Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bődi Balázs

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötéves az Erased Tapes kiadó, szülinapját pedig nálunk is megünnepli október 10-én. Fellép Ólafur Arnalds, Nils Frahm és A Winged Victory For The Sullen. Arnalds immáron harmadszor, Frahm másodszor érkezik Magyarországra. Kettejük közös koncertje korábban már felettébb…..
A nemrég még csak netlabelként működő Serein idén kezdett el kézzel fogható lemezeket is a piacra dobni. A Pine szerzője, Olan Mill meglepő módon nem egyetlen előadót, hanem egy duót takar, akik mindössze néhány hangszer - zongora, hegedű, orgonasíp, gitár - segítségével,…..
Adam Wiltzie és Dustin O'Halloran első közös lemeze az utóbbi pár évben fellendült modern classical ambient diplomamunkája. Épp hogy elkezdett lefelé ívelni a kétezres évek első felének két nagy ambient-tendenciája (psychedelic, minimal), mikor is az évtized közepén útnak…..
Én félek Erik K. Skodvintól. Tényleg. A zenéje alapján ez a fickó egy gonosz varázsló lehet, aki naponta sörözik és cigizik együtt az Ördöggel, majd mikor a föld színére emelkedik, jobb híján maga válik Ördöggé. Már a szólóprojektjének a névválasztása is beszédes: a…..