Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nanomano

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
nanomano 2012.12.26 11:02:40
@Úz Bence: Az, hogy milyen érzés lehet, szerintem te pontosan tudod.
nanomano 2012.12.26 11:13:29
@Úz Bence: Úgy látszik a két diploma nem volt elég, hogy kulturáltan vitatkozz, hogy érveid is legyenek. Felhivnám a figyelmed, hogy a "sértés" nem érv.
Kössz az információt: szóval nem hogy kettő, de egyetlen diplomád sincs. Csak szerettél volna sikereket elérni, de tehetségetelen vagy hozzá. Sajnállak.
nanomano 2012.12.26 11:26:14
@Úz Bence: Bocs, itt fejeztük be! Nem éred el azt a szinvonalat, ahol beszélgetni lehet. Egyszerűen nem vagy vitaképes.
Indul a Ferenciek terének átalakítása Gyalázat, erre bezzeg van pénz. Tényleg ez volt most a legfontosabb? Ebben a helyzetben? Amikor a hajléktalanóvodát lelkes civilek tartják fent, a tanárok, rendőrök pedig nemzetközi szinten is alulfizetettek? Én azt mondom: amíg ebben az…..
nanomano 2012.10.28 10:11:41
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Mindenki magából indul ki! Megnézném a nacionálédat!
Sajnos október 23-a idén már nyomokban sem tartalmaz ünnepet ... van még 363 nap az évben, amikor össze lehetne mérni, hogy kinek nagyobb a szerszáma tömege, de nem, nekik a nemzeti ünnepet kell tönkre vágni. Mert a holnapi nap sem arról fog szólni, hogy 56 évvel ezelőtt micsoda…..
nanomano 2012.10.22 18:26:28
@dr kíváncsivagyok: Igaz! Ráadásul az eddig befejeződött birósági eljárásokban mindben felmentő itélet született! Miről is beszélünk??
nanomano 2012.10.22 18:27:42
@Nyekenyóka.: Miért? A lopás nem elegendő ok arra, hogy ne rajongjunk értük?
nanomano 2012.10.22 18:24:20
@Nyekenyóka.: ...és a Fidesz?
Szavazhatnék 2014-ben rátok, mert 5 millió társammal együtt nincs beidegződött vezérem, akire vakon ikszelnék, nekem mindegy ki vezeti az országot, mert én csak jólétet akarok meg nyugalmat. De sosem fogok, mert titeket nem lehet komolyan venni. Nem is léteztek, amatőr…..
nanomano 2012.08.28 06:47:09
@butter-k: Legalább van, aminek tudsz örülni! Az, hogy szeretsz gondolkodni, igen dicséretes, bár a reagálás alapján elég amatőr törekvés részedről. Ezen a területen még óriási lehetőségeid vannak.
Attól, hogy mindenkit lehülyézel, még nem leszel okosabb.
Azt tudom mondani, amit a blogírónak: nem látom a százezereket mögötted! Neked is megvan a lehetőséged arra, hogy jobbat csinál. Egyelőre az "osztom sz észt" kategóriába tartozol, egyetlen értelmes javaslat nélkül. Ráadásul a javaslat önmagában kevés: a dolgokat meg is kell csinálni.
nanomano 2012.08.28 16:19:42
@butter-k:
Ami a személyeskedést illeti: a vélemény nem személyeskedés.
Nem tudom, miből gondolod, hogy aktivista vagyok? Én sem vagyok több, mint egy szavazó. Nem hiszem azt, hogy attól több vagyok, ha szidok minden politikust. Nem kell kihegyezned a dolgot Gyurcsány Ferencre, csak mert az olyan trendi, hogy őt szapulod.
Ami pedig a tojást, a tyúkot, meg a rántottát illeti: valóban nem akarok megtanulni tojni ahhoz, hogy rántottát ehessek, viszont nem akarom megmondani a tyúknak, hogy hogyan tojja a tojást!
Hatalmasat szólt a miniszterelnök minapi beszéde a Vállalkozók Országos Szövetsége előtt. Őszintén: nem értem, hogy miért. Illetve: nem értem, hogy miért úgy, ahogy. Nem értem egyrészt azért, mert szerintem Orbán Viktor semmi újat nem mondott. És…..
Igen nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a rendszerváltás utáni Magyarország tíz legocsmányabb eseményét próbáltuk rangsorolni, hiszen a Harmadik Köztársaság teljes története nem más, mint ocsmány pillanatok feszes sorozata. Gyalázatos volt a kikiáltása, annak körülményei…..
