Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kesther

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány keresetlen szóval sikerült sokakat megbántanom. Előre bocsátom, nem ez volt a célom. Kérem őket, ne legyenek megbántva. Őszintén szólva meglepett, hogy ennyi ember megsértődött azon, amit írtam. Ha visszanézem a most 600 kommentet, a következő dolgok miatt sértődtek meg…..
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Konzervatórium, a Kommentár és a polgári underground körei 2009-ben indították útjára a Tranzit rendezvénysorozatot. Idén nyárra is nagy tervekkel készülünk. 2012. augusztus 22-26. között, szerdától vasárnapig Kőszegen találkozunk: jön az…..
Subba A nap képe 2012.04.06 11:14:31
Készül a Gombold újra falfestés project...
  Tegnap este a telefonomon olvastam a hvg.hun, hogy kordont húznak a parlament köré. Teljesen felháborított a hír, magamban neki is láttam fogalmazni 2012 első Ilyen ország pedig nincs posztját. Mivel úgyis a belvárosi Szabadság tér környékén köszöntöttük az új évet,…..
CSI: Budapest Khm... 2011.10.30 11:22:00
 Az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" csoport vezető szónokával nagyinterjút közöl a kormánypárti Magyar Nemzet Online.Szép és hiteles. Mindkét oldalról:))) ..
  A háromból ketten Koppenhága környékén töltöttük az előző kormányzati ciklus nagyobbik felét. The Nordic Model. The Northern Dimension. Sorolhatnánk, mennyi tanulnivaló akad fent, északon. Maradtunk volna ott - ismételgetik mostanság egyre gyakrabban, ha…..
 Lehet, hogy nem ez a jó pillanat: legutóbb épp egy tegnapi sétán éreztem úgy, hogy meggyőztek, nincsen itt az idő. Kiállni, belekezdeni, ahogy odakint hívni szokták, bármiféle momentumban hinni és reménykedni. Amikor a blog ötlete megfogalmazódott, többen beszéltünk…..