Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kan Kalin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X46 2011.10.29 18:00:00
A világ legjobb rakott krumplija után – természetesen én, ki más - csak pupillareflexre vagyok képes, hogy posztot sikerül-e írnom, rövidesen kiderül. A többi inszomniásnak szeretettel üzenem, ma óraállítás, számunkra örömünnep, egy órával többet nem alszunk ma. Dya…..
Péntek, és tényleg csak pár óra választ el már a drága italozástól. Érdemes felidézni a legjobb magyar viccesvideókat, abban egyetértünk, hogy a nyilván hatalmas értékeket képviselő, utca szélén heverő farönköt cibáló két úr alakítása rajta lehet a tizes…..
Kan Kalin 2011.10.28 22:44:17
@regisztráltam: gyüjtögess még, de igyekezz nehogy lejárjon az egy havi voda próbaneted ;-)
Súlyos szabadvesztéses büntetést javasol a kerékpárlopások elkövetői számára a Jobbik. A párt szerint a hatósági keménykedés javíthat a lopások felderítési arányán is, de hogy mi lesz a börtönökkel azt nem kalkulálták be a javaslatba. A Jobbik szerint két évig terjedő…..
autózz! Szemben a forgalommal 2011.10.28 08:18:00
Régen terjedt a vicc; "Egy hülye jön szembe?! Nem, az összes!", biztos mindenki ismeri. Sajnos mostanában kevésbé jó ezzel viccelődni. Az utóbbi években történt több súlyos, halálos kimenetelű baleset abból, hogy a sofőr elnézte a felhajtót. Talán a legemlékezetesebb…..
Van annak valami gyermeki bája, amikor egy szervezet rácsodálkozik, hogy a tagjai hús-vér emberek, akiknek szabad akaratuk meg hasonló faszságaik vannak, és ha teszem azt, ügyvéd létükre szeretnének kőművesdekoltázst villantva hülyét csinálni magukból egy tévéműsorban, akkor…..