A bizottság megtette a jelentését Schmitt Pál plágiumügyében. De kérdem én, minek?? Mi itt a Nívó blogon eleddig nem foglalkoztunk a plágiumüggyel, de most már nem tudom megállni. Demokráciákban az a szokás, hogy ha alakul egy szakértői vizsgálóbizottság, egy olyan bizottság…..
nanomano 2012.03.29 06:51:17
@Viktor_Viccnélkül:
Talán egy pici különbség, hogy mások, akik hasonlóan tisztességtelenül szerezték a doktorit (szerinted), nem köztársasági elnökök, vagy államelnökök vagy mi a csodák most, ebben a köztársaság nélküli államban! Az egyenlő elbánás jegyében őket is ki kellene nevezni!
comment:com Mindenki dr. az ATV-n 2012.03.28 23:30:00
Az ATV élő adásban és honlapján is Schmitt kisdoktori címével viccelt egész nap, volt dr. XVI. Benedek, dr. Damu Roland és dr. Castro is, de szerintük az Arab Tavasz is megérdemelte a doktori címet, hát még a BKV. Az alábbi screenshootot proli tumblerén leltük: ..
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
nanomano 2011.12.28 07:51:15
@szobatars:
Nem igaz, amit irsz! Én ott lakom, és megdöbbenve tapasztaltam, mennyien állnak sorba az ételért. Egyetlen évben sem voltak még ilyen feltűnően sokan.
nanomano 2011.12.28 07:56:30
@nimonic:
Sok igazság van abban, amit irsz. A választói felelősség csak nagyon kevesekben alakult ki nálunk.
Ha egyetértesz, annyival bőviteném ki a véleményed, hogy Orbánék mindig is tudatosan játszottak rá erre a nivóra. Ezen a szinvonalon könnyű megosztani, és gyűlöletet kelteni az emberekben. A más véleményen lévők mindig is ellenségek voltak számukra. Nem meggyőzni, hanem megsemmisiteni akarták őket.
Felesleges leírni, hogy a héten gyakorlatilag vége lett a magyar demokráciának. Sokan megírták már, volt kb. 22 jó évünk. Szeretném hinni, hogy az Orbán-diktatúra időszaka majd 10 év múlva úgy kerül be a történelemkönyvekbe, mint egy négyéves (vagy remélem rövidebb)…..
nanomano 2011.12.19 07:22:30
@messi-asz: Nem kell magyarázkodni: azért ennél több volt!
Megtanulhattuk, megtapasztaltuk, milyen demokráciában élni. Nagyon jó. Még akkor is nagyon jó, ha tele voltunk problémákkal. A gyenge gazdasági alapok, a gyenge, vagy talán nem is meglévő moralitás sokszor sodorta rossz megoldásokba, következetlenségbe az ország irányitásával megbizott embereket. Senkinek ne legyen kétsége affelől, hogy a 2002 és 2010 közötti időszak legnagyobb felelőssége moralitás tekintetében az akkori ellenzéké, akik csak a saját hatalmi érdekeit képviselték, lehetővé tévé ezzel, hogy a kormányon lévők hibát hibára halmozzanak. Az a gondolat sem áll távol tőlem, hogy kifejezetten erre törekedtek. Hatalmas felelőtlensége az akkori ellenzéknek az is, hogy nem mutatott példát az ország együttműködésére. Az ellenzéki magatartásra kétféle válasza lehetett a kormányon lévőknek: vagy demokratikus választ ad rá és figyelembe veszi, vagy diktatorikus módszereket választ.
Jól tette, hogy a demokratikus megoldást választotta. Nem tette jól, hogy nem magyarázta el, mi történik, ezért a választók döntő többsége nem értette meg. A választóknak is van felelőssége: úgy szavaztak döntő többségben egy pártra, hogy fogalmuk sem volt arról, mit akar, milyen programot kinál. Remélem tanultak belőle, és soha többet nem szavaznak olyan pártra, amelyik nem teszi világossá programját, amelyik összveviszza hazudja a jelent és a jövőt azért, hogy hataolba jutva kénye-kedve szerint csináljon akármit.
Tartok attól, hogy a demokratikus embereknek egyre kevesebb a mozgástere. Talán a következő választásokon. Ha lesznek még választások.....
nanomano 2011.12.19 07:32:39
@midnight coder:
Ostobaságokat beszél, ráadásul alkalmas arra, hogy a hasonlóan szimplán gondolkodó embereket tévútra vigye. Ezt hivják olcsó populizmusnak. A "fekáliának" nevezett időszakban kő keményen benne volt az akkori ellenzék, a mostani Fidesz-KDNP, akik képtelek voltak egyetlen konstuktiv megoldásra. Ha olyan okosak és felkészültek voltak, miért nem sikerült megértetni nagyszerű elképzeléseiket, az ország javát szolgáló terveiket? Nos azért, mert sem akkor nem volt, sem azóta nincs. Egyetlen dolog érdekelte őket akkor is és most is: minél nagyobb hatalomhoz jutni, és ezzel a hatalommal mindent a saját ostoba és önző elképzeléseik alá gyűrni. Mindent és mindenkit beállitani a sorba, amit ők jelöltek ki. Ajánlom Önnek Madách Ember tragédiája cimű műve Falanszter jelenetét. Gondolkodjon el rajta.