Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CashFlowTérkép

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vö. a szcientológusok PR-oldalán található (tuddmegazigazsagot.hu LOL) vetítéssel a vallásszabadságról, a toleranciáról stb.Ha jól értem, L. Ron Hubbard egy űrtechnológia nagy F-je (Forrás), és MINDEN (csupa nagybetűvel) földi jobbító mozgalom hozzá vezethető vissza. Biztos…..
A jelek szerint a magyar szcientológusok elkezdtek reagálni az utóbbi idők támadásaira.Indítottak például egy blogot:http://tuddmegazigazsagot.wordpress.com/Sok újdonság nincs ezen, a már ismerős propagandaanyagokat használták fel újra, sőt még Urbano Alonso Galan, "XXIII.…..
CashFlowTérkép 2011.12.20 18:24:07
@GrayBoy: Hidd el sokkal jobban képzett emberekről van szó.Nem akarom a vállalatot megnevezni, de hidd el, a tulajdonos nagyon ott volt a szeren minden téren, viszont ne feledkezz meg arról, hogy az emberek mohók a szcik meg pénzéhes vadállatok.Nos ezek olyan eszközökhöz nyúltak amire senki nem gondol már csak akkor, ha meg van a baj.Mint mondom az ember nagyon ott van minden területen a vállalkozásban, viszont mutass egy céget aki nem akar adómentesen pénzt keresni, nos olyan szituációba kergetnek amiből olyan adózási problémád lesz, hogy csak ő tud segíteni, közben, mivel tudják, hogy az emberek szexuálisan megfoghatók, így kitudakolják, hogy neked mi a gyengéd és már minden az övék.Tehát, egy lehetőség van, ne vegyél fel szcít és ne menj bele más által is elérhető adókerülésbe és házi nyúlra ne lőj(ne teregesd ki a szennyesed)Az illető akiről szó van 600milliót bukott, a családját és a jövőjét!!!!Csak egy kis szex és a pénz!!A szcik erre játszanak!!!!
Most kb. 2 hétig egy komolyabb akció foglal le.Azt remélem, hogy ennek eredményeképpen felgyorsul a szcientológusok "kiáramlása" az egyházból...
CashFlowTérkép 2011.12.17 08:16:12
@bandeirante: Gandhi életfilozófiájában pont az egyszerűség és a tisztaság lenyűgöző.Pont az, hogy találd meg önmagad, hogy saját magaddal legyél tisztában és senkit se akarj megváltoztatni, éld az életed és ami jön attól ne ijedj meg, mert azért jött, hogy meg kell élni és azért van az élet hogy élve tanuljunk, éltünk végéig.Hiszen ha belegondolsz Gandhi életének egy részét ffi társaságban élte , mert tisztában volt azzal, hogy ami bennünk megszületik gondolat gyanánt azt meg is kell élni, hiszen a tisztulási folyamat alap pillére az önismeret és önelfogadás.Nos itt jön képbe.LRH, hiszen az amit sci-fi regényben leírt azt átültette egyház képbe, de ha belegondolsz és magát a kettő ember alap gondolkodását összeveted rájössz, LRH-Gandhi tanítását használja alap pillérnek.Önismeret, elfogadás, tisztulás, tanulás.Csak Gandhi azt tanítja önmagad tedd meg, míg LRH csalárd módon lehúzással pénzt csinál ebből csúnya módon.És ő tartja kezében az emberek-zsarolva teszi őket hitfüggővé és persze pénzt csikar ki belőlük.És ez már Btk. ütköző cselekedet.
CashFlowTérkép 2011.12.17 09:07:16
@bandeirante: Köszi a tájékoztatást, tudom, hogy ő sem szent?, viszont ha jobban belemegyünk akkor tán LRH is merített életéből.Azért én sem vagyok Ghandista csak mint párhuzam hoztam fel őt.Viszont vannak dolgok amit érdemes saját részre használni életfilozófiájából.Üdv
CashFlowTérkép 2011.12.20 04:02:05
@bot23: Ok talizzunk, hozzál a gyerekről fotót.