Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horvath.t

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez volt a tizenharmadik hét (labor és előadás) posztja. A laborokra az utolsó három hétre már nem írtam ki kötelező törzsanyagot, mert a főtéma a laborgyakorlat védése volt! A poszt funkciója immár a szóbeli és írásbeli vizsgák szervezése.  Megtalálod itt a…..
Valakinek holnap le kell győzni a sötétséget Mondd, te kit választanál? Valakinek holnap át kell írni a régi meséket Ó, mondd, te kit választanál ? Valakinek holnap meg kell váltani ezt a világot Mondd, te kit választanál? Ó, mondd, te kit választanál? : István a király - Te…..
horvath.t 2011.11.28 21:36:08
@nb: Igen a 24-es diáról ugrottam a pdf-re aztán nem is figyeltem hogy vannak tanévek feltüntetve, azt hittem az összesből lehet választani azért van egybe a pdf. És ez nagyon nagy baj hogy elnéztem? Mert már kb olyan 60%-ánál járok a proginak, megterveztem mindent, 1,5 hete ezen agyalok, mindig jön valami probléma aztán túljutok rajta, új ötletek jutnak az eszembe. Aztán mostanra nagyjából összeállt minden és nem szeretném abbahagyni kidobni az ablakon és belekezdeni egy másikba ha nem probléma esetleg.
horvath.t 2011.11.29 11:36:58
@nb: Értem. Most hét csütörtöki laborra nem leszek kész vele, de jövő hét folyamán megmutatnám valamikor, ha trófea járhat érte. Tanár Úrnak esetleg mikor van fogadóórája vagy mikor elérhető és melyik szobában az épületben?