerepel a Budapesti Corvinus Egyetem (leánykori…..
waldorfdiák Meghívó 2009.11.20 19:47:00
 Ezúton szeretnénk meghívni Önt és hozzátartozóját a A HÁMORI WALDORF ISKOLA mindennapjai című előadásra.  Az előadás témája:  Hogyan lehet mai, elvárásokkal terhelt világunkban egy gyermek kiegyensúlyozott és lelkileg egészséges?…..
Vagyis inkább tegyül úgy fel ezt a kérdést, hogy mit ne tanuljak, ha valaha is szeretnék elhelyezkedni a munkarőpiacon. Szóval - és ez tanács a jövőre érettségizőknek is - ne tanuljak kommunikációt, idegenforgalmat, jogot és szabad bölcsészetet.Állítólag ezekkel a…..
zoran2 2011.10.31 14:49:03
vacak dolog ez... én is leléptem a diploma után, és most Németországban a www.legalo.eu/hu/ -nál keresem a kenyerem... szar ügy ez, de nincs mit tenni. ha az ország végre becsödöl és ez a sok paraszt eltakarodik a politikától, akkor tálán jobb lesz.. talán
Tudtad? Hol nyaral a magyar? 2010.07.14 07:00:00
Mindenekelőtt essünk túl a száraz statisztikai adatokon: hová mennek idén a magyarok nyaralni? Igaz-e, hogy idén csak nagyon kevesen mennek külföldre? Melyik a legnépszerűbb belföldi célpont? Nem lesz hosszú, ígérem, és igen érdekes dolgok derülnek ki belőle. :-) A…..
zoran2 2011.10.29 20:01:35
nem is gondoltam volna:) én is ott voltam, a www.adria24.hu -n rendeltem szállást... ismeritek?