Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vajjj

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Most ott tartunk, hogy én már nagyon szeretnék gyermeket, ő pedig már nagyon nem. Egy hónapja könyörgök neki, de hajthatatlan” – a dolgok nagyon hamar totálisan megfordulhatnak. Eredetileg az asszony nyüstöli a férjet, hogy szeretne végre áldott állapotba kerülni,…..
Vajjj 2011.10.29 02:08:00
Úgy gondolom, hogy minden nőben ott van egy rakat kétség és félelem a gyerekvállalással kapcsolatban. Van egy X időszak, amikor az ösztön erősebbé válik és felülkerekedik ezeken a kétségeken és akkor jön az, hogy igen, MOST gyereket akarok. Tudatos gyerektervezésről beszélek, és nem az ahogy esik, úgy puffan gumit, fogamzásgatlót nem ismerők szexuális rítusáról beszélek, mint, ahogy a sztori sem ilyen személyekről szól. Sajnos valóban egy bizonyos idő után ezek az ösztönök elcsendesednek és maradnak a kétségek, amit kicsit megtámogatva elég egyszerűen meggyőzik a nők magukat, hogy az élet sokkal kényelmesebb,egyszerűbb gyerek nélkül.

Az emancipáció sem segít a helyzeten. És sajnos ez az emancipációs folyamat kétoldalú, gondolok itt a férfiak elhercegnősödésére. Gyakorlatilag, nem a 3ik világot tekintve, ma már nincs klasszikus nő vagy férfi, mindenki "shemale". Mindenkinek joga van mindenhez, nincs szerep megosztás, nincs felelősség megosztás, sem felelősségi körök. Sokkal kevésbé toleráljuk egymás hibáit, ha probléma van, akkor legtöbbször agyatlan vitába keveredünk, mert jogunk van azt gondolni, amit gondolunk és érezni, ahogy érezzük magunkat és a másik szintén így gondolkodik. Vagy egyszerűen az egyik fél kilép a kapcsolatból, mert, ma már ez piffpaff megtehető és kényelmes. Ezek után, nagyon kevesen mernek az örökkön-örökké igéretre gondolni, vagy legalábbis ott a terv B, valahol agyunk rejtett kis biztonsági rendszerébe. Ezért is alakult ki, a jelenség, hogy a nő magának szül.
Nem vagyok 42 éves nőtlen pasi, sem feminista, se szingli. Sőt itt du 5 óra van, tehát retardált net függő sem vagyok:P
30 és 40 év közötti személy vagyok és már párszor átrágtam magam ezeken a folyton ott lebegő kérdéseken.
A kedves írónak, azt kell mondjam, hogy a vonat elment. A kedves felesége, lehet egyszer szülni fog, vagy nem tervezett módon, vagy egy másik férfinak.